Skönhet och hälsa

Varför behöver vi dagliga packningar?

För några år sedan var frågan "varför behöver vi dagliga packningar?"Var ganska relevant. Idag använder nästan varje kvinna moderna medel för personlig hygien och noterar sin komfort.

Varför behöver vi dagliga packningar?

Man bör emellertid komma ihåg att användningen av moderna servetter inte bara gagnar. Felaktig användning av produkten kan orsaka stor skada.

Typer av hygienprodukter

Beroende på material och struktur som används, kan de dagliga packningarna differentieras till flera typer, med små skillnader, bland vilka är följande:

 • Det material från vilket ytan är gjord. Det kan vara en speciell polymerperforerad film eller ett non-woven material;
 • Internt innehåll. Ofta fylls packningarna med syntet eller pressad cellulosa;
 • Hygieniska föremål kan ha en trevlig doft som orsakas av doftens användning.
 • Det är tunt, appliceras varje dag och volymetriska servetter, som är bättre att använda vid menstruationens slut för att säkra eller under graviditet med riklig urladdning.
 • Formen är annorlunda. För närvarande producerar tillverkare standard rektangulär, triangulär, konstruerad för "tango"Medel och med en karakteristisk kurva, upprepa den anatomiska formen;
 • Hushållets ämne kan utrustas med vingar, vilket ökar tillförlitligheten i fästet.

De mest populära varumärkena i Ryssland är Kotex, Alltid, Diskret, Libresse, Naturella. Det är svårt att namnge de bästa varumärkena. Vilken av dem väljs av en kvinna, beror bara på hennes preferenser och, naturligtvis, hennes favorit typ av underkläder.

Funktioner vid konstruktion av hygieniska medel

Om ytan på verktyget är gjord av non-woven absorberas fukten snabbt. Dessutom är detta material mjukt och behagligt för beröringen, vilket ger maximal komfort. Den perforerade syntetiska ytan är mer stel, men absorberar inte excreta inte mindre bra.
Vissa föremål har 2 lager. En liknande kombination ger komfort till torrhet. Inlägget i Stay Dry garanterar nästan omedelbar absorption, medan banan ligger vid kanterna förhindrar hudirritation.

Ofta dekorera tillverkare sina varor med ritningar. Det visar sig att detta inte bara är ett inslag av inredning. Mönstret bär praktisk fördel, vilket ökar verktygets flexibilitet.

Det inre skiktet saknas absorberande och kan absorbera endast en liten mängd fukt. För detta används syntetiska material och cellulosa som absorberar lukten perfekt.

I samma syfte använder tillverkare smaker. Oftast är dessa konstgjorda dofter. Det bör vara försiktig när det gäller valet av sådana medel, eftersom det är okänt hur harmoniskt kommer att vara kombinationen av artificiell doft och en naturlig lukt av en kvinna.

Varför behöver vi dagliga packningar?

Det undre skiktet är en konventionell polyetenfilm. De dyraste modellerna är utrustade med ett perforerat lager, vilket ger lätt penetration av luft, på grund av vilken den fina huden fortsätter att "andas".

Om basen av enheten är helt tillverkad av ett självhäftande skikt, är skadorna på dagliga läggning mycket höga, eftersom det inte finns något luftflöde. Vingeutrustning gör det möjligt att undvika omslag eller dra av servetter.

Baserat på beskrivningen av hygienartiklar har en kvinna möjlighet att bestämma vilka dagliga kuddar som är bäst för henne.

Regler för användning av hygienprodukter

Den främsta orsaken till vilken dagliga kuddar behövs är tvättens friskhet. Det bör emellertid komma ihåg att rent underkläder inte alltid är en garanti för hälsan. Felaktig användning av hygienartiklar kan skada det kvinnliga reproduktionssystemet.

Därför är det alltid nödvändigt att följa vissa regler genom att använda dagliga packningar hela tiden:

 • Först och främst måste de ändras ungefär var 3-4 timmar;
 • Daglig användning av hygienartiklar rekommenderas endast vid nödsituationer.
 • Det är nödvändigt att endast köpa kvalitetsprodukter från pålitliga tillverkare.
 • Enligt gynekologer är de bästa tätningarna de som inte har en uttalad smak och ett tätt glutinöst underlag.
 • Det är lämpligt att köpa medel placerade i enskild förpackning.
 • Kategoriskt rekommenderas inte användning av dynor under sömnen.
 • Om hygienartiklarna finns i ett gemensamt förpackning, är det nödvändigt att stänga lådan tätt och skydda intima föremål från kontakt med den yttre miljön.

Iakttagande av dessa enkla regler kan en kvinna avsevärt minska skadan som orsakas av den dagliga användningen av packningar.

Vilka konsekvenser är möjliga med ständig användning av packningar

Skada som orsakas av en regelbunden användning av en hygienprodukt kan vara väldigt signifikant. Exempelvis förhindrar pressad cellulosa luftcirkulationen, vilket resulterar i att svampar och andra patogena mikroorganismer börjar multiplicera snabbt i den intima zonen. Man tror att ett stort antal patienter diagnostiseras med "trast"Eller"vaginos"Till stor del beror på användningen av packningar.

Växthuseffekten leder till blötsutslag, och en kraftig temperaturförändring vid byte av kläder eller hygienmedel orsakar symtom på blåsor. Impregnering av parfym, vare sig syntetiskt eller naturligt, framkallar utvecklingen av allergiska reaktioner.

Skada appliceras och färgämnen, så det rekommenderas inte att köpa flerfärgade "ezhednevki". Vid klåda, svullnad i könsorganen, hudytans rodnad, är det nödvändigt att besöka gynekologen omedelbart och vägra att använda den modell som orsakade känslan ökar.

Tillämpning under graviditet

Att bära dagliga pads under graviditeten blir ofta en nödvändighet. Befruktningen leder till en förändring i den hormonella bakgrunden, som ofta åtföljs av vattnisk ansvarsfrihet. Särskilt ofta observeras riklig urladdning efter den 12: e veckan av graviditeten.

I detta fall föredrar kvinnor att använda "ezhednevki"Eftersom användningen av tamponger till gravida kvinnor är kontraindicerad. Naturligtvis kan felaktig användning av hygienmedel skada en mamma och hennes ofödda barn. Därför bör du noggrant närma dig valet av tätningar, försöka köpa modeller utan aromatisk doft och tillverkade av naturmaterial.

Varför behöver vi dagliga packningar?

Om en kvinna under graviditeten inte vill överge det vanliga hygienmedlet är det bättre att välja hermetiska lådor, där varje servett har sin egen förpackning.

I dag i apotekskiosker kan du köpa specialtorkar, konstruerade för användning under graviditeten. De skyddar mot inflammatoriska processer och håller vaginens mikroflora i sitt normala tillstånd.

Ändå tenderar de flesta obstetrikiska gynekologerna att fördoma användningen av pads under graviditeten, med tanke på att skadan från att bära dem är oföränderlig med komforten.

Huruvida det är värt att ha på sig dagliga kuddar, vilka som ska väljas, och hur motiverat användningen av hygieniska föremål under graviditeten är en omstridd fråga. De vackraste damerna har dock länge gjort ett val, och föredrar friskhet och renhet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

97 − 96 =