Vad är semi-permanent mascara? | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Vad är semi-permanent mascara?

Är du uttråkad varje morgon för att gå upp en halvtimme tidigt för att applicera smink? Då är semi-permanent mascara precis vad du behöver. I allmänhet används den av dem som inte vill öka ögonfransarna, eftersom när de täcker detta verktyg med en professionell skapas effekten av falska ögonfransar.

Vad är semi-permanent mascara?

Vad händer med din cilia, efter att de har gjort upp permanent bläck. En av de största fördelarna med denna outplånliga smink är ökningen av mängden ögonfransar. Oroa dig inte för deras längd: efter att ha applicerat en sådan slaktkropp kommer varje cili att vara 15-20% längre!

Och, glöm inte att sminken, som varar minst två veckor – är en riktig gåva för varje kvinna.

Och nu låt oss än en gång mer i detalj vi kommer att sluta på plusser om användningen av sådan smink:

  • Tidsbesparande för att applicera smink och ögonfransvård
  • Förbättra utseendet på ögonfransar;
  • Du kommer inte längre att oroa dig för de mörka svettningarna under dina ögon;
  • Ögonfransar ser fuzzy ut. Hur mycket tid tar det varje dag för att få utseendet uttrycksfullt? Mycket, är det inte? Men tack vare denna åtgärd kommer varje cilium att separeras från den andra, vilket kommer att ge dina ögon djup och mystik;
  • Full kompatibilitet av denna smink med både dag och natt
  • Med korrekt tillämpning gör inte detta förfarande någon fara för din hälsa.

Som du kan se finns det många fördelar. Det viktigaste, kom ihåg att det inte är värt att försöka använda sådan mascara hemma. Du kan inte bara förstöra dina ögon med misslyckad smink, utan också skada din egen naturliga cilia. Så skimp inte på dig själv och gör ett möte för en professionell!

Ögonvård vård efter ansökningsförfarandet

Om du tror att du lämnar skönhetssalongen kan du omedelbart göra vad ditt hjärta önskar, du är djupt misstag. Det finns flera regler, vars överensstämmelse kan leda till att något resultat av förfarandet försvinner. Och i vissa fall med dina slarviga handlingar kan du till och med skada dina ögon.

Så reglerna för behandling av ögonfransar färgade med permanent bläck:

  • Den första dagen efter proceduren tvätta inte ditt ansikte med vatten eller speciella medel. Denna försiktighet beror på det faktum att den halvfasta mascara inte torkar upp helt under de första 24 timmarna, därför kan påverkan av vatten eller mekaniskt inflytande utesluta all mästarens ansträngningar.
  • Hela tiden tills sådant bläck på dina ögonfransar inte är värt att använda fuktgivare, vilket inkluderar olja. Det ger naturligtvis ingen skada, men det finns inget kvar av sminken.
  • Under inga omständigheter får man inte använda ett annat lager av vanlig slaktkropp. Om det verkar som om ögonfransarna ser bättre ut, bör du inte försöka rätta till denna irriterande försummelse för hand. Att applicera en vanlig slaktkropp eller använda speciella pincett för att curle ögonfransar kommer inte att ge något bra. I bästa fall bryter du bara integriteten hos skiktet av permanent slaktkropp, i värsta fall – din cili lider.

Tillämpning av semi-permanent mascara

Vad är semi-permanent mascara?

Trots det faktum att mascara själv ser vanligt ut, skiljer sig förfarandet för att applicera det avsevärt från den dagliga ritualen av miljontals kvinnor. Permanent mascara appliceras i flera steg. För det första måste en specialist rengöra ögonen på smink, annars kommer det inte att vara längre.

Nästa steg är att ta bort fett från ögonfransarna och huden runt ögonen med en speciell kosmetika. 

Produkten själv appliceras mycket noga med en speciell pensel på varje cilium. Mängden applicerad slaktkropp beror på kundens önskemål. Du kan bara fylla upp övre cilia, eller bara de lägre. Du kan fokusera på ögans yttre hörn, och du kan och på insidan. I allmänhet kan du göra någonting.

Om du är blond, bör du repaint och ögonbryn, vilket också är möjligt med en permanent slaktkropp. Förfarandet här liknar omslag med permanenta mascaraögonfransar. Först rengjordes, avfettades sedan och färgades sedan varje hår.

Förfarandet, det verkar, är ofarligt, men ignorerar inte det faktum att det finns enskild intolerans. Och om du under appliceringen har starkt färgade ögon eller huden runt dem, är det värt att omedelbart stoppa beläggningen med mascara, eftersom denna procedur uppenbarligen inte kommer att ge dig något annat än problem.

Ögonfransbiosyntes

Mycket ofta i skönhetssalonger erbjuds du att kombinera användningen av halvfasta slaktkroppar och bioprotektion av ögonfransar. Vad är en bio-zavivka och hur kommer det att påverka ditt utseende?

Faktum är att om du erbjöds denna tjänst i salongen, gick du till en mycket dyr och populär plats, eftersom en sådan procedur inte kan göra någon mästare.

Idag är det här ett sällsynt och unikt förfarande som gör att du kan vrida din cilia, vilket ger ditt utseende öppenhet och uttrycksfullhet.

En av de obestridliga fördelarna är effektens varaktighet. Till exempel, med omsorg om cilia, kan de hålla sig vridna i ungefär en och en halv och en halv. Och det här är en riktig gåva för varje kvinna!

Vad är semi-permanent mascara?

Det är också värt att notera att tack vare bio-tweaks kan du väsentligt anpassa ögonens form, dölja alla brister och understryka de obestridliga fördelarna. Oroa dig inte för din cilias hälsa.

Under förfarandet krullas varje cilium från mitten, så om den plötsligt faller ut, kommer en ny växa nödvändigtvis på sin plats, eftersom denna procedur inte påverkar lamporna.

Om du har korta raka ögonfransar, tror du inte att du inte vill ha en bio-zavivka. Det är bra för alla, oavsett hur länge och hur länge din cilia är.

Så vi har funderat på vad en semi-permanent mascara är och vilken påverkan det har på ögonen. Som du kan se, med tillkomsten av denna procedur behöver du inte längre stå upp tidigt på morgonen och spendera mycket tid på smink.

Med permanent mascara kommer du att kunna ägna mer tid till dina nära och kära samtidigt som du bara tittar på det. Därför, om du verkligen vill göra ditt liv enklare, så var denna procedur uppfunnad bara för dig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

77 + = 85

Adblock
detector