We vergroten het volume van de heupen | pangudownloads.com
Sport en gezondheid

We vergroten het volume van de heupen

Zulke beroemde diva's als Sofia Vergara en Scarlett Johansson konden de mode terugbrengen naar een figuur die op een zandloper lijkt. En als je heldere hoofd gepijnigd wordt door gedachten over hoe je je dijen breder kunt maken, zullen we een aantal praktische adviezen en aanbevelingen geven.

We veranderen de natuurlijke samenstelling van het lichaam

We vergroten het volume van de heupen

Dus je hebt oefeningen nodig die helpen om het dijbeendeel wat breder te maken. Om dit te doen, moet in het complex van de gebruikelijke training heupgordels worden opgenomen, de benen opzij worden geheven en de benen uit de squat worden gegooid.

Het is heel belangrijk om niet te vergeten aanvallen aan de zijkanten uit te voeren met halters in de hand, die meer weerstand creëren, de groei van de heupspieren stimuleren en hun volume vergroten.

Start yoga en experimenteer

In deze praktijk is er een enorme hoeveelheid asana's die de heupen helpen openen, hun spierweefsel versterken en ze extreem flexibel maken. Tijdens het trainen is het nodig om de poses van de kikker, de hagedis, de duif en het gezicht van de koe uit te voeren.

Het is interessant dat zelfs zittend op de paus de heupen breder kan maken. Dit komt doordat tijdens het zitten de druk op het gebied van de billen en het dijbeendeel toeneemt. Dit draagt ​​bij tot een toename van de vetmassa in deze delen van het lichaam.

Als na dit alles de benodigde lichaamsdelen niet breder worden, probeer dan het volgende:

  • Crèmes die helpen bij het goedmaken van het gebrek aan collageen en elastine, die verantwoordelijk zijn voor de snelheid van herstel en groei van de dijspieren;
  • Rodiet, omdat tijdens het dragen en opheffen van de last, de femorale sectie op een natuurlijke manier uitzet, in een poging om het kind snel en veilig te laten geboren worden. Natuurlijk, tijdens het herstelproces, kan dit deel van het lichaam de oorspronkelijke vorm krijgen, maar vaker gebeurt het tegenovergestelde;
  • Ga akkoord met de operatie. De wens om als Kim Kardashian te zijn, is heel goed in staat om je naar de operatietafel te leiden. Tijdens chirurgische ingrepen wordt het vet uit verschillende delen van het lichaam gepompt, die vervolgens in het dijbeendeel worden geplaatst. Meer curvy vormen van de bovenbenen kunnen worden verkregen dankzij siliconen secties, ingeklemd onder de weefsels en de huid van de dij;
  • Verander uw gebruikelijke houding. Laat de schouders iets zakken en iets naar achteren trekken, maak de rug recht, verplaats het gewicht van het hele lichaam over één been en de heupen verdunnen iets. Met deze positie kun je de juiste bochten nemen, vooral als je het aan je handen toevoegt, je heupen op doet. Als je brede heupen in een zittende positie laat zien, steek je eenvoudig de onderste ledematen over of verplaats je het gewicht van het lichaam naar een van de heupen;
  • Zwaai je heupen tijdens het lopen, waardoor je vrouwelijkheid, charme en het uitzicht van mannen krijgt. Ontspan het hele lichaam, strek je rug recht en draag schoenen met hoge hakken;
  • Als alles wat hierboven is vermeld niet bij u past, probeer dan gewoon te wachten, want met de leeftijd kunnen de brede heupen verschijnen als gevolg van een toename van de basislijnparameters van het bekken.

Hoe zichtbaarheid creëren met kleding

We vergroten het volume van de heupen

Als je je voeten niet op de juiste plek kunt pompen en op de tafel van de plastisch chirurg kunt gaan liggen, is er geen gelegenheid noch een brandend verlangen, verander gewoon je garderobe. In dit geval helpen de volgende tips u:

Het antwoord op hoe je visueel brede heupen maakt, zullen korte rokjes zijn, verouderd in lichtere en bontere tinten dan een blouse of pullover.

Het is noodzakelijk om de aandacht van degenen rond het lagere deel van het lichaam te richten, wat verplicht is om shirts en blouses met ruches, franje en franjes te vermijden.

Rokken moeten de vorm hebben van "ballon""tulpen"Of"zon-uitlopende", Het is wenselijk dat er kruisstroken op zitten.

Als u gewend bent of verplicht bent rokken te dragen die lager zijn dan de knieën, zou u weelderige en brede modellen moeten verkiezen of opties kopen die naar beneden uitzetten. Koop geen potloodrokken.

In de zomer zijn de beenspieren opener dan ooit voor anderen, dus de wens om brede heupen te laten zien, wordt nog urgenter. Als je sarafans of tops zonder strapless begint te dragen, vanwege het gebrek aan materie op het bovenste deel van het lichaam, wordt het visuele effect van het volume aan de onderkant gecreëerd.

Trek de rok niet door het midden van de buik. Veel beter, wanneer de kleding een ingetogen middel heeft en een brede flitsende riem.

Het is de moeite waard om rokken, jurken en andere garderobe items te kopen die in het heupgedeelte zullen worden versierd met meerlaagse ruches, ruches en gordijnen. Deze details zullen de aandacht van de omgeving van het massieve bovenlichaam afleiden.

Draag een broek van elke snit en verschillende korte broeken. Besteed speciale aandacht aan rijbroeken en modellen met ruime zakken. Dit zijn zeer comfortabele en praktische kledingstukken die visueel de femorale sectie breder maken.

Zorg ervoor dat u mooie schoenen koopt met een hoge, stabiele en comfortabele hak. Het zal de vreemde blik van het probleemgebied van je lichaam afleiden, waardoor je moet kijken naar de slanke benen en verleidelijke manier van lopen.

Aanbevelingen op het einde

We vergroten het volume van de heupen

Voordat je een operatie of levering besluit, ga zitten en nadenken, wil je echt een breed bovenbeen op deze manier? Misschien is het meer de moeite waard om oefeningen te doen die het probleem oplossen van hoe je je dijen breder kunt maken?

Probeer de tewerkstelling te bemoeilijken door zwaardere halters, werk in verschillende technieken en probeer een positief resultaat te bereiken.

Tegelijkertijd is het de moeite waard meer fyto-oestrogeen en eiwit te eten, die zitten in lijnzaad, tofu-kaas en soja. Deze producten helpen de borsten te vergroten en de taille dunner te maken, waardoor de verhoudingen van het lichaam visueel veranderen "zal het uitbreiden"Het dijbeendeel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 5 = 5