Sport en gezondheid

Het negendaagse dieet van Margarita de Koningin is een snelle manier om de vorm te verbeteren!

Het negendaagse dieet van Margarita de Koningin is een snelle manier om de vorm te verbeteren!

Het populaire dieet van Margarita de koningin is een soort van "merk"Onder degenen die snel willen afvallen. Dit komt door de effectiviteit, een korte periode (slechts 9 dagen) en relatief eenvoudige draagbaarheid.

Precies wat je nodig hebt voor het seizoen van badpakken of voor de eerste date! Beloof echter dat u dit artikel tot het einde zult lezen, met speciale aandacht voor het item "belangrijk".

Laten we beginnen!

Dag 1-3: eet rijst, drink thee

De eerste drie van de 9 dagen van het dieet van Margarita Queen gebruiken we elke dag:

 • gekookte rijst (zonder zout!);
 • Groene thee (natuurlijk, zonder suiker);
 • mineraalwater zonder gas (alleen niet alkalisch).

'S Avonds weken we 1 glas langkorrelige rijst in koud water. In de ochtend, drain het water, en was de rijst en giet in kokend water en kook voor niet langer dan 15 minuten. Met deze manier van koken blijft het maximale nut over, en door weken en wassen overtollig zetmeel verwijderen.

Natuurlijk is er een nog nuttiger manier om - volledig rauw, gedrenkt voor meerdere dagen, rijst te eten; alleen hij smaakt echt "voor een amateur". Margarita Koroleva stelde voor "zacht"Variant.

Dus, we verdelen de gekookte rijst in 5-6 gelijke delen, die we gedurende de dag op gezette tijden eten (de diëtist beveelt aan dat de laatste maaltijd tot 19.00 uur of 4-5 uur voor het slapen gaan wordt).

We drinken een beetje thee, maar het mineraalwater is ongeveer twee en een halve liter per dag. Dit geldt voor alle dagen. Waarom dit zo belangrijk is, zullen we hieronder toelichten.

Waarom rijst? Het heeft een uitzonderlijk positief effect op de microflora van het maag-darmkanaal. Helpt bij het binden en verwijderen van gifstoffen. "wikkelt"Het slijmvlies van de maag, dat niet alleen een snel gevoel van verzadiging geeft, maar ook een gunstig effect heeft (voorkomen van ontstekingen).

Wat de vitaminesamenstelling van rijst betreft, deze bevat vitamines van groep B, evenals PP en E. Deze stoffen ondersteunen de hersenactiviteit en beïnvloeden het metabolisme positief.

Variaties op het thema: het is mogelijk om deze drie dagen enigszins te diversifiëren door in de voeding drie eetlepels honing per dag te introduceren, dat een snack met thee - het is heel wonderbaarlijk! Een voorbeeldige dieetmenu Margarita Queen beschadig ook geen snufje kurkuma toegevoegd aan rijst voor een smakelijk gele kleur en veel voordeel: het reinigt het bloed en verzwakt volledig. Je kunt ook andere aanpassingen maken die geen invloed hebben op de calorische inhoud: voeg een beetje saffraan of komijn, fenegriek of kaneel toe aan de rijst, maar vergeet niet dat zout en suiker verboden zijn!

Dag 4-6: we eten kip, we blijven thee en water drinken

Tegenwoordig bevat ons menu:

 • kip (we gebruiken natuurlijk alleen gekookt, gepeld en gepeld);
 • Groene thee (nog steeds zonder suiker);
 • mineraalwater.

De dagelijkse consumptie van gekookte kip - 700-800 gram vlees. Je hoeft niet te verhongeren, zoals je kunt zien! Dit bedrag, net als in de voorgaande dagen, is verdeeld in gelijke delen en we eten overdag, probeer opnieuw, niet om te eten na 19.00 uur.

Waarom kippenvlees? Het is, net als rijst, een traditioneel onderdeel van diëten vanwege de gemakkelijke verteerbaarheid, het lage caloriegehalte en de nuttige samenstelling. Noodzakelijke aminozuren, eiwitten, kalium, fosfor, zink en ijzer, evenals de vitamines A, E en C - zijn een voorbeeldige lijst van stoffen in het vlees van deze vogel.

Dit alles draagt ​​bij aan het behoud van normale spierspanning, hersenactiviteit en het werk van het hart - het is niet verwonderlijk dat de beroemde voedingsdeskundige M. Koroleva dit product ook in haar dieet heeft opgenomen.

Variaties op het thema: In plaats van een kip, kunt u mager vissen gebruiken (ook gekookt of gestoomd). Meng geen vis en vlees op één dag. Het is toegestaan ​​om een ​​beetje citroensap, een paar takjes peterselie of andere groenten toe te voegen aan de vis of het vlees. Maar probeer geen zout te gebruiken!

Het negendaagse dieet van Margarita de Koningin is een snelle manier om de vorm te verbeteren!

Natuurlijk moet je jezelf niet misselijk maken: als je geen stukje ongezouten vlees in je keel krijgt, zout het dan zout in. Een kleine truc: verdun het zout in het water en strooi dit vlees over het water.

Dus de zoute smaak zal gelijkmatiger worden verdeeld, en je zult uiteindelijk veel minder zout eten dan wanneer je het zou schenken "zonder het maken van een punt". Maar nogmaals, onthoud: zonder zout verlies je veel effectiever.

Je kunt ook drie eetlepels honing per dag eten, net als in de vorige fase.

Dagen 7-9: eet alle groenten, behalve aardappelen

De meest aangename, misschien, dagen van dit dieet.

Voorbeeldmenu:

 • alle groenten, behalve aardappelen;
 • thee;
 • water.

Op de dag kunt u met plezier ongeveer 800 gram groenten eten, behalve aardappelen. Ze kunnen zowel rauw (vooral 's morgens) als gekookt worden gegeten. De voorkeur gaat uit naar groenten van groene en witte tinten (alle soorten groen, met name spinazie en peterselie, maar ook komkommers, courgettes, sperziebonen, asperges, kool).

Rood en oranje (bieten, wortels, tomaten) moeten best een beetje zijn. Nogmaals, we verdelen groenten in gelijke delen en eten overdag.

Waarom groenten? Dit is de meest waardevolle en gevarieerde bron van vitamines en mineralen. Bovendien bevatten groenten vezels, nuttig voor het reinigen van het lichaam en voor het verliezen van gewicht. En groenten hebben een zeer positief effect op het werk van het hele systeem van het spijsverteringskanaal en het lichaam als geheel. Lichtheid, energie, een goede gezondheid - dat is wat deze moestuinen ons geven!

Variaties op het thema: je kunt kruiden en specerijen aan groenten toevoegen. Zout wordt niet gegeten! Als het mogelijk is, natuurlijk. Als thee kun je drie keer per dag honinglepels honing serveren.

uitslagen

Negen dagen dieet Margarita Queen is zeer effectief, je zult de lichtheid in het lichaam opmerken en een merkbare afname van het volume. Natuurlijk is 12 kilo voor 9 dagen, zoals sommige in de reviews zeggen, te veel, zelfs als het waar is (het is niet genoeg, plotseling is iemand zes uur per dag getraind en elke dag in bad gezwommen).

Maar je begrijpt het: een sterk gewichtsverlies - te veel stress voor het hele lichaam. Dus niet 12, maar zeker niet minder dan 4-5 kilo die je in het verleden zult verlaten. En dit is zeer bemoedigend voor degenen die binnenkort in een prachtige jurk zullen klimmen of een open zwembroek aantrekken.

En, ten slotte, het beloofde item ...

BELANGRIJK!

Denk aan een paar belangrijke regels voordat je rijst, kip en groenten gaat kopen:

Het negendaagse dieet van Margarita de Koningin is een snelle manier om de vorm te verbeteren!
 • Dit dieet mag in geen geval lang worden gebruikt !!! Het wordt voorgesteld diëtiste Margarita Koroleva, evenals kefir-dieet, en andere monodiëten (op boekweit of appels), alleen en uitsluitend als een express middel, een start die later een overgang betekent naar een gebalanceerd, rationeel, gezond dieet en een actieve levensstijl! Anders loop je het risico om het metabolisme drastisch te vertragen, het lichaam in een staat van stress te brengen en vervolgens - afbreekbaar en snel "vullen", Ja zelfs met een wraak, alles"Half opgegeten";
 • Zoals met de meeste diëten, moet u 2-2,5 liter water per dag eten. Thee - telt niet! Het is water. Een mineraalwater (eetkamer, niet medicatief), protonisch water, geladen met edelstenen, gereinigd met zilver of gewoon puur, goed goed is geschikt. Een voldoende hoeveelheid vloeistof is de sleutel tot het succesvol verwijderen van toxines, evenals de normale werking van alle lichaamssystemen en, belangrijker, het verminderen van het hongergevoel;
 • Drink geen water met voedsel! Tussen eten en drinken moet een interval van ongeveer een half uur liggen. Het is goed om 15 minuten voor de maaltijd water te drinken, vooral 's ochtends;
 • Geen dieet geeft je een goed resultaat voor een lange tijd, als je niet traint! Wanneer je de beperkte toevoermodus ingaat, begint het lichaam "extra hulpbronnen" te gebruiken. Om de een of andere reden denkt iedereen dat dit uitsluitend vet is op de dijen en de buik. Maar nee! Zelfs als je "hongerig"Kefir of een ander dieet, maar terwijl je in een bananenhouding op de bank ligt, begint het lichaam te denken dat je geen spieren nodig hebt, en van ze af bent, en niet van vet! Maar als je actieve oefeningen toevoegt aan het dieet, vooral krachtoefeningen (om spieren op te bouwen), dan voelt het lichaam: ja, we hebben spieren nodig, dus we gebruiken vet. Vergeet niet om dit te onthouden om onherstelbare onevenwichtigheden in het lichaam te voorkomen!
 • Elke snelle afslanking is absoluut gecontra-indiceerd voor mensen met hart-, gastro-intestinale en endocriene ziekten. Zelfs als je ook een alledaagse griep hebt, moet je niet beginnen af ​​te vallen - het lichaam en dus genoeg problemen. Verwijder gewoon het zware voedsel van het dieet, voeg fruit en groenten toe, maar eet evenwichtig.

Wijs wijs af en wees gezond!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

39 + = 41