Sport en gezondheid

Vetverbrandende cocktails maken deel uit van een gezond dieet

Vetverbrandende cocktails of smoothies verschenen voor het eerst in Californië, waar beroemdheden gemakkelijke manieren zochten om de harmonie te behouden. glad in het Engels betekent het zacht of zacht. De naam kan ook de consistentie van een cocktail gemengd in een blender definiëren, en de actie is een platte maag, een onberispelijke huid. 

Vetverbrandende cocktails maken deel uit van een gezond dieet

Smoothies worden gebruikt door iedereen die het eten maximaal wil beheersen, en er zijn drie goede redenen hiervoor:

  • gebruik van nuttige en caloriearme componenten;
  • langdurig gevoel van verzadiging door vezels;
  • snel koken zonder te koken. 

Vetverbrandende cocktails - een gezonde manier om af te vallen

De belangrijkste reden voor het nut van smoothies is dat één glas drank het lichaam oplaadt met de noodzakelijke voedingsstoffen en geen lege calorieën bevat.

Wanneer u componenten kiest, kunt u een uitgebalanceerde cocktail mengen met de juiste hoeveelheid eiwitten, complexe koolhydraten, gezonde vetten, vitamines en mineralen. Smoothies verhogen het metabolisme, dat zorgt voor gewichtsverlies met de juiste voeding en trainingsregime. 

De beste ingrediënten voor slankheid

Elk onderdeel van smoothies moet bijdragen aan gezondheid en gewichtsverlies. 

Noten, avocado- of notenolie voegt een gladheidscocktail toe aan gezonde vetten, zorgt voor een lange verzadiging, voedt de huid met vitaminen en mineralen. Nuttige vetten zijn de basis van gewichtsverlies, omdat ze een lading energie geven en niet in het lichaam blijven, de gemoedstoestand verhogen en het zenuwstelsel versterken. 

Bessen zoals aardbeien, bosbessen, bramen, frambozen, geven een speciale smaak aan elke smoothie en voegen een minimum aan calorieën toe. Het zijn waardevolle bronnen van vezels en antioxidanten. 

Kaneel helpt bij het reguleren van het suikerniveau in het bloed, verbetert de verbranding waardoor minder overtollige calorieën zich ophopen in het onderhuidse vetweefsel. Het is het vet in de navel dat het meest gevoelig is voor de werking van kaneel. 

Griekse yoghurt in vergelijking met andere soorten yoghurt bevat meer eiwitten, omdat het de honger vermindert, bevordert het de groei van de trainingsefficiëntie. Een vetverbrandende cocktail met dit ingrediënt kan na de training worden geconsumeerd. 

Vetverbrandende cocktails maken deel uit van een gezond dieet

Kruiden zoals basilicum, spinazie, selderij bladeren, bevat veel voedingsstoffen met weinig calorieën. Het wordt een bron van vezels, die vet van het lichaam bindt en verwijdert. Het is op basis van een vastgesteld haar groene groente vetverbranding cocktail Pierre Duke mengen komkommer, venkel, zwarte radijs, basilicum, selderij, een beetje kalk. 

Vruchten met een hoog vezelgehalte, zoals appels, peren en sinaasappels, zijn nuttig voor verzadiging van het lichaam en vitaminesamenstelling. Natuurlijk zijn ze heel weinig nodig, om het niet te overdrijven met suiker. 

Groenten zijn een uitstekend hulpmiddel om af te vallen en goede voeding te krijgen. Wortelen, komkommers, tomaten, selderij en spinazie zijn populair vanwege hun lage caloriegehalte en het vermogen om de darmen te reinigen. Een levendig voorbeeld is de vetverbrandende groene cocktail met peterselie, dille, selderij en vetvrije yoghurt. 

Om smoothies zo nuttig mogelijk te maken, kun je fruit, kruiden of groene thee gebruiken in plaats van water. Kamille, munt, venkel zal dienen als versnellers van metabolische processen en zal het lichaam als geheel verbeteren. 

Om verzadiging te behouden, zijn combinaties van appel, kaneel, amandelen, magere yoghurt en / of melk geschikt. Snoepjes voegen een kleine banaan toe, maar bij het afvallen, is het beter om dit drankje van de vroege ochtend te gebruiken.

Voor het verbranden van vet op de maag werkt een combinatie van ananas en blauwe bes zonder fouten. Fruit kan voor de winter worden ingevroren, waardoor een cocktailvoorraad ontstaat. Als de bessen weinig zoetigheid geven, voeg dan stoutmoedig een lepel honing of stevia toe aan de cocktail - een natuurlijke suikervervanger zonder calorie-inhoud. 

Wat moet er niet in smoothies worden gestopt als je af laat vallen?

Het is niet nodig om te geloven dat een cocktail als gezond voedsel wordt beschouwd.

Overtollige suiker is een vijand bij het verliezen van gewicht, dus je moet verschillende taboes observeren bij het bereiden van smoothies:

Vetverbrandende cocktails maken deel uit van een gezond dieet
  • ingeblikte groenten en fruit bevatten suiker en conserveringsmiddelen en verliezen voedingsstoffen tijdens warmtebehandeling;
  • Zuivelproducten met een hoog vetgehalte en normale yoghurt voegen extra calorieën toe. Het is beter om vetarme kefir, melk, Griekse yoghurt te gebruiken;
  • vruchtensappen en zoete vruchten kan een zoete en aangename smaak toe te voegen, maar significante toename van de calorie cocktail en de bloedsuikerspiegel, waardoor smoothies niet langer een belangrijke rol spelen - om de honger te stillen voor een lange tijd, en dit, volgens de diëtist Dyukanu, te voorkomen gewicht te verliezen. Het beste alternatief voor fruit zullen groenten zijn;
  • eiwitpoeders zijn nodig voor spiermassa, maar ook voor een actieve levensstijl. Om af te vallen, moet je zaden, noten, melk, groenten en andere natuurlijke eiwitbronnen kiezen. 

Om thuis vetverbrandende cocktails te maken, volstaat het om de ingrediënten in een blendercup te doen, water of afkooksel te gieten en alles te mixen tot een homogene consistentie.

Het is belangrijk om te onthouden dat cocktails voedsel niet volledig kunnen vervangen. Ze worden onderdeel van een gezond dieetplan en vervangen een van de drie maaltijden. Dukan schreef dat het onmogelijk is om zonder plezier af te vallen, maar een frequente hobby van smoothies kan het tegenovergestelde effect hebben, als je het overdrijft met zoetheid.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

43 − 40 =