Vad heter hårklippet: baksidan är kort, framsidan är lång | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Vad heter hårklippet: baksidan är kort, framsidan är lång

Att alltid se vacker och välskötta måste du ägna mycket uppmärksamhet åt dig själv, det gäller både hälsa och utseende. Det är inte för ingenting som de säger, de möter "enligt kläderna". Det handlar om hår, naglar, figur, stil i kläder och andra saker. Hår spelar en särskild roll i kvinnans bild, ger den femininitet, charm, förvandlar utseendet, särskilt välskötta, vackra och friska.

Den bisarra hårklippningen är en modern regel

Vad heter hårklippet: baksidan är kort, framsidan är lång

Långa raka krullar, det här är en klassiker, de kommer alltid att vara populära, men ibland vill du ändra något i din bild, och hur ofta det händer, börjar förändringar med hårklippningen.

Hårklippning, väl vald för hårtypen och det ovala ansiktet, kommer att dekorera och ge bilden en individuell stil.

Varianter av deras utförande på ringlets av olika längder idag en stor mängd, viktigast av allt, bestämma vad som är rätt för dig och hitta en bra mästare som kommer att kunna översätta din idé till verklighet.

Idag är det ganska ofta ett öga på ett foto med en bisarre form av en frisyr som avslöjar bakom huvudet och lämnar långa hårsträngar framför.

Det är väldigt populärt, ser elegant ut, vackert och döljer dessutom bristerna i ansiktet ovalt.

När man frågade hur den ursprungliga hårklippningen heter, där den är kort bakom och fronten är lång är det svårt att ge ett entydigt svar, det kan vara "Square", "Bean", En frisyr som kombinerar båda dessa riktningar.

Snygg långsträckt "fyrkantig"

Vad heter hårklippet: baksidan är kort, framsidan är lång

Hårklippning, där låsen är korta i ryggen, och framför är kvar länge och långsträckta kallas det långsträckta "Square". En sådan frisyr kan göras på vilken längd som helst som hörs, men det blir mer spektakulärt på korta och medelstora lockar.

hårklippning "Square", där strängarna är kortare framtill framsida, kommer de att helt gömma de breda kindbenen, de främre långa strängarna kommer att dölja dem och betona den ovala i ansiktet. Lämplig för alla typer av hår - tunn, tjock. Om du gör det "Square" på kort längd, då kommer bakstycket att öppna huvudets baksida.

utseende "Square" beror på vinkeln på avfasningen och förlängningen av strängarna framåt. Mer grafiskt och skarpt blir det, om du gör en stor vinkelskål, kan längden på locken framför sig vara under axlarna. Om vinkeln är liten, blir torget normalt. Det bästa alternativet är vinkeln längs kinnbenets linje.

Kort frisyr - snygg och lyxig

Hårklippning, där huvudets baksida är kortare och förbenet har långsträckta lockar, kallas "Bean". För närvarande är det särskilt populärt bland stjärnorna i världens showverksamhet. Den ser snygg och vacker ut, kombinerar femininitet, sofistikering, charm och individualitet.

Den har sin egen sort, men för dem är krullarna framför långa:

Vad heter hårklippet: baksidan är kort, framsidan är lång
 1. "Bob-bob" - Liknar den klassiska versionen, bara här är det ett knä, håret är vinklat, framför locken är längre, bakom är kortare. Skärningen är parallell med den nedre delen av ansiktet. Du kan lägga till en kaskad, där strängarna ordnas i steg. Frisyren är lämplig för dem som inte har tid för permanent komplexhöjning;
 2. kort "Bean" - Liknar hårklippningen, kallad "under pojken". Lämplig för aktiva kvinnor med slagsmål
 3. genomsnitt "Bean" - Nacken bakom är något täckt, tonvikten ligger på ansiktets skönhet;
 4. "Bob" med en bang - den universella versionen av en vacker frisyr med ett knä, passar varje kvinna. Ser stilfullt, moderigtigt, betonar ansiktsegenskaper, ger en bild av ljusstyrka och unikhet.

Att lägga frisyren "Bob"

Hårklippning "Bob", där ryggen är kort och framsidan är lång med smällen passar enkelt och enkelt, är det viktigaste att veta några enkla knep.

Vad heter hårklippet: baksidan är kort, framsidan är lång
 • huvudet ska vara rent
 • För snabbt läggande måste krullarna kamma tillbaka, för att göra en avskjutning på vardera sidan;
 • Om längden tillåter spolar spetsarna på baksidan av huvudet upp med en hårtork och en rund kam;
 • Applicera mousse för att göra volymen och fördela längs hela längden, höja rötterna;
 • styling kan göras med en hårtork eller med curlers;
 • lyft huvuddelen av håret och fixa det på baksidan av huvudet;
 • Separera strängen, dra åt och vind på curler eller hårtork;
 • krullade lås för att dela en kam eller fingrar för att fixa förpackning med en lack.

Krav på de perfekta "quads" eller "bönorna"

Vad heter hårklippet: baksidan är kort, framsidan är lång

För att den korta frisyren ska se snygg och vacker, behöver det smidigt och rakt hår. Om de är vågiga, så kommer framsidan att bli löjligt, effekten av hårklippningen kommer inte att vara densamma. Den korta versionen ser bra ut om nacklinjen är elegant, tunn, om inte, det är bättre att göra "Bean" eller "Square" medellängd.

Annars är sådana hårklippningar lämpliga för alla typer av ansikte, långa trådar framför kommer att gömma problemområden, såsom: breda kindben, kraftig tung käke, extra haka, knubbiga kinder. Om ansiktet är smalt, "Square" kommer att öka det på grund av den magnifika formen av styling.

Hårklippning är universell, du kan göra en strikt stilutformning på kontoret, men du kan vara vårdslös och lite disheveled, romantisk för en dag eller en promenad, en kvällshändelse.


Med henne kan du diversifiera ditt utseende och alltid se fashionabla, snygga, färska och på ett nytt sätt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

7 + = 16