Vi väcker en visagist i oss själva: vi lär oss att "rita" kindben | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Vi väcker en visagist i oss själva: vi lär oss att “rita” kindben

Sculpting ansiktet är grunden för baserna i någon teknik med kompetent smink. Med denna enkla, men ganska mödosamma åtgärd, kan du göra perfekt vilken smink som helst "nyudovy", medvetet rå.

Chubby kinder har länge lämnat nischen av moderna modetrender, och de skönheter som tittar på oss från de blanka omslagen, behöver nödvändigtvis lite "Sunken", skisserade kindben. Och de ser särskilt raffinerade, sexiga och attraktiva ut. Kändisar har alla möjligheter att uppnå denna effekt med hjälp av plastikkirurgi och estetisk kosmetologi.

Och du har i din arsenal alla nödvändiga kosmetika som kan skapa en sådan effekt rent visuellt. Varför inte utnyttja dessa fördelar av civilisationen och inte likställa Hollywood-skådespelerskor utan imponerande materialkostnader?

Bronzers, rouge, proof-readers

Vi väcker en visagist i oss själva: vi lär oss att "rita" kindben

Lyckligtvis är moderna kosmetiska produkter fritt tillgängliga, och idag kan vi alla känna oss som en riktig professionell make-up artist. "Hur markerar cheekbones?" - Det är frågan om många kvinnor på forum, bloggar och webbplatser som ägnas åt skönhet och modetrender.

Minimalistisk smink - det är bra, bara om dess ständiga applicering inte orsakas av rädsla för att närma sig porthole eller bronzer. Tyvärr är oförmågan att välja nyanser och själva produkterna inte bara syndad av nybörjare, men också av många sminkartister. För att göra dekorativa kosmetika ser lönsamma ut bör den väl väljas och användas. Detta gäller särskilt för skulptörer i ansiktet.

Domare själv - vill du ha en tjej med ljusa tegelkinn eller fläckiga kindben? Självklart inte.

Och du bör i regel inte överdriva det med nyanser och ta dina naturliga uppgifter på ett tillfredsställande sätt. Annars riskerar du att bli en naturlig clown som en följd av att du applicerar smink och betonar kindben.

Korrekt understrukna kindben i halftoner ser neutralt och diskret ut, inte orsakar viljan att tvätta så fort som möjligt "Bearer" makeup. Om samtidigt en professionell arbetad kan underskrifter helt och hållet ignoreras genom att anta den korrigerade linjen för den naturliga skuggan.

Det första du bör uppmärksamma när du väljer bronzers, skulptörer och rodna - så är det din egen hudfärg. Vilken typ av podton är din hud? Är det lätt och något rosa, eller har en distinkt guldnote? För att klara av den här uppgiften, gör ett litet test. Undersöka venerna på baksidan av din handled.

Vi väcker en visagist i oss själva: vi lär oss att "rita" kindben

Flickorna med en kall ton är lila eller blå, bärare av den varma hudtoner har en grönaktig eller oliv biryuzovatye fartyg. Om detta steg inte hjälper, fäst en guld- och silverkedja på din hud.

Spåra vilken som ser mindre kontrasterande och lönsamare ut. Om du är gyllene är du en lycklig ägare av en varmfärgad färg. Om silver är du ett levande exempel på aristokratisk estetik.

Utgående från detta och det är nödvändigt att förlita sig på valet av kosmetika, speciellt för ansiktet.

"Cold" unga damer godkänner inte gula tonalkrämer, gyllene bronzers och mättade bruna bevisläsare. Lämna allt detta till din "Varm" flick. Välj själv nyanser av coolt, gråaktigt, neutralt.

Oavsett din hudfärg och tonad hud, ska ansiktsrättsmedel vara diskreta, viktfria och lätta. Hittills köper inte shimmerbronzery med stora glänsande element, giftig tegelblush och röda korrektorer.

Några snabba tips om hur man väljer rätt smink

Vad behöver du tänka på för att få den perfekta sminken?

Vi väcker en visagist i oss själva: vi lär oss att "rita" kindben
 • Skimp inte. Professionella, semi-professionella och lyxiga kosmetika kan inte vara billiga på grund av den höga kostnaden för råvaror. Om du ser en bronzer på EsteeLauder, kan kostnaden för vilken förvirra även en oerfaren dam framför dig är garanterat en bluff. Att spara samma pengar är olämpligt när man köper kosmetika. Obs - du tillämpa den på ditt ansikte, och om du väljer att köpa en korrigerande kräm för 50 rubel, inte bli förvånad efterföljande spridning av akne, peeling, och allergiska reaktioner;
 • Spraya inte. Försök inte att köpa allt på en gång. Läs recensioner på Internet, utvärdera svatchi, bestäm vad som är nödvändigt för dig. Kanske kan du få en säsongs- eller semesterförsäljning, där du kan ta tag i "En god smak" med en stor rabatt, men det är fortfarande inte nödvändigt att förvärva uppenbarligen onödiga saker;
 • Var inte rädd. Speciellt produkter med en krämig konsistens. Naturligtvis med den vanliga torra eller boll rodna mycket lättare att hantera, men ändå inte vara rädd för nya produkter, särskilt eftersom de är mer effektiva. Cream texturer kan skapa en ljus effekt av luftighet på ditt ansikte och perfekt blandning.

Rekommendationer för val av ett specifikt verktyg:

Vi väcker en visagist i oss själva: vi lär oss att "rita" kindben
 1. Bronzer ska väljas i en sådan färg att den är 1-1.5 ton mörkare än din naturliga hudton;
 2. Proofreaders ska inte lysa. absolut;
 3. Tonen av rodnad ska matcha din hudfärg när du rodnar. Lätt nypa din kind och kontrollera vilken färg som visas. Det bör vara ditt stöd när du väljer ett kosmetiskt material;
 4. Var noga med att köpa några borstar;
 5. Det är lämpligt att köpa en skönhetsblandare - en speciell svamp för applicering av flytande och solida texturer, "Vapen" av varje make-up artist.

Gör rätt smink

Hur korrekt och naturligt betonar kindben?

Vi väcker en visagist i oss själva: vi lär oss att "rita" kindben
 • Applicera först den vanliga tonal- eller BB-krämen med fingrarna, borsten eller svampen. Var försiktig så att du inte lämnar några fläckar, fläckar eller gränser.
 • Öppna din mun och sträck dina läppar "Fisk". Rita en linje från det djupaste hålrummet i kinden till övre delen av örat med en bronzer eller en korrektor. Du kan göra något annat. Fäst handtaget på borsten i riktning från hörnet av munnen till öronen. Denna linje rekommenderas att gälla
 • Skaka bronsen grundligt med en pensel, fingrar eller svamp;
 • Det återstår bara att räkna ut hur man harmoniskt betonar cheekbones rouge. För detta, identifiera den mest konvexa delen av kinden. Applicera en kosmetisk till det, skuggning mot templet. Råd om att applicera rodnad: använd inte mycket pengar på en gång. Skaka borsten före användning. Det är bättre att applicera produkten upprepade gånger än att omedelbart förstöra den goda sminken, överdriva blushersna och deras intensitet.
 • I slutet, ta en stor ren borste och skugga all smink utåt mot templen. Korrekt genomförda förhållanden kommer att skapa en utmärkt lätt smink som kan bäras både på dagtid och på kvällen.

En mer radikal variant av ansiktskorrigering är visualisering av tydliga kindben med hjälp av en hårklippning. Frisyr - den viktigaste höjdpunkten i vilken bild som helst, så om du inte är rädd för att experimentera, lek med styling. Bland de hårklippningar som betonar kindben, är en långsträckt böna, en trasig kaskad, en stege, en asymmetri utmärkt.

För att kunna hantera din egen skönhetsarsenal behöver du inte vara en professionell stylist eller make-up artist. Det räcker "att få en hand", träna på dig själv-favorit och hitta din egen smink, som kan betona dygder och mildra uppenbara defekter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 3