Hoe je benen thuis slank en dun kunt maken | pangudownloads.com
Sport en gezondheid

Hoe je benen thuis slank en dun kunt maken

De vraag hoe de benen slank en dun te maken, interesseert alle vrouwen zonder uitzondering. Wandelen in de sportschool kost veel tijd, dus niet elk modern meisje kan het betalen. Thuis kunt u uw lichaam ook snel op orde brengen, met behulp van bewezen middelen en het volgen van nuttige aanbevelingen.

Geheimen van slanke benen

Hoe je benen thuis slank en dun kunt maken

Een vrouw die niet wordt geconfronteerd met het probleem hoe ze haar benen dun moet maken, kan het zich veroorloven om kleding en schoenen te kiezen en maakt zich tijdens de zomervakantie niet druk over haar aantrekkingskracht op het strand.

Als het doel is om in de gebruikelijke huiselijke omstandigheden gedurende een week slanke benen te maken, dan is het noodzakelijk om te voldoen aan een hele reeks aanbevelingen en met een verantwoorde benadering zullen de resultaten alle verwachtingen overtreffen.

Verschillende manieren om dunne benen snel te maken, zullen geschikt zijn voor zowel degenen die zich zorgen maken over de vraag hoe ze hun benen slank kunnen maken.

De belangrijkste zijn:

 1. Doe regelmatig eenvoudige fysieke oefeningen in de gebruikelijke thuissituatie.
 2. Een bepaald menu maken en een radicale verandering in het dieet.
 3. Aanvullende procedures voor lichaamsverzorging uitvoeren met speciale nadruk op het verbeteren van de huidconditie.

De hoofdregel is niet om te stoppen na de eerste successen die zijn behaald, maar blijf dit verder doen. Na verloop van tijd kunnen de tekortkomingen (volledige kuiten, slappe huid rond de knieën en "sinaasappelschil" op de heupen) worden vergeten, wat de omgeving aangenaam maakt met zijn aantrekkelijke uiterlijk en mooie benen.

Oefeningen helpen ook bij het probleem van het maken van de benen dun, niet opgeblazen, omdat het lastcomplex alleen gericht is op het verbranden van vetafzettingen.

Oefeningen voor slanke benen

De belangrijkste belofte van reliëf gestrekte benen is een regelmatige fysieke belasting. Geen enkel dieet zonder lichaamsbeweging zal niet het gewenste resultaat bereiken.

Hoe je benen thuis slank en dun kunt maken

Oefeningen op de eerste dag mogen niet langer dan 5-7 minuten duren (totale duur - ongeveer een half uur). Dan is het aan te raden om de tijd te verlengen, aan het einde van de week duurt elke training een uur. Alleen door zorgvuldigheid kan "krijgen"Dunne benen. Hoe maak je ze mooi?

Correct gecomponeerde sets oefeningen helpen niet alleen bij het verbranden van vet op de benen, maar ook bij een strakker wordende elastische huid, zonder kuiltjes van cellulitis en andere tekortkomingen.

Het complex van effectieve training is als volgt:

 1. De watervallen zijn een van de beste methoden om snel de benen slank te maken. Op elke poot worden 20 herhalingen gedaan, terwijl de rug gestrekt moet worden en de voet - om een ​​hoek van 90 graden te vormen.
 2. Neem de benen naar de zijkanten: laat de bocht op de zijkant zakken en til de bovenkant 20 keer op, rol om en herhaal.
 3. Hurkt in de juiste hoek in de knieën. Een sneller effect bij het maken van de benen kan erg dun worden door extra lading (gewichten, flessen met vloeistof of zware rugzak) te gebruiken.
 4. Gelijktijdig optillen van beide benen. Het is gemakkelijker om een ​​oefening uit te voeren volgens de regel "inademen-uitademen": Op de inspiratie stijgen beide benen, en bij uitademing vallen ze. De eerste keer dat je het 10 keer doet.
 5. Stijg zo hoog mogelijk op. Het aantal herhalingen is 20.
 6. Hip-lift gedurende 3-5 seconden. De benen voor deze oefening moeten op de knieën worden gebogen, handen langs het lichaam worden uitgerekt en het bekken worden opgetild en vervolgens worden neergelaten.
Hoe je benen thuis slank en dun kunt maken

In de vraag hoe slanke benen te maken, werd Cindy Crawford de leraar van miljoenen vrouwen over de hele wereld. Ontwikkeld door haar programma om het lichaam aan te spannen, heeft een apart gedeelte over hoe je je benen dun kunt maken.

Oefeningen in de cursus zijn divers en effectief. Succes wordt bereikt door talrijke herhalingen en het gebruik van eenvoudige versterkers. Snel het doel bereiken kan, na deze cursus, en dan dikkere benen gewoon niet. Voor de meeste oefeningen moet je dumbbells nemen. Beginners kunnen starten met een gewicht van 1 kg, waardoor de belasting geleidelijk toeneemt.

Het tweede deel van het programma van het supermodel is specifiek ontworpen om je benen slank en dun te maken. Oefeningen duren slechts 40 minuten. Naast dumbbells heb je een kleed en een stoel met rug nodig. Het programma is nogal ingewikkeld, maar het resultaat zal niet lang duren.

Basisprincipes van voeding

Intensieve oefeningen, goede voeding en zelfzorg - 3 basisregels als u dunne benen wilt hebben. Hoe maak je dikkere heupen en kuiten? Niet genoeg om te bewegen, er zijn veel zoet en zoet, zelden, maar in grote porties om te eten.

Versnelling van metabolisme en metabolisme, uitscheiding van gifstoffen uit het lichaam draagt ​​bij tot gewichtsverlies in alle delen van het lichaam, inclusief de benen.

De basisregels voor degenen die hun benen mooi en dun willen maken, zijn snel, het volgende:

 • Kies een methode voor warmtebehandeling van producten alleen voor stomen, stoven of bakken;
 • Drink veel water - minstens 1,5 liter;
 • Opnemen in het menu groenten en fruit in verse vorm;
 • Voeg geen ketchup, pittige sauzen en mayonaise toe om de smaak te verbeteren;
 • Er zijn zaden en noten, die ze vervangen door alles wat zoet is, maar met mate;
 • Voer geen voedsel in, kies voor vetarme soorten vis en vlees;
 • Voeg toe aan het dieetvoedsel dat veel vezels bevat.

Het maaltijdschema voor het thuis maken van de benen zou een uitgebreid ontbijt, lunch en diner moeten betekenen, plus 2 snacks met regelmatige tussenpozen.

Cosmetische producten en procedures

Na elke training moet je douchen en deze procedure kan ook effectief worden voor slanke benen. Uitstekend helpt bij de vraag hoe je de benen van de kuiten dun kunt maken, de zelfbereide scrub.

De basis is gebaseerd op natuurlijke gemalen koffie (ongeveer 3 eetlepels). Waarom dit product? De cafeïne die erin zit bevordert de versnelling van het metabolisme, de versteviging en de aanscherping van de huid.

Hoe je benen thuis slank en dun kunt maken

Bij koffie worden 3 druppels munt of een essentiële olie van citrusvruchten gemengd, waardoor de bloedcirculatie in probleemgebieden van het lichaam toeneemt. Het mengsel wordt toegevoegd met olijfolie om te hydrateren en te voeden. Na een week lang regelmatig gebruik, zal het eerste resultaat al zichtbaar zijn: strakker wordende spieren en huid, een vermindering van de manifestaties van cellulitis, en dit is de eerste stap naar succes, hoe je je benen visueel kunt strekken.

Uitstekende hulp bij het omgaan met het probleem hoe je benen thuis slank kunt maken, hoe je je benen kunt omhelzen na het sporten en douchen. Deze procedure, die tijdens de week wordt uitgevoerd, helpt om overtollige paren van centimeters kwijt te raken.

Het mengsel wordt bereid met behulp van de volgende componenten:

 • Kaneel - 4 el. l.;
 • Cacaopoeder - 5 el. l.;
 • Water - tot de consistentie van dikke zure room bij het mengen van droge ingrediënten;
 • Olijfolie - 1 theelepel. met de toevoeging van etherische olie.

Het mengsel moet een dikke laag op de schone en gedroogde huid van de benen worden aangebracht. Zorg ervoor dat je jezelf wikkelt met een film van eten en bedek jezelf met een warme deken als je wilt ontspannen. Huishoudelijke taken zijn ook mogelijk, maar hiervoor moet je een warme broek dragen. Het mengsel wordt na één uur met warm water afgewassen. Deze geweldige manier om je benen slank en mooi te maken, is geschikt voor iedereen die geen allergieën heeft voor de juiste ingrediënten.

Om slanke en strakke benen mogelijk te maken voor elke vrouw, is het belangrijkste om inspanningen te leveren, niet te vergeten over regelmaat en complexiteit, en ook om de aanbevelingen te volgen die snel en veilig het gewenste doel bereiken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

85 + = 87