Oefeningen voor dunne benen: advies van professionals | pangudownloads.com
Sport en gezondheid

Oefeningen voor dunne benen: advies van professionals

De vorm van de benen is erg belangrijk bij het creëren van een extern positief beeld, vooral voor een jong meisje. Het in stand houden van de tonus van de beenspieren begint vaak de vertegenwoordigers van het schone geslacht te storen met het begin van het warme seizoen. Je moet je figuur echter de hele tijd verbeteren, anders zul je in de sportschool dichter bij de zomer moeten zweten.

Oefeningen voor dunne benen: advies van professionals

Lichamelijke oefeningen zullen niet alleen helpen om overtollige kilo’s die in de winter zijn verzameld te verliezen, maar ook om de armoedige sites op te trekken. Iedereen weet dat het volume en het uiterlijk van de benen direct gerelateerd is aan de grootte van het heupbot en de ontwikkeling van de spieren van het kalf en de kuiten.

Zowel dunne als volle benen kunnen er slap en uitgezakt uitzien, ongeacht hun massaliteit. Na speciale technieken kun je na drie maanden training een mooie vorm van de benen kopen.


Onder gewone mensen is er een verkeerde mening dat de eigenaren van dunne benen veel sneller in staat zijn om ze in tonen te brengen. Dit is helemaal verkeerd, het is gemakkelijker om overtollig voetenwerk te verliezen dan om het te typen. Wat kun je doen als je pech hebt om dunne benen te hebben? Natuurlijk kunnen ze worden opgepompt. Om dit effect te bereiken, moet u meer dan 3 van de onderstaande oefeningen voor dunne benen thuis gebruiken. We voeren de acties niet minder dan 10 keer uit, we houden noodzakelijkerwijs de lading van de schepen in de gaten.

Hoe de spiertonus van de heupen te vergroten?

Oefeningen voor dunne benen: advies van professionals
 • Neem de bal in handen voor fitness of een ander gewicht van niet meer dan vijf kilogram. Er moeten 10 squats met de bal worden gedaan in 3 stappen zo snel mogelijk;
 • Doe een reeks sit-ups met een partner: in plaats van een partner kunt u halters gebruiken om de spieren te belasten en te belasten. De partner moet van achteren op onze schouders drukken met de verlenging van de benen. Het is noodzakelijk om 3 series van 13 sit-ups met een pauze in één minuut te maken;
 • Op dezelfde manier voeren we de oefening uit om de dunne benen te pompen. Ga zitten en probeer op te staan, je tegenpartij drukt op je met een inspanning van maximaal 9 seconden. We voeren in 3 benaderingen 12 keer uit met een interval in 27 seconden;
 • Probeer op één been te zitten (oefening “Machine”). Het werkt niet meteen? Wees niet boos, na een trainingsweek kun je deze manoeuvre tot 12 keer uitvoeren voor elke etappe;
 • Spring explosief vanuit de gehurkte positie, maar niet meer dan 7 keer in 2 stappen;
 • Zeer krachtig, springerig springt 4 keer op;
 • oefening “Een veer”. Ga zitten tussen de betrouwbare oppervlakken en probeer de bocht te maken;
 • Op dezelfde manier, leunend tegen de muur, voeren we de oefening voor elke etappe afzonderlijk uit;
 • De fiets helpt je om de spieren van de benen over de hele lengte te pompen. Thuis kunt u een simulator gebruiken, maar de werkelijke afstand is veel effectiever en leidt tot snelle resultaten. Je moet races op de glijbanen doen en steile hellingen overwinnen, als je het resultaat wilt zien.

Een van de specifieke problemen van magere meisjes is een te grote verspreiding tussen de heupen, waardoor de benen visueel scheef worden.

Dit defect wordt gemakkelijk geëlimineerd door de benen dikker te maken in de buurt van de adductoren:

Oefeningen voor dunne benen: advies van professionals
 • Ga op de grond liggen, terug in een pose “Kikker”. Benen gebogen op de knieën, proberen te broeden. Tegelijkertijd drukken we onze voeten van de buitenkant met onze handen, waardoor weerstand ontstaat;
 • Werken met de bal voor fitness, op dezelfde manier, knijp het tussen je benen, liggend op je rug;
 • Liggend op mijn rug. Strek je benen en knijp de bal met je voeten gedurende 3 tot 5 seconden. 3 – 5 series;
 • Zoek het glijdende seksuele oppervlak, ga erop staan ​​in sokken: we spreiden onze benen, en dan proberen we ze te verminderen zonder onze voeten van het oppervlak te halen. Doe deze oefening voorzichtig, om niet te vallen en jezelf geen pijn te doen.

Verwacht niet dat je benen binnen een week hun ideale vorm zullen bereiken. Het is vrij moeilijk en lang om de benen van een meisje te pompen, dit zal minstens twee maanden duren. Hoe visueel dunne benen dikker te maken?
Dunne skinners hebben vaak een probleem met zeer dunne schenen.

In dit geval zou u de volgende oefeningen moeten doen:

Oefeningen voor dunne benen: advies van professionals
 • We klimmen op de tenen met een staande houding en plakken aan de achterkant van het meubilair. Het is noodzakelijk om 13 keer 13 series te maken;
 • Gecompliceerde versie van de vorige oefening wordt uitgevoerd, staande op één been;
 • We hangen de hielen van een laag oppervlak (boeken, stenen of drempels), staan ​​op de tenen en op de rug;
 • Hoogspringen, zonder uw vlakke benen uit te spreiden, zonder uw knieën te buigen, alsof u de bal in de ring wilde gooien;
 • Probeer nu hetzelfde te doen op één been;
 • Ga op de grond zitten en maak krachtstops in de muur met het oppervlak van de voeten tot 7 seconden, de benen recht;
 • We raden aan dat u de bovenstaande oefeningen in verschillende series met tussenpozen van 9-14 seconden doet;
 • Houd bij het ontwerpen van een trainingsplan niet te veel schachtoefeningen. Het is ook nodig om op te warmen voor de romp en de handen.

Hoe een heel modern meisje trainen met hele dunne benen?

Zorg voor een persoonlijk trainingsschema om de vorm van de benen en de algemene tonus van de spieren van het lichaam te verbeteren. Vergeet niet over goede voeding. Eet meer koolhydraten en eiwitten, drink natuurlijke sappen en eet verschillende soorten fruit. Osmose en turgor van uw spiercellen moeten in evenwicht zijn, dit zal u helpen om de spieren op de juiste manier op te pompen. Je moet elke dag sporten, geleidelijk aan de belasting verhogen met de tijd. Zorg dat je de spieren opwarmt en opwarmt voordat je ermee werkt, ren door het park.

Oefeningen voor dunne benen: advies van professionals

Als het weer niet naar wens is, voer thuis een eenvoudige fitnesstraining uit. Wrijf je voeten en benen, rek. Leg de nadruk op squatten, in een maand moet je minstens 100 keer per sessie squatten. Als u dit resultaat hebt bereikt, voegt u toe “Diet” halters.

Neem de hoofdregel van mooie benen in acht: de belasting aan beide zijden van het lichaam moet uniform zijn, oefeningen uitvoeren zonder ze te vervormen, zonder de rug en de taille te draaien. De eerste keer dat de benen pijn doen.


Maar als de benaderingen correct en gelijkmatig worden geïmplementeerd, zal de pijn in spieren snel overgaan. Na het einde van de periode van aanpassing en actieve groei van nieuwe spieren, kunnen we 2 keer per dag naar training gaan

Ontwikkel de magere benen van teamsporten, vooral basketbal. Denk aan de dansafdeling, hiphop, breakdance en andere sportondersoorten zijn welkom. Als je een fan bent van de Ierse steppe, koop dan jezelf moedig een speciale schoenen en begin thuis te studeren. Een tik en stap in slechts een maand zullen u helpen om uw voeten te pompen. Voor degenen die van grote sporten houden, zijn tennis en schermen, die het volume van kalveren enorm vergroten, perfect.

Je sportactiviteit moet worden gecombineerd, inclusief een verscheidenheid aan spiergroepen, anders zal de figuur onevenredig worden en zal het esthetische effect niet worden bereikt.

Besteed aandacht aan de zones:

Oefeningen voor dunne benen: advies van professionals
 • Heupen en billen;
 • Scheen en knieën;
 • Kaviaar en voeten.

Naast standaard sporttraining storen kleine alledaagse trucs zich niet. Terug naar huis van het werk en het vuilnis buiten zetten, de trappen te voet beklimmen. Probeer tijdens het transport minder te rijden en meer te lopen.

Er moeten activiteiten worden uitgevoerd om het volume van de beenspiermassa te vergroten en meisjes met kromme benen, dit zal helpen om de natuurlijke tekortkomingen van het lichaam te maskeren.

Strakke, slanke benen helpen je dagelijkse vermoeidheid en gewrichtspijn te verminderen, je houding te verbeteren en je uithoudingsvermogen te vergroten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

18 − = 16