Vilka sjukdomar borjomi behandlar? | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Vilka sjukdomar borjomi behandlar?

Borjomi – ett verkligt legendariskt mineralvatten, som tillskrivs nästan mirakulösa egenskaper. Man tror att det hjälper till att behandla bokstavligen allting, som börjar med vanligt kallt och slutar med förgiftning. Dess popularitet började för länge sedan, och bleknar inte till denna dag, trots överflöd av moderna analoger och apoteksmedicin. Vad förklarar en sådan svimlande efterfrågan?

När kan den användas?

Natriumvätekarbonatvatten, som har varit Borjomi stad i 1500 år, har följande indikationer för användning:

Vilka sjukdomar borjomi behandlar?
 • långvarig gastrit med vilken surhetsgrad som helst;
 • magsår;
 • njure, lever och gallblåsersjukdomar;
 • fetma;
 • diabetes och olika metaboliska störningar;
 • inflammation i det urogenitala systemet;
 • sjukdom “Som en kvinna”;
 • sjukdomar i andningsorganen och nervsystemet.

Vattnets sammansättning är mångsidig och rik, vilket gör vattnet självt lämpligt för den komplexa läkning av någon organism, förhindrande av tarmsjukdomar och förstärkning av immunitet i allmänhet. Sammansättningen av härdande vatten är Borjomi balanserat och unikt, vilket gör att du kan dricka det som vanligt bordsvatten, men inte varje dag, annars kan kroppen inte motstå ett sådant vitaminmineral “Attack”.

Indikationer för användning av mineralvatten Borjomi kan vara följande:

 • Mageaktiviteten är normal: dess utsöndringsfunktion optimeras och slem är mer aktiv;
 • Syrhetsnivån minskar;
 • Karbonbad baserade på denna vattenfördel av sjukdomar i hjärtmuskeln och blodkärlen: blodcirkulationen ökar, myokardialt kontraktilarbete förbättras, trycket i artärerna minskar och det blir lättare att bära fysiska belastningar.
 • Fördelar Borjomi påverkar också njurarna: Detta vatten har förmåga att lösa upp och urskilja urater och urinsyrastenar, vars diameter inte överstiger 0,7 cm.

Användningsregler

För att fullt ut uppleva den positiva effekten av mineralvatten måste du först och främst veta hur Borjomi ska drickas ordentligt. Det måste värmas till rumstemperatur eller uppvärmas på ett vattenbad, drick endast i varm form och i en halvtimme före en måltid. Volymen av varje portion bör inte överstiga 150 gram, och de ska vara fulla långsamt, men i stora sippor.

Använd under graviditet

Vilka sjukdomar borjomi behandlar?

Sedan Borjomi – är vatten med högt innehåll av mineraler, dess fördelar och skador kan vara olika beroende på organismens egenskaper och dess nuvarande tillstånd.

Till exempel, under graviditeten, bör det inte missbrukas, och läkarna själva råkar inte dricka mer glas om dagen.

Och allt, för i en liknande vätska innehåller salter, för bearbetning som kroppen spenderar mycket tid och energi.

Borjomi hjälper till att bli av med sådana obehagliga fenomen som halsbränna och illamående, vilket när graviditeten anses nästan standard. För att undvika uppblåsthet måste du släppa koldioxid ur mineralvattnet.

Och om det är möjligt för barn?

Vilka sjukdomar borjomi behandlar?

Det är bättre att inte ge Borzhomys mycket unga varelser, och alla på grund av samma mineralsammansättning. I allmänhet rekommenderar läkare att använda sådant vatten för förstoppning och matförgiftning, ökad sekretorisk aktivitet och andra problem med barns mag-tarmkanalen. Detta beror på att mineralvattnet har en mild laxerande, renande och diuretisk effekt.

Dessutom får barn som diagnostiserats med onormala magsfunktioner eller matsmältnings- / uttagssystem få kuponger till sanatorier och hälsocentraler, där behandlingen är baserad på Borjomi-användningen.

Det är klart att de dricker det under strikt medicinsk övervakning, i små portioner och inte mer än tre gånger om dagen. På vilken typ av gastrit är mer barn beror det, före eller efter att ha ätit, att ta mineralvatten. Hemma beräknas volymen enligt följande: 4 ml vätska för varje kg vikt.

Kallhostinandning

Borjomi är användbar inte bara för sjukdomar i mag-tarmkanalen, men det kan också användas i terapi. Till exempel, för att eliminera hosta från det, måste du släppa koldioxid och blanda det sedan med varm mjölk i ett förhållande 1: 1.

För att organisera inandningar släpps också vatten från vattnet, och det värmer upp till +50 grader. Sedan över behållaren behöver du ånga det så som det görs på kokta potatisar.

Förlusteffekt

Vilka sjukdomar borjomi behandlar?

Användbara indikationer på vatten gäller människor som lider av fetma. De måste dricka så mycket som möjligt sådant mineralvatten som kommer att rena sin kropp av toxiner och påverka lipidmetabolism.

För att minska vikten kan du organisera avlastningsdagar på Borjomi, eller helt enkelt dricka det i obegränsade mängder, före utsläpp av koldioxid från den. Det faktum att den senare stimulerar produktionen av magsaft och som en konsekvens provocerar en aptit. Det är uppenbart att du inte kan gå ner i vikt på bara mineralvatten om du inte stöder sin handling genom fysisk aktivitet och dieter.

Men att börja på morgonen med ett glas Borjomi innebär att kroppen hjälper till att rena sig av toxiner.

Eventuella negativa konsekvenser

Okontrollerat intag av mineralvatten är helt i stånd att påverka materiella skador på människokroppen. Det kan manifestera sig i form av förvärring av den härdade sjukdomen, puffiness, problem i matsmältningssystemet, metaboliska störningar och så vidare. Borzhomi är förbjudet för patienter med akut magsårs sjukdom eller ulcerös kolit, hjärtpatologier med anmärkning av dekompensation, helminthic invasioner och kronisk dysenteri.

Gör självmedicinering baserat på mineralvatten, få råd från din läkare. Han kommer att beskriva alla egenskaper som Borjomi eller Essentuki äger, råda att en av dem är bättre i ditt fall och kommer att utarbeta ett program för tillämpning.

Och kom ihåg: du måste lära dig hur man väljer en verkligt originalprodukt, för Borjomi och essentuki har länge lärt sig att förfalska kvalitativt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 6