Varför är det bäst att gå till öster | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Varför är det bäst att gå till öster

Nästan varje modern person har hört att läkare rekommenderar att han sova huvudet i öster, men för att förklara varför detta är så, ingen kan verkligen. Faktum är att det i vetenskapen finns en enkel och tillgänglig motivering för denna rekommendation och den är relaterad till jordens magnetfält och människans biologiska rytmer.

Rytmer av mänsklig biologisk aktivitet

Varför är det bäst att gå till öster

Faktum är att vår kropp också är föremål för vissa timmar. Sedan antiken har folk somnade under solnedgången och vaknat vid gryningen. Denna önskan har överlevt idag, särskilt bland de som är mest aktiva på morgonen. Som vanliga är sådana människor vana vid att vågna upp när som helst på året och vid någon ljus dag med soluppgången, även om de inte ser solen med egna ögon. Så är våra naturliga bioritmer arrangerade.

Toppet av aktivitet de har under första halvan av dagen, men på kvällen blir de mer lat och apatisk. Denna kropp själv tyder på det faktum att det är nödvändigt att förbereda sig för sängen, och signalen blir avkoppling när man överväger den utgående solen.

Dessa människor är relaterade till larks eller artimics, duvor. De utgör de flesta människor på planeten.

Och vad händer i ugglor, för vilka aktivitetstoppen börjar på kvällen? Varför kan de också lägga sina huvuden mot öster?

De förskjuts av naturliga bioritmer. När allt kommer ifrån kvällsgryningen börjar ugnsaktiviteten bara. Men morgons strålar av solen, tvärtom, körde dem i viloläge. Och det här är fel. Därför rekommenderas ugglor att vila på öst eller norra sidan av huvudet. Eftersom för dem kommer solen att vara en signal att sova och inte till vakenhet. Kanske detta kommer att förändra sitt sömn och aktiva liv.

Vilka förändringar kan inträffa för en person med förändring i naturliga bioritmer:

  1. dåligt humör, apati, depression;
  2. störningar i det kardiovaskulära systemet: en förändring i hjärtrytmen, minskning eller ökning av tryck etc;
  3. kränkning av metaboliska processer:
  4. olika problem med sömn: dålig sömn, känslig och grund sömn;
  5. dålig memorisering, uppmärksamhetskoncentration, huvudvärk;
  6. utvecklingen av tumörer – vissa forskare tror att kränkningen av naturliga bioritmer tillsammans med andra negativa faktorer är en utlösningsmekanism vid tumörbildning.

Det är av dessa skäl som terapeuter och somnologer rekommenderar att vila huvudet mot öst för att inte störa de etablerade rytmerna i mänskligt liv i århundraden. Så, om du har obehag under sömnen, sömnlöshet, märk vilken väg ditt huvud är vänt. Om du ändrar denna position kan du bli förvånad att märka att hälsotillståndet har förbättrats och problem med att somna har slutat.

Riktning av magnetfält

Det finns också en annan förklaring till varför en person borde sova exakt med sitt huvud i öst och det är kopplat till riktningen för planetens magnetiska kön. Det är av den anledningen att sömnexperter rekommenderar att du sover i riktning parallellt med dem, det vill säga huvudet norr eller öst, i inget fall väster eller sydväst.

Varför är det bäst att gå till öster

Det är bevisat att för vissa människor, oavsett deras personliga rytm av spill, fungerar våra planetens magnetfält lika.

Om du ligger över deras rörelse eller i motsatt riktning kan du störa den naturliga magnetiska strömmen hos människokroppen med andra starkare rytmer. Konfliktområden kan negativt påverka ditt humör, förmåga att sova, fokus och så vidare. E., Samt de naturliga magnetiska strömmar i kroppen, vilket kommer att leda till vissa sjukdomar.

En liknande princip fungerar även i närvaro av förstörelse, som bioenergetik tror. Under negativ påverkan av negativ energi störs den naturliga rotationen av mänsklig energi, vilket lätt kan föreslås av en magisk pendel, och kroppen blir sjuk då “Skadad” – från ordet “Rotation”. Det beror på felaktig cirkulation av energiflöden, det finns en kränkning av människans livs rytm och dess harmoniska existens.

Utåt kan det uttryckas inte bara i smärtsamt tillstånd utan också i beteendestörningar som i slutändan leder till förstörelse och förtvivlan. Ungefär samma sak händer när en person sover huvudet mot väst eller sydväst, i vissa fall i nordväst. Och det här är ett viktigt argument för att du behöver sova huvudet mot öst.

Östlig visdom

Samma åsikt delas av orientaliska religioner, inklusive den kinesiska doktrinen om Feng Shui. De som följer sina regler tror att världen är uppdelad i två energier: den östra och den västra. Den första bär mycket positivt, inklusive rikedom, ungdom och hälsa. Västern tvärtom anses vara en källa till negativ åldrande energi, som inte kommer att ge en hälsosam sömn.

Det var därför de kinesiska visarna alltid sov huvudet öster, oftare även i nordöstra. Och vissa, i allmänhet, rekommendera att ligga huvudet i norr, eftersom det är koncentrerat en tyst och positiv energi. Samma åsikt delas av indiska yogier. Alla sover huvudet i norr och lider inte av olika sjukdomar, särskilt som sömnlöshet, onkologi och andra patologier som kan associeras med en persons biologiska rytmer.

Varför är det bäst att gå till öster

Därför är de som följer filosofin om feng shui inte helt oavsett om man ska sova huvudet öst eller väst. Denna uppfattning delas av moderna forskare, som tror att det är rätt att sova huvudet i öster, men på senare år en sömn (sömn forskare) tror att det är möjligt att sova huvudet mot norr eller nordost, åtminstone i sydöstra.

Därför finns inte frågan om läsare om huruvida de kan sova sina huvuden i öst, för dem som är intresserade av feng shui.

Eftersom de underordnar sin livsstil, vanor och situation i lägenheten i en viss riktning.

Individuella funktioner

Men det finns människor som är ett undantag från de allmänna reglerna. De kan sova huvudet mot sydväst eller nordväst och samtidigt känna sig fint exakt i den här riktningen. Detta beror på det faktum att energin i vissa människor kan röra sig i en annan riktning. Till exempel kan vissa av dessa individer lätt påverkas av andras negativa effekter, och andra kan själva skada.

Det anses att i energiskt starka människor roterar energi i en annan riktning än majoriteten. Även klockans händer kan gå till andra sidan under påverkan av ett starkt magnetfält. Därför kan de sova sina huvuden i en annan riktning än huvuddelen av människor. Till exempel, huvudet i söder, och känner samtidigt är inte bara bekvämt, men vackert! Så det är värt att lyssna på kroppens individuella egenskaper.

Låt oss sammanfatta resultaten

Men fortfarande är de flesta människor ombedda att sova huvudet mot nordöstra, så att rytmen av energi och kroppens magnetfält inte strider mot den allmänna riktningen av jordens magnetfält. Vissa människor säger att det är bekvämare för dem att sova sina huvuden, konstigt nog, i sydost. Detta är mindre vanligt än hos andra, men det motsvarar också energin hos en person som är frisk och vill behålla sig i detta tillstånd.

Varför är det bäst att gå till öster

Men de som lider av sömnlöshet eller känner sig dåliga, särskilt på grund av meteosensitivitet, är det värt att uppmärksamma var deras kudde är riktad.

Kanske orsaken till det dåliga hälsotillstånd ligger just i fel läge på huvudet under sömnen, och har bara ändra hur problemet kommer att upphöra att vara relevant och välbefinnande kommer att förbättras.  Men glöm inte om individualiteten.

Om du har svårt att sova huvudet i öst, kanske din kropps energi kräver en annan riktning.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 1