Skönhet och hälsa

Tatueringar på magen: Funktioner av proceduren och symbolerna på ritningarna

Tatueringskunsten kom till oss från länderna i öst. Och det var förknippat med vissa ritualer. Till exempel, i Indien, applicerades tatueringar på flickor från rika familjer med henna före bröllopet och inom en månad tvättades mönstret av. Observera att vid applicering på detta sätt skadas inte huden.

När det gäller tatueringstekniken har den använts i mer än ett årtusende. I de gamla dagarna användes dessa ritningar för att skydda deras ägare från det negativa, det onda ögat. Men i vår tid är en sådan prydnad ett slags hyllning till mode.

Contents

Hur förklara populariteten av tatueringar?

Anledningen till att flickor använder sig av tatueringar på kroppen kan innehålla:

Tatueringar på magen: Funktioner av proceduren och symbolerna på ritningarna
  • ett försök att hitta sig själv
  • stick ut
  • möjligheten till självuttryck
  • skapa din egen ovanliga bild.
  • möjlighet att visa sina övertygelser utan ord.

Och någon försöker bli av med komplex på detta sätt. Dekoration gör att du kan dölja och hudfel. Ibland är plastikkirurgi för att ta bort ärr, ärr mycket dyrare än att applicera en bild. Så, sådan konst kan i vissa fall hjälpa en person att återställa mental jämvikt, vilket gör en defekt till ett intressant element i bilden.

En stor variation av ritningar används. Det kan vara en bild av fjärilar, blommor. Utförs med hjälp av teknikerna av skugga och ljus, ser de ut volym, realistiska. En sådan känsla av att de lever, att fjärilen av misstag hängde på kroppen, berör blomman bara huden.

Hela bilden av tjejen blir öm, ger intrycket av bräcklighet, försvarslöshet.

Dekorationen kan göras i form av en inskription, det kan vara ett viktigt datum, något roligt, roligt. Ja, någonting. Humör, fantasi, amulett – idéer är många.

Och den viktigaste frågan som du måste fråga dig innan du går till salongen av konstnärlig ritning av en tatuering – och varför behöver jag det?

Identifiera detta kommer att vara en tillfällig tatuering eller för livet. Lär dig själv alla risker som är förknippade med implementeringen av applikationsteknik, sätt att ta hand om ritningen, kontraindikationer, vilken kroppsdel ​​och vilken storlek bilden kommer att hitta och hitta en salong med gott rykte för att göra en dröm till verklighet. Det finns många frågor. I den här artikeln försöker vi svara på några av dem.

Vilka bilder är oftare intresserade av tjejer och på vilka delar av kroppen de är gjorda

Mycket snyggt ser snyggt, knappt märkbart och små i storlek bilder av söta änglar, hjärtan, blommor, sälar, fjärilar. Dessa kan vara inskriptioner gjorda med bokstäver med lockar. Bilder appliceras vanligtvis på handleder, armar, ben, rygg, nacke, mage. På handleden eller fotleden, på nacken, kan du lägga en liten bild av stjärnan, vilket indikerar andens kraft, utstrålningen i mörkret.

  Hur man kyssar nacken: rådgivare

Detta är en sorts smycken, principen om urval är en känsla av proportioner. Varje bild bär en viss semantisk belastning och lägger till lite mysterium och mysterium för sin ägare. Bildamuletten blev väldigt populär idag. De appliceras på vissa delar av kroppen.

Men, tyvärr, många gör ritningar utan att bestämma värdet av tatueringen. Och det här är väldigt dåligt. Trots allt är bilden oftast bevarad på vår hud hela livet och kan därför påverka den. Och det är mycket viktigt att det har en positiv inverkan.

Funktioner av kvinnliga tatueringar på buken

Tatueringar på magen: Funktioner av proceduren och symbolerna på ritningarna

Magen som en plats för användning av kvinnor väljs ganska ofta. Bilder på denna sida av huden görs vanligen små. När det gäller själva ämnena i bilder kan det vara annorlunda.

Till exempel symboliserar bilden av en katt nåd, sexualitet, rosor – en symbol för kvinnlighet, adel. Inte ignorera de olika tatueringarna i form av inskriptioner på buken, hieroglyfer. Mycket populär är små tatueringar i form av fjärilar på magen, som är en symbol för återfödelse, förmågan för vackra omvandlingar.

Var uppmärksam på det faktum att om i den östra kulturen fjärilsymbolen är odödlighet, glädje, i Rysslands kultur talar denna symbol om flickan med enkel dygd. Ganska populär är tatueringen i form av en stjärna på magen.

Bilder i den här zonen föredras oftast av representanterna för det svagare könet, som inte är klara att bära en sådan dekoration för att visa andra. Detta kan bero på arbetsplatsen, med konservativt ledarskap och ofta med egna inre rädslor. Men på fester, på sommaren på semester, ser du väldigt original trots din rädsla.

  Vad vittnar smärtan under vänster scapula?

Dessutom sätter många människor tatueringar i pressområdet eller i underlivet. Vanligtvis är det idrottare, tjejer som dansar. Tatueringar på buken är mycket vanliga och därför, för att inte förlora sin unikhet, kom upp med din skiss, så att du skyddar dig från chocken, när du en gång ser den exakta kopian av din bild.

Många tjejer är rädda för att göra tatueringar på pressen som hävdar att med åldern eller efter graviditeten kommer magsvolymen att förändras och bilden blir suddig, ful. Vi vågar försäkra dig om att problemet är löst enkelt. Du kan bli av med tatueringar, men det här förfarandet kostar mer. Så vet att trots den nuvarande stereotypen om tatueringar, lägger alla samma kvinnliga bilder av mästare personlighet, vilket gör ägaren av bilden till centrum för uppmärksamhet.

Var uppmärksam på det faktum att tjejer kan göra tatueringar på magen med hjälp av ny teknik. De kommer att vara synliga endast med användning av ultraviolett. I vanliga situationer är sådana teckningar osynliga, men i nattklubben kommer att manifesteras. Samtidigt kommer din familj inte ens att gissa att du har gjort dig själv en tatuering.

Kvinnliga tatueringar på buken: fördelarna och nackdelarna

Tatueringar på magen: Funktioner av proceduren och symbolerna på ritningarna

Och nu pratar vi om alla fördelar och nackdelar med att tatuera på magen. Det skulle vara osant om vi sa att ett sådant förfarande inte har sina egna nackdelar.

När det gäller bristerna har vi redan pratat om att huden hänger i dag. Om du är rädd för sådana konsekvenser rekommenderar vi därför att du bara gör en svart tatuering. När allt kommer ifrån, även om det bryter konturerna, blir det lite märkbart.

Jag vill också varna dig om att huden i magen är mycket känslig. Och om du är fruktansvärt rädd för smärta, så är det inte värt att dekorera dig själv på det här sättet.

  Kan du äta kefir med gastrit?

Och lita inte på anestesi, när du använder tatueringar är det inte rekommenderat.

När det gäller fördelarna med att applicera en sådan tatuering på buken, kan det definitivt göra dig ljus och oändlig. Du kommer att kunna betona din egen originalitet och fokusera på en smal, välproportionerad figur.

Vad du behöver veta innan du besöker tatueringsbyrån

Om du bestämmer dig för att applicera mönstret på huden, bör du veta dessa nyanser:

  • med all allvar närma sig valet av salongen. Var noga med att läsa alla recensioner, för det är osannolikt att det inte kommer att bli en riktig professionell tatuering i en dålig salong.
  • skimp inte på – en bra mästare och en kvalitetstatuering är vanligtvis ganska dyr. Dessutom kan endast en professionell göra tatueringar i flickans underliv, eftersom huden är ganska mjuk och det finns inget stöd.
  • För att se till att detta är för livet, försök att göra en tillfällig henna tatuering. Det är vackert och ofarligt. Ja, och med en ritning och plats för ansökan, definiera mer exakt;
  • Det är nödvändigt att utesluta sådana möjliga faror som icke-sterila nålar, substandardfärger. Var inte lat för att besöka en läkare för eventuella allergiska reaktioner, hälsoproblem.

För all enkelhet är tatueringsproceduren ganska allvarlig. Förutom enkel inflammation i huden och klåda kan du utveckla en hudsjukdom som kallas dermatit. Och värre kan du komma in i en riskgrupp för sådana sjukdomar som allergier, aids, hepatit.

Om du har mycket känslig hud, om du redan är sjuk med dermatit, psoriasis, tänk på om det är värt att göra en sådan procedur. Men om du inte har sådana kontraindikationer, och du bestämt bestämt dig för att göra dig själv en tatuering, så agera.

Välj en ritning, hitta en bra mästare och sätt på din drömbilds hud! Lycka till!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply