Sport en gezondheid

Wat is nodig om een ​​langzame dans prachtig en sierlijk te laten uitvoeren?

Omdat we worden uitgenodigd voor een feest of een club, zijn we vaak verward, omdat er niet alleen moet worden gecommuniceerd, maar waarschijnlijk ook moet worden gedanst. Misschien zal het evenement worden bijgewoond door mensen die hun respect op deze manier moeten uiten, om hoffelijkheid te tonen. En als er een passie is op dit feest, wordt de vraag hoe te dansen correct en sierlijk nog belangrijker.

Natuurlijk moest dit op school- of universiteitsjaren gebeuren, maar toen was alles anders en nu de output van "in het licht"Zal meer serieuze vaardigheden vereisen.

Medlyak

Wat is nodig om een ​​langzame dans prachtig en sierlijk te laten uitvoeren?

Geen enkele disco kan het missen, vooral als je elkaar moet leren kennen en moet communiceren met het andere geslacht dat je leuk vindt. Vaak schamen de jongens zich om de meisjes te benaderen, en de laatsten - om op de uitnodiging te reageren, als het wel gebeurt, door toestemming.

Meestal ligt de reden in het gebrek aan vertrouwen in hun capaciteiten. In feite is er niets gecompliceerds in het proces - je slingert gewoon naar links en rechts en beweegt in een cirkel in de tijd met je partner. Zelf dansen is gemakkelijk, het belangrijkste is om te weten hoe je je correct gedraagt ​​op de uitnodiging, de dans zelf en aan het einde ervan.

uitnodiging

Als je, zelfs als je heel bescheiden bent, hebt besloten om het initiatief te nemen, doe dan niet alsof je je zorgen maakt. Houd er rekening mee dat een man ook opgewonden kan raken door een dergelijk aanbod.

Wat is belangrijk om te onthouden:

  • Smile. Hierdoor kunnen jij en je partner minder zorgen maken;
  • De man staat voor de deur. Ongeacht wie van jullie de initiator van de dans werd, een jonge man zou het meisje bij de hand naar de dansvloer moeten leiden. Op dit moment kan er onhandigheid zijn. Om het te vermijden, pak je het gewoon bij de hand en vertraag je de stap op weg naar de dansvloer, laat het voorwaarts gaan;
  • Als je de onverholen opwinding van een partner ziet, zeg hem dan direct dat je je nergens zorgen over hoeft te maken en dat je ook geen professionele danser bent.
Wat is nodig om een ​​langzame dans prachtig en sierlijk te laten uitvoeren?

Als de jongeman u zelf heeft uitgenodigd, hoeft u alleen maar te glimlachen, een hand uit te spreiden in reactie op de uitgestrekte rechterhand van de gast en hem naar het platform te volgen. Onterechte traagheid laten zien is natuurlijk niet de moeite waard, maar ook om van de stoel te springen totdat de man het aanbod niet eens heeft geuit en hem ook maar vooruit wil gaan.

Aarzel niet om je passie uit te nodigen, maar het is raadzaam om dit te doen wanneer je wordt verklaard "wit"Dance. Maak je geen zorgen als je denkt dat je niet goed hebt geleerd hoe je goed moet dansen, omdat je gebaar op zichzelf zeer gewaardeerd zal worden.

dans

Een belangrijke rol daarin is de locatie van de handen. De rechterhand van een vrouw moet in de hand van een man zijn, en zijn rechterhand - op de rug van het meisje (dichter bij het midden). De linkerarm van de vrouw moet zich op het schouderniveau van de partner bevinden. De gekoppelde armen moeten worden gebogen aan de ellebogen en de borstels moeten zich op een niveau net onder de schouders bevinden.

Hoe je goed kunt dansen voor deze of gene compositie, de muziek zelf zal het je vertellen, en ondertussen bepaal je de positie en je gedrag:

Wat is nodig om een ​​langzame dans prachtig en sierlijk te laten uitvoeren?
  • Let op je handen. Beweging zal stijl verliezen als de handen dwalen of lelijk "hangen". Ook bij mannen is het belangrijk om te controleren - als je onbekend bent, is het onacceptabel dat ze onder de taille vallen. Wees niet bang om de jongeman te beledigen door te wijzen op fatsoen - zodat je hem niet beledigt, maar voorzichtigheid betracht;
  • De afstand tussen dansers moet 15-30 cm zijn.Als je geen partner bent in een romantische relatie, kun je de afstand niet verkleinen, deze moet minstens 30 cm zijn.Want een verliefd paar, je kunt elkaar naderen, omhelzen, maar toch respect hebben voor omgeving - beperk je romantische impulsen;
  • Het is belangrijk om je voeten te volgen. Ze moeten op een afstand van ongeveer 30-40 cm worden geplaatst, zodat u gemakkelijk stappen kunt zetten. Als regel bevinden de meisjes zich in de beginpositie en wanneer de benen bewegen tussen de benen van de jongeman;
  • Je kunt elkaar persoonlijk zien als je goed bekend bent met een persoon of verliefd op hem bent. Anders kan het meisje haar hoofd iets naar links draaien, en de man naar rechts (je kunt, integendeel, zo handig).

Je armen, romp en benen moeten in één richting bewegen, waardoor een enkele bewegingscompositie ontstaat. Anders brengt u ongemak naar uzelf en uw partner.

Nadat je hebt besloten om een ​​beetje te bewegen, kun je, zonder de langzame vooruitgang te stoppen, naar de rechterkant gaan en het initiatief in eigen handen nemen voor een tijdje. U kunt uw partner op de hoogte brengen van uw intentie, zodat er geen misverstanden en ongemakkelijkheid zijn.

Een meisje in beweging wordt altijd gedreven. Probeer niet te leiden, zelfs niet als je de facilitator een beetje ongemakkelijk vindt. Het belangrijkste is - vergeet niet om naar muziek te luisteren en er op tijd wijzigingen in aan te brengen. Sikkelen is meestal een reden voor communicatie. Praat dus met je partner, vooral als je geïnteresseerd bent in hem als vertegenwoordiger van het andere geslacht.

Na de dans

Wat is nodig om een ​​langzame dans prachtig en sierlijk te laten uitvoeren?

Toon respect voor de persoon met wie je danste. Het meisje lacht gewoon, de man knijpt meestal met zijn hoofd of een ondiepe buiging.

Een goede toon voor een jonge man is dankbaarheid voor de dans. Als de man van plan is om met het meisje te blijven communiceren, moet hij haar naar de tafel brengen.

Maar verschillende evenementen zijn niet het enige dat er een aantrekt.

lezginka

Het vermogen om jezelf te bewijzen in deze gepassioneerde dans kan nodig zijn als je bijvoorbeeld naar een themafeest gaat. Hij wordt vaak gedanst op bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen.

Wat is nodig om een ​​langzame dans prachtig en sierlijk te laten uitvoeren?

In deze volksdans ging de hoofdrol naar een man die, via lezginka, zijn gevoelens voor een vrouw laat zien. Dynamische en brandgevaarlijke bewegingen van meisjes moeten ook sierlijk en mooi zijn. In dit geval moet de partner bescheiden zijn, haar ogen moeten naar de grond kijken en slechts af en toe moeten ze worden verhoogd om de partner een lome blik te geven.

Lezginka is een uitdrukking van emotie, maar de handen, het haar en zelfs haar outfit van het meisje mogen de man niet raken. Net als de oosterse jonge vrouwen moet je in de dans kuisheid tonen.

Over het algemeen is de betekenis van de dans het verlangen van een man om de weg van het meisje te blokkeren, en de partner moet elk contact met hem vermijden. Maar voor meer informatie over hoe je lezginka correct kunt dansen op een man en een meisje, kun je leren tijdens lessen op een choreografische school of bij videolessen.

Hip Hop

Deze stijl is al lang bekend en verliest zijn populariteit niet. Bij elke disco kun je je talent laten zien door deze dans te geven. Hij voelt zich aangetrokken door zijn ritme en het feit dat je in hiphop verschillende bewegingen kunt uitvoeren, geleend van andere stijlen. Er wordt aangenomen dat deze naam alleen verwijst naar de richting in de muziek, en dansen worden "straat" genoemd.

Ondanks dat hiphop bewegingsvrijheid is, moet je nog steeds de basis leren - met een coach of video-lessen, zoals in het geval van lezginka en vele andere genres.

Na de basis te hebben bestudeerd, zul je begrijpen wat de techniek van de uitvoering is, die zal helpen om het genre volledig te beheersen en onafhankelijk de elementen van de dans te selecteren, die noodzakelijkerwijs gerelateerd moeten zijn aan elkaar, het componeren van de compositie.

Wat is nodig om een ​​langzame dans prachtig en sierlijk te laten uitvoeren?

Als hiphop je serieus verleidt, bedenk dan dat je speciale kleding nodig hebt - sportkleding, vrij zitten. Alle straatdansers dragen een baseballpet en sneakers. Van haarstijlen kun je een kort kapsel of dreadlocks kiezen. Als aanvulling op deze afbeelding kunnen sieraden van zware metalen worden gemaakt.

Om te leren hoe je hiphop op de juiste manier kunt dansen, moet je weten hoe je een startpunt kunt worden. De basisregels zijn een ontspannen rug en licht gebogen knieën.

In de club

Zelfs degenen die niet van lawaaierige feesten en luide muziek houden, kunnen bij de club zijn, vrienden, collega's, passie, etc. uitnodigen. Nu dansen ze in dergelijke instellingen op verschillende muziek, omdat sommige mensen bang zijn om in de war te raken en "van het onderwerp".

Wat is nodig om een ​​langzame dans prachtig en sierlijk te laten uitvoeren?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat je in de tijd met de muziek moet bewegen. Voel je ontspannen en vrij, dan zal het lichaam zelf het ritme en de stijl vangen.

Ideaal - een reis naar de dansschool, waar je de basis krijgt om goed te dansen in instellingen zoals de club.

Maar zo'n mogelijkheid is niet altijd en bezoeken aan dergelijke instellingen zijn zeldzaam. In dit geval kun je thuis oefenen, bijvoorbeeld aan vrienden die stamgasten van clubs zijn om je de basis te leren.

Dansen is een toespraak die ons lichaam tot uitdrukking brengt, maar het moet van de ziel komen. Het is veel gemakkelijker om elk genre onder de knie te krijgen als je een goede fysieke voorbereiding hebt. Ga sporten, het zal genezen, je opbeuren en je lichaam onder controle houden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

43 − = 38