Tinktur av en ponny: Vi lugnar nerverna | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Tinktur av en ponny: Vi lugnar nerverna

I dagens snabbt tempo världen, där varje dag du möter med små och stora problem och bekymmer, höjde den viktiga frågan om hur man ska hantera en mängd olika neurologiska sjukdomar, sömnlöshet, ökad emotionell känslighet och irritabilitet, förlust av fysisk och mental styrka för att övervinna stringens deprimerad, undvik depression.

Tinktur av en ponny: Vi lugnar nerverna

Ofta att försöka övervinna dem, glömmer den verkliga kraften i “Moder Natur” och om hennes gåvor, lösa dessa problem med hjälp av tvivelaktiga läkemedelskemikalier som har en hel del skadliga biverkningar.

Efter att ha läst några populäraste inköp på apotek, kan vi se att bland dem en betydande plats upptas av alla typer av sömnmedel och antidepressiva medel.

Men vi kan verkligen hjälpa hela organismen med maximal nytta och med ett minimum av biverkningar, folkmedicin, givet av naturen själv, naturligt och utan kemi. Ett sådant medel är den avvikande pionen, eller mer exakt pionterns tinktur. Ett sådant unikt botemedel bör alltid finnas i första hjälpenpaketet till alla.

Peony dodging – vad är den här växten?

Peony dodging (på latin paeonia anomala) – en flerårig ört, en höjd av cirka en meter. Dess kraftfulla rhizom med flera huvuden används för medicinska ändamål, markdelen – blad och stam har också medicinska egenskaper. Denna växt är listad i den röda boken, eftersom den är en hotad art.

Peony dodging tincture

Denna tinktur är på alkohol och vatten.

Spirituös tinktur – har en genomskinlig brun färg, med en specifik lukt.

Det kan köpas i ett apotek, det rekommenderas som en naturlig sömnpiller och lugnande medel, men dessutom kan den också lösa många andra allvarliga problem och hälsoproblem:

 • efter applicering av infusion av en avvikande pion återvänder ämnesomsättningen till normala
 • Centralnervsystemet återställs, den allmänna spänningen avlägsnas, arbetsförmågan förbättras och möjliga olika fobier och ångest är lättare att behandla.
 • hormoner endorfiner produceras i större mängd, vilket bidrar till förbättring av humör och psykologisk komfort;
 • anfall, reflex spasmer och sammandragningar avlägsnas;
 • frekvent användning normaliserar sömn, klarar av sömnlöshet;
 • Används som ett antispasmodiskt och antiinflammatoriskt läkemedel;
 • i profylaktiska ändamål mot olika inre blödningar;
 • är en del av antikarcinogena preparat;
 • ökar surhetsgraden i magen;
 • ofta används i gynekologi
 • Läker kronisk dermatit, åtföljd av klåda och sömnstörning.
 • det är effektivt som ett komplext hjälpmedel för hela organismen;
 • används vid behandling av neuroser, vegetativ-vaskulär dystoni, epilepsi, hormonella störningar i klimakteriet, i kampen mot kronisk alkoholism.

Användningsområden för den avvikande pionen

Bredt använd vatteninfusion av denna växt i kosmetologi i form av lotioner. Det klarar perfekt akne och fet hudproblem. För att göra detta mals två matskedar rötter och fylls med 0,5 liter vatten.

Produkten används aktivt i veterinärmedicin för problem med tarmarna, magen, för behandling av lever, gastrit, med sjukdom och magsår, och även som lugnande medel.

Dessutom är pion-tinktur också tillämplig på gynekologer. Denna mirakulösa infusion är effektiv för att bekämpa vissa gynekologiska sjukdomar, dess verkan är oumbärlig vid behandling av cystor, maligna och godartade livmoderhalscancer.

I sådana fall tas drogen på teskedan ungefär tre gånger om dagen innan man äter. Men allvarliga sjukdomar kan inte botas endast av detta mirakelläkemedel, det kommer inte att vara möjligt för specialisten att förskriva andra ytterligare läkemedel.

Hur man tar en ponnytinktur?

Tinktur av en ponny: Vi lugnar nerverna

Ta, förskakad, 20 droppar före måltiden, tre gånger om dagen. Längden av antagningstiden bestäms av graden och särdrag av sjukdomsförloppet. Också beaktat kroppens tolerans och stabiliteten hos effekten som uppnåddes.

Normalt ordineras kursbehandling från två till fyra veckor, med avbrott i flera månader.

Innan självförvaltning av detta läkemedel rekommenderas att rådgöra med din läkare.

Hur man förbereder en alkoholisk pioninfusion?

För självberedning av alkoholtinktur behöver du:

 • 10 gram rötter och gräs (du kan köpa i torkad form i ett apotek);
 • 100 ml 40 procent alkohol.

Gräs och rötter häller alkohol, blanda väl och lägg det i två (tre) veckor på en mörk, kall plats. Lösningen rekommenderas regelbundet att skaka, efter en tidsmängd, häll den resulterande blandningen i en flaska, helst från ett mörkt glas.

Den lagras på en sval plats, som är skyddad från solen.

Vatteninfusion

Dessutom alkoholhaltig infusions pion används också som ett terapeutiskt medel vattenhaltigt extrakt som förbättrar aptit och ökar gastrisk arbete, förbättra den sekretoriska funktionen, matsmältning, underlättande fenomen klimakteriet kvinnor.

Att framställa det vattenhaltiga extraktet, ta en sked torra före krossade rötter av växten, fyller två (eller tre) och nataivaem koppar kokande vatten i en halvtimme. Därefter filtrerar vi ut en bra. Vi tar 15 minuter innan vi äter en (två) skedar, antalet receptioner – 3 gånger.

Kontraindikationer av peoninfusion

Det rekommenderas inte att inkludera detta läkemedel i din kost för personer med ökad känslighet för det, eftersom infusionen kan orsaka allvarliga allergiska och icke-allergiska reaktioner.

Tinktur av en ponny: Vi lugnar nerverna

Med eventuella kränkningar av lever och njurar kan det inte tas. I en liten mängd har substanserna i den en gynnsam effekt på hela organismens tillstånd, och en ökning i dosering eller ett brott mot utsöndring av det från kroppen kan bära toxiska effekter.

Man tror att arbetet med hjärtat och blodkärlen tinktur påverkar inte på något sätt, men erfarenheten har visat att sänka blodtrycket, kan det dessutom gå ner, det är därför gipotonikam bättre att avstå från att ta emot pengar.

Med försiktighet ska läkemedlet behandlas med personer med hög surhetsgrad i magen, eftersom det stimulerar magsekretion.

Du kan inte applicera tinktur till gravida kvinnor och barn, eftersom det hänvisar till en giftig familj av buttercup, så du bör tydligt observera de rekommenderade doserna. Läkemedlet kan orsaka en minskning i livmodern, vilket leder till för tidigt arbete och avbrytande av graviditeten.

Biverkningar

De officiella instruktionerna anger endast allergiska reaktioner i form av nässlor och kliande hudutslag.

Slöhet, dåsighet och minskad arbetsförmåga är också möjliga. Därför ska patienterna under körning inte köra bil och göra annat arbete som kräver hög koordinering och koncentration. En viss infusion orsakar märkbar irritation i matsmältningsslemhinnan, vilket leder till illamående, kräkningar och smärta i magen.

Peony evading är en giftig växt, därför, när du använder den, följ noga dosen och den nödvändiga vården. Kom ihåg att en behandlingskurs med infusion av en ponny kan orsaka ökad surhet i magen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 69 = 75

Adblock
detector