Sport en gezondheid

Druk een paar weken op met kubussen met behulp van een video voor lessen – een realiteit!

Iedereen weet dat iemands platte buik fysiek wordt gestrest. Er zijn veel soorten fysieke activiteiten waarmee je op de pers kunt drukken. In een poging om snellere resultaten te bereiken, besteden zowel mannen als vrouwen veel tijd (soms te veel) tijd, waarbij ze vergeten dat te veel werk ook schadelijk kan zijn voor de gezondheid, vooral voor vrouwen die het risico lopen om gynaecologische ziekten te ontwikkelen.

Om het resultaat te bereiken, zullen oefeningen met een roller voor de pers sneller helpen - een soort gymnastische uitrusting, die velen ten onrechte hebben genegeerd.

Wat is dit projectiel?

Druk een paar weken op met kubussen met behulp van een video voor lessen - een realiteit!

De roller is een kleine simulator waarmee je je buikspieren kunt trainen. De complete set is eenvoudig - een bar met de pannenkoek erop. Trouwens, sommige vakmensen bouwen soortgelijke apparatuur met hun eigen handen - een pannenkoek zetten van de bar op een metalen voet.

Het is moeilijker om met dit apparaat om te gaan dan zonder een projectiel, vooral voor beginners, maar het effect van dergelijke oefeningen is veel groter.

Ondanks de eenvoud van het ontwerp, is dit type simulator zelfs te vergelijken met serieuze sportuitrusting, die de ontwikkeling van vele spiergroepen dient.

Aanvankelijk was de apparatuur zodanig dat het luidruchtig was. Tegenwoordig produceren de fabrikanten van apparatuur een simulator met rubberen wielen en de handgrepen van een modern apparaat kunnen er twee hebben, waardoor het comfortabeler is om te trainen en het risico op verwondingen aan de huid van handen vermindert.

Voor- en nadelen

Het grote voordeel van het projectiel is al gezegd - het helpt effectief en snel genoeg om de persspieren aantrekkelijk en reliëf te maken.

De voordelen van de simulator omvatten:

 1. Klein formaat. Hiermee kunt u apparatuur opslaan en gebruiken die niet veel ruimte in beslag neemt;
 2. Om hiermee om te gaan, kunnen zelfs beginners, die geen mensen zijn, sporten. Het is waar dat het in het begin nodig zal zijn om eraan te wennen dat het correct wordt gebruikt en voor de belasting, die niet zwak wordt genoemd.
Druk een paar weken op met kubussen met behulp van een video voor lessen - een realiteit!

Onder de tekortkomingen van oefeningen met een roller, uitgevoerd om gewicht te verliezen, hebben velen zich geëngageerd om te vieren dat de eerste klassen met apparatuur heel hard gegeven worden.

Wanhoop is niet nodig - na de eerste paar oefeningen zul je merken dat ze steeds gemakkelijker worden en het verwachte resultaat een grote stimulans zal zijn om niet te stoppen met najagen.

Welke spiergroepen zijn opgenomen in het werk?

De meest waardevolle en effectieve fysieke belastingen zijn die waarmee u tegelijkertijd verschillende spiergroepen kunt trainen. Alleen dankzij deze aanpak bereik je gewichtsverlies en een slank lichaam.

De roller is precies zo'n apparaat waarmee je spiergroepen van verschillende delen van het lichaam kunt oppompen.

De hoofdbelasting gaat natuurlijk naar de pers, maar daarmee werkt het:

Druk een paar weken op met kubussen met behulp van een video voor lessen - een realiteit!
 • handen;
 • benen;
 • dij;
 • Schouder riem;
 • Spina.

De belasting op hen is niet hoog, maar met de dagelijkse training zult u merken dat de spieren worden gepompt, aantrekkelijker en slanker worden. Veel meisjes denken dat het heel moeilijk is om de spieren van de billen prachtig op te pompen, maar met de roller is het mogelijk om dit te bereiken.

Als je bedenkt welke spiergroepen werken bij het doen van oefeningen met een roller, kunnen we zeggen dat de belasting het meest wordt ontvangen "Capricious" van hen en tezelfdertijd die die op vele manieren het lichaam mooi maken.

Advies van specialisten

Om het resultaat zo snel mogelijk en zinvol te zien, moet de training correct worden uitgevoerd, dus houd rekening met enkele aanbevelingen van de instructeur:

Druk een paar weken op met kubussen met behulp van een video voor lessen - een realiteit!
 • Oefen in comfortabele kleding. Het moet vrij zijn om op je te zitten, niet prikken, niet wrijven, geen onaangenaam gevoel veroorzaken. Het is wenselijk dat het gemaakt is van natuurlijke materie;
 • Eigenaars van lange krullen moeten worden gestoken om te voorkomen dat ze in de weg zitten;
 • Wanneer u een gymnastisch apparaat op de vloer gebruikt, dek de laatste dan af met een deken of deken;
 • Begin niet met trainen zonder een training;
 • Vergeet niet de juiste ademhaling. Wanneer het lichaam gekanteld is, haal dan diep adem en adem uit als je terugkeert naar de startpositie;
 • Gebruik geen speciale handschoenen om de huid van handen te verwonden.

Train niet met een simulator als u letsel aan de wervelkolom hebt gehad. Het weigeren van dergelijke trainingskosten en het lenen tijdens het dienstverband.

Complex van oefeningen voor vrouwen

Deze oefening met de video zal zowel beginners als meer ervaren atleten ten goede komen. Plaats op een zodanige manier dat je knieën op de grond liggen en je handen op de uitrusting. Met soepele, ontspannen bewegingen, rol het voor je uit en dan terug. Als het lichaam schuin staat, moet je de borstkas raken om de heupen aan te raken. Doe deze oefening die je ongeveer 15 keer nodig hebt. Omdat je geen beginner bent, kun je de belasting verhogen.

Ga op je knieën staan, trek je handen voor je uit en houd ze in de as van de roller die op de grond ligt. Rol het naar voren totdat de romp is afgevlakt en ga dan terug naar de oorspronkelijke positie. Handen kunnen niet gebogen worden, knieën moeten ook op hun plaats blijven.

Druk een paar weken op met kubussen met behulp van een video voor lessen - een realiteit!

Voor deze oefening voor de buikspieren moet de apparatuur in handen worden gehouden, liggend op de vloer met de rug naar boven. Trek met uitgestrekte armen de roller naar u toe, buig uw rug naar achteren en breng hem terug. Heupen van de vloer scheuren niet. Voordat u de simulator op zijn plaats terugzet, moet u hem een ​​tijdje vasthouden met een gebogen rug.

Ga op de grond zitten, benen en dichtbij je, terwijl het projectiel aan je rechterkant zou moeten zitten. Rol aan de rechterkant de rol zo ver mogelijk omhoog en breng hem dan terug.

Tegelijkertijd vormen schuine buikspieren een dunne taille. Doe de oefening 10 keer naar rechts en links.

Ga op de grond zitten, de benen wijd gespreid, rug recht. Directe handen rollen voor een roller, maximaal uitrekken en na 2-3 seconden. terugkeer naar de startpositie. Om de schuine spieren uit te werken, rolt u de schaal in dezelfde positie evenwijdig aan de rechterkant en vervolgens aan de linkervoet.

Je zult verbaasd zijn over de resultaten die je kunt behalen bij het doen van deze eenvoudige oefeningen.

Complexe oefeningen voor mannen

Ga op je knieën zitten, trek je handen naar voren en hou je vast aan de uitrusting. Rol het eerst op zodat het zich op schouderhoogte bevindt en rol dan vooruit. De romp en dijen zullen vallen, maar ze mogen de grond niet raken. Keer terug naar de startpositie en voer de oefening 10-12 keer uit.

Druk een paar weken op met kubussen met behulp van een video voor lessen - een realiteit!

Het mannencomplex biedt nog een effectieve oefening, vergelijkbaar met de vorige, maar je moet de roller op een hellend oppervlak rollen.

Liggend op je buik, neem je de machine in je handen en laat je hem op de grond zakken. De poten moeten open zijn en het wiel moet verticaal worden gehouden. Als u het op de vloer laat zakken, rolt u van rechts naar links en terug zo ver mogelijk naar de zijkant.

Met dergelijke effectieve oefeningen kunt u de spieren van de armen, schouders, rug, naast de pers pompen.

Complex van oefeningen aan de muur

Je kunt het niet alleen op de vloer doen. Er zijn verschillende uitstekende oefeningen waarbij je in de buurt van de muur moet werken.

Word gezicht naar de muur, benen iets gespreid, met rechte handen houdt het projectiel, rustte in de muur. Hef het op en laat het zakken (je moet op de grond komen). In de complexe oefeningen met de toepassing van een gymnastiekrol op de muur is werk terug te voeren. Uitrusting houd je hoofd boven je hoofd, rol het naar beneden en omhoog, strek je uit en buig je rug zo ver als je kunt.

Wat betreft de duur van de lessen, kan het aanvankelijk ongeveer 5 minuten zijn, maar om een ​​significant resultaat te bereiken, moet deze tijd geleidelijk worden verhoogd tot 20 minuten.

Experts beweren dat de schuld voor de lelijke pers de vetophopingen zijn die de schoonheid van het lichaam verbergen. Zich te ontdoen van hen zal helpen oefenen, ook met een roller, maar vergeet niet over de juiste voeding.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

17 + = 19