Vi applicerar mumier för skönheten i ansikte och kropp | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Vi applicerar mumier för skönheten i ansikte och kropp

En mamma eller en berg tjära är en mystisk naturlig botemedel, vars ursprung är så otydligt. Det hindrar emellertid inte att erkänna dess härdande mirakelegenskaper och att använda den effektivt i officiell och folkmedicin samt vid behandling av många kosmetiska problem.

Vi applicerar mumier för skönheten i ansikte och kropp

Hitta bergstjärnet i sprickorna och hålen på klipporna. I utseende - en tjock och viskös substans, svart eller brun, som innehåller en överraskande blandning av organiska och oorganiska element.

På apotek säljs berg tjära i form av pulver eller tabletter. Det finns sex av dess sorter, beroende på uppsättningen av vissa ämnen som erhållits från nedbrytning av levande organismer. Men varje av dem har nästan lika terapeutisk effekt på människokroppen och innehåller cirka 28 kemiska element, varav tio är oxider av olika metaller och sex aminosyror. 

Användning av produkten i kosmetologi

Användningen av denna lösning i kosmetologi är berättigad genom sin lugnande, återbildande och föryngrande effekt på ansikte, kropp och hårs hud. Det är en del av krämer, masker och tinkturer från olika kosmetiska företag.

I kosmetologi används berg tjära:

  • för hårbotten och håret;
  • för ansiktet med blekande hud eller rynkor
  • från ärr och sträckmärken;
  • från akne, inflammatoriska processer och akne;
  • från "apelsinskal".

Som du kan se finns det många applikationer för mumman, så botemedlet borde vara i det kosmetiska första hjälpenpaketet hos nästan varje kvinna. 

Mamma för hår

Bergharts har en helande effekt på hårbotten och hårets allmänna tillstånd. Det används för problem som skallighet, utseende av mjäll, delade hårändar. Dess vanliga applikation gör håret mer tätt, starkare, kommer att återvända till sken och ungdomar för dem.

1) För att skapa en tinktur baserad på berg tjära, först förbereda ett avkok från rotar av kull och mint blad, komponenterna tas i förhållandet 50:50. 1 matsked örter bryggs som vanligt te, kokande vatten.

Buljongen infuseras och kyls något, och därefter tillsättes 1 gram mumi till den. Den resulterande blandningen gnids i huvudet dagligen i 10-15 dagar, medan håret inte sköljs;

2) Med stark håravfall, såväl som klåda eller mjäll, prepareras läkemedelsblandningen utifrån ett avkok av burdock. För att förbereda buljongen tar ca 15 gram rötter, som krossas och kokas med kokande vatten och infunderas sedan i 10 minuter vid låg värme.

Mumien läggs till den varma infusionen med en hastighet av 1 gram per 100 ml buljong. Den används såväl som i den första varianten. 

Mamma för ansiktet med blekande hud eller rynkor

Vi applicerar mumier för skönheten i ansikte och kropp

Berg tjära är känd för sin fördelaktiga effekt på den blekande huden. Det gör att du kan återställa henne förlorad med ålder, elasticitet och hälsosam färg, skyddar också mot för tidig åldrande och är fortfarande framgångsrikt taget med efterligna och åldersrelaterade rynkor. Mumman används också för ansiktet och när man blir av med akne, hudutslag eller akne.

För att få en hälsosam hudfärg på ansiktet, halsen, décolletéområdet och öka elasticiteten, lös 5 gram av läkemedlet i 1 matsked varmt vatten och blanda den resulterande blandningen med ett hundra gram av någon allergivänlig grädde.

Den resulterande grädden gnids lätt i ren hud på morgonen eller kvällen. Masken förblir på ansiktet i ungefär en halvtimme, och sedan avlägsnas dess överskott försiktigt med en servett dränkt i kosmetisk mjölk.

Det finns också en andra metod för att förbereda en ansiktsmask med tillsats av en mamma. För att göra detta blandas 15 gram av produkten med babykräm och lämnas en dag för fullständig upplösning. Den resulterande krämen används en gång i veckan som ansiktsmask. Den appliceras på välrenad hud i en halvtimme och avlägsnas sedan med kosmetisk mjölk. 

Mamma från streckmärken på huden och från ärr på ansiktet

Ofta på huden efter djup akne förblir fuliga ärr, som är problematiska att ta bort eller till och med täcka med tonmedel.

Att hantera detta problem kommer att hjälpa till med alkoholtinkturmummi. För beredningen är bergtjären insisterad på alkohol i flera dagar, och den produkt som tas emot en gång om dagen borde torkas bort alla problemområden. Från alkoholtinkturen ljusar och ärarna över tiden. Samma tinktur används i kampen mot streckmärken.

Förutom streckmärkena kan du förbereda följande åtgärd. I din vanliga celluliterkräm tillsätt 2 gram mamma, som tidigare löstes i en tesked varmt kokt vatten. Produkten gnids en gång om dagen. Resultatet blir inte snabbt, men med regelbunden användning av pengarna får du verkligen en positiv effekt. 

Mamma från brännskador och akne

För att förbereda en tonic som framgångsrikt bekämpar akne eller akne, liksom inflammatoriska processer på huden och brännskador, lös 3 gram mamma i 100 ml kokt vatten. Torka drabbade områden med produkten så ofta som möjligt - resultatet tar inte lång tid att vänta. 

Mamma från celluliter

Utmärkt visade sig berg tjära och i kampen mot "apelsinskal"Vad irriterar många kvinnor.

Denna lösning läggs ofta till de färdiga anti-celluliterkrämerna, men det blir mycket mer effektivt om du förbereder det hemma på egen hand:

Vi applicerar mumier för skönheten i ansikte och kropp
  • För anti-celluliter wraps lös 2 g mamma upp i 1 matsked varmt vatten. Blanda sedan blandningen med ditt botemedel mot celluliter, du kan ta och barnkrämen. Produkten kan användas inte bara för wraps, men också som en kräm;
  • För att få en anti-celluliterkräm, ta en apelsin, mynta eller någon essentiell olja som har anti-celluliter egenskaper, och blanda med 1 gram berg tjära. Den används en gång om dagen, före sänggåendet i en och en halv månad.

Förresten ska alla förberedelser som är förberedda med mumman endast förvaras i kylskåpet. 

Som du kan se, med mumman finns det många recept för krämer, tinkturer och masker som framgångsrikt används i hemmet kosmetologi och hjälper till att bekämpa många hudproblem. Glatt och vackert för dig hud!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

73 − = 66