Oefeningen op de vlindersimulator: nuttig voor spieren, nutteloos tegen vet | pangudownloads.com
Sport en gezondheid

Oefeningen op de vlindersimulator: nuttig voor spieren, nutteloos tegen vet

Mini-simulator «vlinder"Vestigt de aandacht op de compactheid en het vermogen om een ​​eigenwijs binnenbeen uit te werken - een probleemzone die zelfs magere meisjes verstoort. Maar regelmatige oefeningen op de mini-simulator "vlinder"Zal niet van cellulitis afkomen, omdat ze alleen maar extra kunnen zijn.

Expander "vlinder" - de echte bestemming

Oefeningen op de vlindersimulator: nuttig voor spieren, nutteloos tegen vet

Het principe van de mini-simulator is om weerstand te creëren voor de kennis van handen en voeten. De positie van de expander bepaalt de spieren waarop de impact is gericht.

Doorgaans werkt het trainen van één spier, dus het vetverbrandende effect is minimaal. 

Oefeningen met een expander «vlinder"Als een simulator voor thuis:

  • vervang enkele simulators in de hal;
  • spierspanning van de armen, benen, borst en rug;
  • Versterk de spieren zonder de gewrichten te beschadigen. 

Om het V-vormige uiteinde van de borst in vouwen voor hem te versterken en gebogen aan de ellebogen handen, zodat de uiteinden van de vleugels rust tegen de elleboog, en de vleugels zelf lag op de onderarmen. Richt armen, knijp de hendel met weerstand in. Deze training vervangt volledig de verdunning van halters die voor vrouwen liggen en helpt om de borstkas te versterken. 

Om de handen te laten klinken, worden de lussen op de onderarmen geplaatst en staat het V-vormige uiteinde tegenover de gebogen ellebogen. Houd de uiteinden vast, verminder de hendel en probeer het traject van de beweging van de ellebogen niet te veranderen. 

Bij het versterken van de schouders en het sleutelbeen, draai "vlinder", Handen in dezelfde positie houden. De vleugels, die zich aan de zijkant van de elleboog bevinden, worden samengeperst wanneer de armen bij elkaar worden gebracht. 

Om de triceps te trainen en slapeloosheid op de rug van de hand te elimineren, moet je de dop op heuphoogte vasthouden, een kant van de expander op de borst leggen en de hand aan de andere kant ervan plaatsen. De hand met moeite laten zakken terwijl de handgrepen worden verkleind. 

Oefeningen op de vlindersimulator: nuttig voor spieren, nutteloos tegen vet

Voor de binnenbeenoefeningen op de simulator "vlinder"Worden uitgevoerd zittend of liggend op hun zij. Als je de vleugels tussen de heupen in zittende positie vastklemt, worden de spieren gelijkmatig gepompt.

Als je aan één kant liegt, klemt u "vlinder", Dan wordt de inspanning overgebracht op het been, dat bovenop ligt, zodat de resulterende spieren sterker worden uitgewerkt.

Complex van oefeningen

Je kunt je rug op twee manieren werken:

  • klem de hoek van de expanderhoek onder de arm, laat zijn vleugels in de zijkant en onderarm rusten, pak stevig de hendel vast en bevestig stevig aan het uiteinde van de "vleugel"Elleboog om aan de hendel te trekken;
  • om beide handen achter zijn rug te brengen, het inwendige V-vormige uiteinde met beide handen vast te leggen en de uiteinden van de armen in de bochten van de ellebogen te laten rusten, waarbij de vleugels worden verschoven.

Deze twee bewegingen zullen helpen om een ​​goede houding te verzekeren. 

Populaire oefeningen met de "vlinder" -simulator op de video omvatten ook het versterken van de pers:

  • op de grond liggen, de benen in de knieën buigen en ertussen om het ene gevest vast te klemmen, het andere - stevig vastpakken met uw handen voor de borst, bodyliften met extra weerstand;
  • pak de expander met zijn handen, vouw hem voorover, plaats de handvatten op de onderarmen, knijp de expander licht in en draai het bovenlichaam naar links en rechts om de taillelijn te vormen. 

Nadelen van de "vlinder"

Oefeningen op de vlindersimulator: nuttig voor spieren, nutteloos tegen vet

Een populair sportprojectiel voor de heupen is specifiek gericht op het trainen van spieren, die altijd verzwakt met een zittende levensstijl.

Maar bij regelmatig gebruik wordt het effect snel teruggebracht tot nul:

  • spieren wennen;
  • het lichaam wordt sterker, de hartkloppingen versnellen niet. 

Daarom zou een redelijke oplossing zijn om de complexen te combineren metvlinder"Met een video die een payload laat zien.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

5 + 5 =