Senapsmask för hårväxt | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Senapsmask för hårväxt

Salonprocedurer, en bra och dyr schampo, masker och serum för vård kan förbättra hårets tillstånd, göra dem starkare, glänsande. Men allt detta kommer att kräva mycket pengar, så många tjejer föredrar en inte mindre effektiv och effektiv metod – användningen av senap i sammansättningen av masker för hårbotten.

Det finns många beprövade och effektiva masker som används för att förbättra hårväxten. Men senapsmaskan anses vara den mest effektiva.

Hur fungerar senapmasker?

Senapsmask för hårväxt

Senapsmask för hårväxt har en bra uppvärmningseffekt.

När den appliceras på huvudets hud bidrar den till flödet till blodets folliklar, och därmed syre och näringsämnen. Uppvärmningseffekten ger också enklare matsmältning, vilket leder till aktiv hårväxt. Det är ingen slump att alla masker som innehåller senapspulver är erkända som de bästa och mest effektiva om du vill stoppa håravfall och stimulera hårväxten.

Recensioner av de flesta tjejer säger att efter 2-3 månader av sådan exponering observerades en månadstillväxt av hår med 3-6 centimeter. Håravfall kan emellertid ibland inträffa efter användning av en senapsmask. Detta beror på intensifieringen av den naturliga regenereringsprocessen, där livlöst hår faller ut, men nya kommer snart att dyka upp i deras ställe – starkare och friskare.

Vad ska jag veta innan du använder senapsmaskar?

Ett sådant kraftigt medel, som senap, kan torka trådarna eller bränna hårbotten.

därför Du måste följa de grundläggande reglerna innan du använder en senapsmaske mot håravfall:

Senapsmask för hårväxt

1. Första gången du använder en mask rekommenderas det inte att hålla den i mer än 15 minuter. Vid senare användning bör exponeringstiden inte vara mer än 30 minuter;

2. Svår bränning är en normal känsla. Detta bekräftar bara att blandningen fungerar. Med en outhärdlig känsla av bränning och samtidig tryckökning (kanske i sällsynta fall) – senap måste tvättas omedelbart;

3. Det är viktigt att senapblandningen inte kommer i kontakt med andra hudområden (nacke, whisky, panna), annars kan det orsaka brännskador. Om detta händer – senarmen är mer benägna att tvätta bort huden med vatten, bli våt med en handduk och applicera en närande eller regenererande kräm;

4. Observera åtgärden. Detta gäller exponeringstid och frekvensen för applicering av en senapsmask för hårväxt. En gång på 7 dagar – det räcker för att uppnå intensiv tillväxt av strängar;

5. Förutom andra masker rekommenderas senap att appliceras på torrt obehandlat hår.

6. Vanligtvis, om håret är mycket torrt eller skadat, i receptet senap mask för hårväxt lägga till några oljor, till exempel – mandel, havtorn, kardborre, ricinolja, och om hårbotten och strängarna i rotzonen fettsyra – vatten och brandy;

7. För masken, använd endast en senapspulver. Det är mycket oönskat att använda utspädda blandningar från livsmedelsbutiker – de innehåller många färgämnen, smaker och andra tillsatser.

8. I händelse av irritation, skada och överkänslighet i huden, bör du lämna över senapsmask för hårväxt till förmån för sparsamma aktiva ingredienser som kefir, gelatin eller ägg.

9. Efter en sådan intensiv exponering behöver hårbotten vila, så det blir bättre om
Alternativ senapsmask, till exempel med kefir, som också är mycket användbar – bryr sig noga och ger näring till håret.

Senapsmask för hårväxt

10. Med mycket torrt hår rekommenderas det att suga ändarna med havtorn eller burkolja innan appliceringen av senapsblandningen. Detta skyddar dem från övertorkning och gör dem hälsosammare.

11. Hårförlust efter senapsmask kan börja. Och många som bestämde sig för att prova detta verktyg för att stoppa håravfall, är det bara chockerande. Men var inte rädd, huvudet, så del med livlöst hår, men snart kommer det att bli nytt, starkt och friskt hår!

Recept för matlagning senapsmaskor

Det finns en åsikt att en senapsmaske mot håravfall är kontraindicerad om håret är torrt. Senap levererar tillförsel av nödvändiga användbara spårämnen direkt till rötterna, och det är därför användbart för alla.

Senapsmask för hårväxt

Det är viktigt att hålla formeln och inte överskrida den rekommenderade exponeringstiden.

Vi erbjuder grundläggande recept för senapsmaskar för hårväxt, som kan ändras och kompletteras med din smak.

De första resultaten i form av aktivering av hårväxt bör förväntas tidigast en månad, kanske mer – beror på individuella egenskaper.

Receptnummer 1 – Mask för fet hud och rötter

Förmodligen är det den snabbaste och enkla senapsmasken för hårväxt. Det kommer att krävas att blanda 2 msk. skedar med senapspulver med samma mängd varmt vatten.

Klar blandning appliceras på huden, täckt med en polyetenlock och värms med en handduk. Tvätta senapsmasken från hårbotten efter 20 minuter.

En sådan senapsmask mot håravfall normaliserar utsöndringen av talgkörtlar, gör dem skina, ljusa och stimulerar tillväxten.

Recept # 2 – Mask för normal hårbotten

Du behöver:

Senapsmask för hårväxt
  • 1 msk. en sked stor senapspulver;
  • 1/2 kopp kefir;
  • 1 äggula.

Blanda ingredienserna noggrant, applicera på hårbotten. Följ anvisningarna.

Om orolig håravfall efter senaps mask är en normal reaktion, men det är möjligt att göra fastare maskera ett par dagar om du vill.

Recept # 3 – mask för svagt, skadat hår

Förutom att aktivera tillväxt är det nödvändigt att förse dem med nödvändiga fuktighetsgivande och matar till torrsträngar.

Följaktligen bör receptet på en senapsmask för hårtillväxt bestå av:

  • grädde – 1 msk. sked;
  • olivolja eller burdockolja (tillval) – 1 msk. sked;
  • smör – 1 tesked;
  • 1 tesked senapspulver.

Blanda ingredienserna noggrant, applicera på hårbotten. Följ anvisningarna.

Recept nr 4 – senapsmask för tillväxt, vilket ger volymen till håret

Denna senapsmask mot håravfall används för att ge volymen till tunna trådar.

Du behöver:

Senapsmask för hårväxt
  • 1 tesked gelatin (torr);
  • 1 tsk aprikos senap pulver;
  • 1 äggula.

Detta är ett mer komplicerat recept på en senapsmask för hårväxt. Du måste hälla 100 ml vatten i skålen, tillsätt den önskade mängden gelatin, blanda och låt svälla. För att påskynda processen kan du placera en skål i en mikrovågsugn i bara 30 sekunder – då kommer den att helt lösa upp och inte förlora dess egenskaper.

Tillsätt senapspulver och äggula. Om du är orolig för torrt hår, lägg till ett st. en sked olja: oliv, havtorn eller burk.

Blanda ingredienserna noggrant, applicera på hårbotten. Följ anvisningarna.

Viktigt! Om blandningen av senap inte brinner, är antagligen inte senapspulveret tillräckligt tillsat eller hårbotten inte helt öppnade. För att få effekten, får det ibland fukta huden med varmt vatten och därefter applicera en användbar komposition.

Dra nytta av användningen av senapsmask

Senapsmask kan lindra många problem med hårbotten: klåda, mjäll, fett, – det viktigaste är att välja ett lämpligt recept för dig själv.

Kom ihåg att om håret börjar falla ut efter senapsmask är detta en vanlig reaktion. Mycket snart “Vilande” hårsäckarna blir aktiva och nya hår ser ut på platsen.

Med tiden blir strängar starkare, bryter inte ner och växer mycket snabbare.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

39 − 31 =

Adblock
detector