Hoe snel dik worden, meisje voor een mooi figuur? | pangudownloads.com
Sport en gezondheid

Hoe snel dik worden, meisje voor een mooi figuur?

Gewichtstoename en vet worden is anders als het gaat om magere meisjes. De epidemie van gewichtsverlies heeft geen betrekking op één type mensen met de lichaamsbouw van ectomorfen – ze hebben een smalle borst, schouders en heupen, lange ledematen en een klein percentage van het onderhuidse vet.

De achterkant van magerheid

De slechte kanten van overgewicht zijn bij velen bekend. Maar dunne mensen kunnen, naast visueel ongemak, last hebben van lage bloeddruk, kilte, duizeligheid en zwakte.

Ze worden snel moe en elk lichamelijk ongemak wijst op een probleem met de levensstijl:

Hoe snel dik worden, meisje voor een mooi figuur?
 1. gebrek aan voedingsstoffen;
 2. gebrek aan motoriek;
 3. stress of een slechte droom.

Genetica speelt een belangrijke rol in hoe snel het meisje erin zal slagen om aan te komen. Ectomorfen zijn vatbaar voor vetophoping, zodat het een week lang vet maken van het meisje is – snel en als gevolg van verkeerd voedsel – om de vorm te verwennen, de golife te krijgen, rond de navel en aan de zijkanten te vouwen.

Overtollig vet verzameld door ondervoeding maakt het figuur niet-harmonisch, maar niet sappig, zoals men zou willen.

Hoe kan een meisje op de juiste manier aankomen?

De beste keuze voor meisjes die de fysieke parameters willen verhogen, is de toename van de spiermassa. Voor een week om significante resultaten te bereiken zal niet lukken, de spieren groeien niet snel. Alleen op deze manier kun je niet alleen aankomen, maar ook gezond blijven, de hoeveelheid vet controleren met alle parameters van de figuur.

Hoe snel dik worden, meisje voor een mooi figuur?

Wat geeft een mager meisje spiergroei? Er zullen benen worden gemaakt, met een minimale hoeveelheid vet, een gladde huid, zal de priester rond worden, waardoor de taille beter gevormd zal worden. Werk aan de spieren van de rug en schouders maakt het silhouet X-vormig, ideaal.

Kun je een manachtig wezen worden in de sportschool? Nee, dat is het niet. De vrouw heeft niet genoeg van het mannelijk hormoon testosteron om gespierd te worden!

Krachttraining maakt een meisje niet tot een bodybuilder, maar zal snel helpen om gewicht te winnen en om van watertanden te genieten. Om snel dik meisje te worden, is veel inspanning niet nodig: een week beweegt niet, eet meer koolhydraten, en alles wat gegeten wordt boven het vereiste niveau van calorieën gaat noodzakelijkerwijs naar vet. Bijna 70% van de meisjes doet dit regelmatig en gaat vervolgens twee weken voor de zomer 10 kg wegen. Als de natuur heeft begiftigd met een snel metabolisme, kun je jezelf toestaan ​​om overbodig te zijn, maar voorlopig, tot die tijd.

Ongeveer 20 jaar vergeeft het organisme veel, maar herinnert het zich. Tot 20 jaar kun je geen sport beoefenen, omdat het lichaam zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt en de spieren ondersteunt. Als je deze leeftijdsbarrière inhaalt zonder te trainen, kun je cellulitis onder ogen zien, zelfs een mager meisje. Daarom is sport een uitweg uit elke situatie.

Hoe snel wordt spiermassa wint?

Het verzamelen van maximaal 1 kg per week is de norm. Tegelijkertijd is 500 gram een ​​spier en 500 gram vet. Maar het hangt allemaal af van de individuele kenmerken van het lichaam.

De onderstaande tips helpen het meisje om vet zo correct mogelijk te laten groeien – snel en zonder afbreuk te doen aan de gezondheid:

Hoe snel dik worden, meisje voor een mooi figuur?
 • Verhoog de calorie-inname met 500 tot 1000 per dag, en elke 500 calorieën helpen per week
  om tot 500 g gewicht te verzamelen;
 • er zijn vaak: drie hoofdgerechten (ontbijt, lunch, diner) met een interval van 5 uur, evenals 2-3 snacks;
 • snacks moeten calorierijk zijn: milkshakes, zelfgemaakte yoghurt, bananen, kwark met honing;
 • er zijn meer complexe koolhydraten, zoals volkoren brood, pasta en boekweitpap;
 • sla nooit ontbijt over, neem altijd in de dieeteieren en zuivelproducten op;
 • verhoog de portiegrootte met ongeveer 30%;
 • kies voedingsmiddelen met een hoog calorisch gehalte, matige hoeveelheden vet, hoge niveaus van eiwitten en vezels;
 • kies hoogwaardige eiwitbronnen: eieren, vlees, vis, melk, zaden, noten, eiwitpoeders – consumeer ongeveer 1-2 g eiwit per kilogram lichaamsgewicht;
 • omdat voor het verhogen van het lichaamsgewicht calorieën uit koolhydraten en vetten worden gebruikt, deze niet door eiwitten vervangen;
 • eet zetmeelrijke groenten (aardappelen, erwten, bloemkool, pompoen, wortels).
 • eet noten, rijp fruit en gedroogde vruchten;
 • Hoe snel dik worden, meisje voor een mooi figuur?kies gezonde vetsoorten, vermijd transvetten, die worden gebruikt in margarines, bewaar desserts en kaas, gebak en snoep, worstjes. Gebruik met mate onverzadigde vetten, zoals olijven en koolzaadolie, noten, zaden, pindakaas, avocado.
 • Drink geen water voor de maaltijd, eet geen drankjes na het eten gedurende 10 minuten;
 • Drink eiwitcocktails, melk, natuurlijke sappen zonder suiker in plaats van thee, koffie en koolzuurhoudende dranken;
 • Vermijd alcohol vanwege een hoog caloriegehalte en een lage voedingsstatus;
 • voer 30 minuten intensieve training uit: krachttraining zal overtollige calorieën omzetten in spieren, het lichaamsgewicht verhogen zonder vet te krijgen;
 • doe samengestelde oefeningen zoals sit-ups, push-ups, lunges, deadlift;
 • gebruik een vrij zware halter of barbell, zodat de spieren moe worden voor 8-12 herhalingen, 2-4 sets van elke oefening uitvoeren;
 • om aërobe ladingen (rennen, hometrainer, dansen) te verlaten, worden ze gebruikt in het stadium van afvallen en verbranden van vet;
 • houd het resultaat bij, onderhoud een voedingsdagboek, houd rekening met de calorie-inname, weeg elke week.
Hoe snel dik worden, meisje voor een mooi figuur?

Kracht is de sleutel tot het veranderen van het figuur, en training is de lichaamsmodellering. Probeer niet om gewichtstoename te snel te zien.

Je kunt brood, snoep en worst eten, zodat je in een week tot 5 kilogram overtollig vet kunt winnen.

Wees niet bang om te eten! Wees niet bang om te trainen! Alleen een verhoogde calorische inname, gezonde voeding zal snel bijdragen aan de juiste groei van lichaamscellen met behulp van vermogensbelastingen.


Je moet alleen het lichaam alle nodige middelen geven, waaronder een volledige nachtrust.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 2

Adblock
detector