Vad ska vara tvålen för ansiktet? | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Vad ska vara tvålen för ansiktet?

Hälsosam ansiktshud är nyckeln till ungdom och attraktivitet. Därför försöker varje kvinna att ta hand om sitt ansikte. Kosmetika och vårdprodukter genomgår en oundviklig kvalitetskontroll. Första platsen i serien med kontroll av produkterna för vård av känslig hud i ansiktet tas av tvål.

Att tvätta eller inte tvätta ansiktet med tvål är frågan!

Vad ska vara tvålen för ansiktet?

Toaletttvål är för personlig hygien. Den väljs individuellt, beroende på vilken typ av hud som helst. Ansiktsskinnet är ömt, känsligt för yttre irritationer: väderfenomen, substandard kosmetiska produkter. Det är uppfattningen att den doftande briketten torkar, så många kvinnor tvivlar på om det är möjligt att tvätta ett mjukt ansikte med tvål och inte använda det med tvättning. Men den moderna marknaden erbjuder ett stort antal typer tvål, inklusive de som produceras uteslutande för ansiktshygien.

Hur man väljer rätt typ för en hudtyp

Det finns flera typer av tvål:

  1. fast: neutral eller extra (bestående av 78% fettsyror, ger lite skum och suger inte av vatten, lämpar sig för fet hud);
  2. barn: barns hud är mycket anbud och känslig, det är mottagliga för allergener, så att barnen endast lämpliga naturliga komponenter, med tillägg av mjuka hud glycerin, lanolin, dekokter av örter: kamomill, svalört, ek bark, ringblomma, vänder, är barn tvålar ofta för att Personer med känslig och allergisk hud;
  3. Cream-tvål innehåller ett komplex av fuktgivande element, på grund av vilket det blir mjukt och "Smält", Den är väl lämpad för att peeling på ansiktet och ger vintervård.
  4. Vätskan har en flytande konsistens, som kännetecknas av enkel användning och pH nära normalt pH av epidermis, vilket således tvål kan tvätta utan rädsla strykfria huden;
  5. handgjorda produkter består endast av naturliga ingredienser; tack vare förmågan att självständigt välja en kombination av ingredienser passar bäst de individuella kraven.

Det kan göras hemma, alla komponenter är tillgängliga för någon ägare: är tvål bas till infusion av örter eller vanligt vatten, värms blandningen i ett vattenbad. När tvålbasen smälta, avlägsnades blandningen från värmen, hällde aromamasla omrördes och fördelades därefter, eventuellt i formar, fick svalna.

Hudtyp:

  1. Dry. För denna typ är en mjuk fuktkrämsäd med tillsats av användbara extrakt av växter och eteriska oljor lämpliga;
  2. Fet. För oljig hud applicera en kvalitet neutral hård utan alkali, som försiktigt rengör, fuktar och förstör inte det naturliga skyddsskiktet i epidermis.
  3. Kombineras. Det är svårare att hitta tvål för denna typ av hud, för olika delar av ansiktet kan vara både fet och torr, i detta fall välja allergivänliga med vegetabiliska oljor.

Vilken tvål används i andra länder?

Vad ska vara tvålen för ansiktet?

Tvål är inte bara ett element av personlig hygien, men också en progressiv kosmetisk. I många länder är kosmetologer mycket uppmärksam på produktionen av denna produkt från naturliga ingredienser berikade med användbara mineraler, vitaminer, örter. Företräde ges endast för produkter som är handgjorda.

Det finns även speciella tvålstänger som tillhör familjeföretaget. Alla nödvändiga ingredienser odlas på privata plantager eller, som observeras mindre ofta, köps från leverantörer.

Dessutom är kosmetika hittills populära utan konserveringsmedel, skummedel, ytaktiva ämnen, fosfater och animaliska fetter.

I stället för animaliska fetter - extrakt av örter och vegetabiliska oljor: förutom palm, kokosnöt, olivolja, tillsätt linfrö och sheasmör.

I Marocko, till exempel, utvecklas en hel kosmetisk industri för produktion av kropps- och ansiktsvårdsprodukter med presenter av lokal natur. Bland dem är det nödvändigt att skilja, så kallade, "Arabisk svart tvål" för ansiktet. Det är kokt på grundval av olivträdets malda frukter med tillsats av aromatiska eteriska oljor av eukalyptus, lavendel, rosmarin, argan. Olivpasta ger svart färg.

Kvinnor i Turkiet använder laurel, rosa, pistasch. Viken lämnar toner, rosen och extrakten från pistaschmuttrarna har mjukgörande egenskaper, de ger ansiktet ett hälsosamt utseende.

Grekland är känd för sin olivtvål med granatäpple juice, som har en tonic och anti-inflammatorisk effekt, liksom honung, aloe, havreflingor, salvia och citron. Citrussåpe är fördelaktig för fet hud. Indiens grundläggande komponent är terapeutisk lera, det korrigerar talgkörtlarna och eliminerar hudproblem.

Bland kinesiska kvinnor anses vara en mycket populär tvål från vulkanisk aska, som innehåller bambu träkol och vulkanisk Segou. Det fungerar som en mild scrub, djuprengöring porer akne, anrika celler med mineraler, är det godtagbart för daglig tvätt, dvs. S. Inte orsaka avskalning på grund av dess unika sammansättning.

I Thailand produceras en tvålprodukt med ett extrakt av ormägg för föryngring. Det används inte bara som en kosmetisk, men också som en medicinsk enhet. En exotisk produkt med slim slem hjälper till med rynkor och streck på ansiktet.

Vad ska vara tvålen för ansiktet?

En ovanlig tvållinje är känd för italiensk elitkosologi. Sammansättningen av exklusiva doftande loggar innehåller guldpartiklar.

Det visar sig att guld inte bara är en ädelmetall, de kan tvätta kroppen.

Guld har mycket användbara egenskaper: antiinflammatorisk, mjukning och mattning. Efter proceduren förblir guldpartiklarna ett tunt skikt på ansiktet, vilket ger en charmig utstrålning.

I Finland producerar de doftande bitar rismjölk, de fuktar helt, torkar inte, de hjälper dig under vintersäsongen perfekt. Som scrub i finska bastur är tvål med alger populär, de ger näring åt huden med mineraler och vitaminer.

Så moderna tvål är inte bara lämplig för tvättning av ansiktet, men har blivit en integrerad del av kvinntoalett. Det sista ordet om tvålvalet förblir för de enskilda egenskaperna hos varje kvinnas hud.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

40 − 30 =