Afvallen correct: nuttig advies | pangudownloads.com
Sport en gezondheid

Afvallen correct: nuttig advies

Degenen die uit de eerste hand weten over verschillende diëten, zijn natuurlijk bekend met de basisprincipes van goede voeding en recepten voor caloriearme gerechten uit groenten en granen. Je moet 5 tot 6 keer per dag vetarm voedsel eten in kleine porties, om een ​​positieve houding en fysieke activiteit te garanderen.

Afvallen correct: nuttig advies

Maar waarom, als het advies van de diëtisten als geheel transparant en duidelijk is, keren veel vrouwen weer terug naar de ongewenste staat van volheid, krijgen opnieuw overgewicht, dat dan heldhaftig moet vechten.

Ervaren fitnesstrainers vestigen de aandacht van hun afdelingen op het feit dat u de kleine, maar belangrijke details over afvallen niet mag missen. Hieronder volgen enkele tips van voedingsdeskundigen over hoe je op de juiste manier kunt afvallen.

Diversifieer je menu

Het kan moeilijk te geloven zijn, maar het blijft een feit: hoe gevarieerder uw dieet, hoe effectiever het is om extra kilo's te verliezen. Het is niet waar om te denken: "Sinds ik met een dieet ben begonnen, betekent dit dat je jezelf moet uithongeren."

Helemaal niet! En als de calorische inhoud van het dagmenu echt verminderd moet worden (vooral door bloem, vet en zoet), dan verbiedt niemand het ontbijt, de lunch en het diner heerlijk te maken. Denk aan een heleboel nuttige producten - het is vlees, eieren en noten en allerlei soorten groenten.

Wissel ze af in verschillende combinaties, zoek naar recepten voor gerechten die zijn ontworpen voor het juiste gewichtsverlies. Zorg ervoor dat er in het dieet altijd genoeg is, niet alleen koolhydraten, maar ook eiwitten, maar beperk vetten.

Onthoud dat op twee of drie producten per dag, geen normaal persoon lang zal duren. Hoe om gewicht te verliezen en niet beter te worden? Gezond eten is lekker en gevarieerd!

Houd de samenstelling van producten bij

Hoe om gewicht te verliezen en niet beter te worden na een slopende dieet? Het gebeurt dat we de kennis missen om gezond voedsel te onderscheiden van schadelijk. U moet geleidelijk een bekwame auditor van de inhoud van uw voedselmand worden.

Het is beter om wat tijd door te brengen en te lezen waar deze of die kaas, yoghurt of instant pap uit bestaat. Het product is mogelijk te dik en naast het schap bevindt zich een tegenhanger met minder calorieën.

Soms kom je verdachte supplementen tegen die op het etiket staan ​​vermeld. Heel vaak is het helaas vaak schadelijk vanuit het oogpunt van een reeks chemische bestanddelen met overgewicht, waarvan het gebruik beter is om te weigeren ten gunste van eenvoudigere natuurlijke groenten, granen en fruit.

Het is ook de moeite waard om te overwegen of er veel suiker zit in yoghurt, fruitpuree of dessert.

Maak lijsten voordat je naar de winkel gaat

Vergeet de gewoonte om alles wat heerlijk in de mand lijkt te stoppen. Goed eten en tegelijkertijd afvallen houdt in dat je je dieet onder controle houdt, het caloriegehalte van de gerechten op tafel kunt controleren.

Afvallen correct: nuttig advies

Als je in de test chips, crackers, pizza's en worstjes wegvaagt, alleen omdat je ze op het moment van aankoop echt in de maling kon nemen.

Inderdaad, je hebt al geld betaald, de producten liggen op je keukentafel en zijn tegelijkertijd absoluut ontoereikend om het doel te bereiken - om langzaam maar zeker af te vallen. Het lijkt erop dat de hand niet wordt weggegooid, maar u zult hem wel opeten - en u zult zeker een "plus" zien met de dichtstbijzijnde weging.

Om ervoor te zorgen dat deze situatie niet bij u opkomt, maakt u een lijst met aankopen voor de dag. Het is handig om goederen per categorie te groeperen, zodat u gemakkelijk door de winkel kunt navigeren.

Goed ontworpen lijsten helpen niet alleen om het cijfer bij te houden, maar ook om het gezinsbudget op te slaan, omdat onnodige aankopen merkbaar minder worden.

Eet van kleine gerechten

Een belangrijk principe van een goed dieet is om kleine porties te eten, maar vaak. Om altijd aan deze regel te voldoen, verbergt u in de uiterste box alle diepe platen en grote kopjes.

Giet soep in kleine pialos en doe salades en garneer op dessertschotels. Thee, koffie of kefir, die ook door het lichaam als voedsel worden gezien, is het beter om in kleine kopjes te gieten in plaats van een enorme bril.

En toch, stop met eten van de pakketten waarin het product werd verkocht. Dit geldt voor ijs, chips en worstsnijden. Je zou moeten zien hoeveel voedsel je eet, anders verlies je de controle en kun je het plan voor calorieën per dag zelfs in de ochtend overtreffen.

Kauw langzaam met eten

Leer plezier te hebben met eten. Eet langzaam en bedachtzaam. Adem jezelf uit elke keer dat je op eten wil springen en stamp het meteen in de mond. Snacken met haast is de juiste manier om cellulitis te krijgen.

Om dergelijke storingen zo weinig mogelijk te voorkomen, vergeet dan niet de snacks tussen de hoofdmaaltijden. Ga aan het werk - pak fruit en noten, maak een wandeling met je kind naar het park of in het stadscentrum - haal water of magere yoghurt.

Moeders onthouden meestal de behoeften van kinderen en vergeten zichzelf tegelijkertijd volledig. En dit is een vergissing!

Voedingsdeskundigen hebben een interessante truc bedacht: om langzaam te eten, gebruik je sticks voor sushi in plaats van vorken. Met ongebruikelijke apparaten kunt u de hele plaat een minuut lang niet weven.

Oefen wellness-ademhaling

Hoe goed ademen om gewicht te verliezen? Er zijn verschillende scholen en richtingen die hun oefeningen populariseren: bodyflex, jianfei, "oxysize" -complex en anderen.

Afvallen correct: nuttig advies

De praktijk laat duidelijk zien dat ademhalingsoefeningen nuttig zijn omdat:

  • vermindert de eetlust en de honger;
  • bevordert de spijsvertering van voedsel;
  • geeft een stroom van energie en kracht;
  • versterkt het immuunsysteem;
  • normaliseert het werk van het zenuwstelsel.

In een reeks positieve gezondheidseffecten van dit type gymnastiek, verschijnt ook gewichtsverlies.

Aangezien het nodig is om goed te ademen om gewicht te verliezen, is het regelmatig noodzakelijk om in de regel 15 minuten tijd te besteden aan dit beroep gedurende 21 dagen per dag. Het duurt zo lang om ademhalingsoefeningen in de gewoonte te krijgen.

Wees niet bang voor een feestmaal

Een veelgemaakte fout van veel vrouwen die proberen overtollige kilo's te verliezen, is onvoldoende gedrag tijdens of na luidruchtige feestjes.

Vaak kiezen we een van de twee gedragslijnen: ofwel vullen we de maag tot het uiterste, laten we onszelf tijdens de vakantie "afrukken", ofwel zijn we bescheiden, drinkwater gedurende de avond, waarna thuis een storing nodig is.

In het tweede geval stap je alleen over de drempel van het huis, terwijl je jezelf begint te 'aanmoedigen' voor goed gedrag door koekjes, cakes of iets anders smakelijks. Het is onmogelijk om te bedwingen, omdat "wolfachtige eetlust" niet loslaat.

Te veel eten tijdens het etentje is ook een schadelijke strategie. Het lichaam kan enorme porties niet aan, en zwaar voedsel, overgewicht en maagstop zijn gegarandeerd.

Hoe moet je handelen als je wordt uitgenodigd om te bezoeken? Ten eerste, eet normaal gedurende de dag. Drink veel schoon water voor en tijdens het evenement.

Het is beter om mineraal niet-koolzuurhoudend water te vragen dan om Coca-Cola of een andere "pop" te drinken, die suiker, chemische additieven en gassen bevat. Probeer te controleren wat er in je bord terechtkomt.

Idealiter als je wordt uitgenodigd voor een buffet, waar je langzaam tussen tafels kunt plooien met eten en langzaam het eten kunt kiezen. Wees niet verlegen om "stop" te zeggen als iemand anders om je geeft.

Het is beter om eten op een bord onaangeroerd te laten dan je kunt eten.

Wees niet verdrietig vanwege de pannes

Geef jezelf de schuld niet in het geval van een storing. Iedereen heeft periodes waarin de omstandigheden voorrang hebben en zelfbeheersing kracht verliest. Het is belangrijk om op tijd te stoppen als je de juiste weg inslaat en terug te keren naar het pad dat leidt naar het doel om een ​​mooie slanke figuur te vinden. Elke keer na het overeten neem je jezelf in handen.

Probeer de volgende dag zo effectief mogelijk door te brengen in termen van dromen van afvallen. Bereid een gezond ontbijt, koop een paar dagen lekker gezond eten in de winkel, drink meer schoon water en blijf uit de buurt van de keuken na 18:00 uur.

Luister naar het advies van voedingsdeskundigen - en afvallen is niet veel werk. Stem af op succes, dan zal alles blijken!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

62 − 55 =