Глава и пртљажник: техника извођења

Косине су непроменљива компонента било каквог тренинга, укључујући нагиб главе на стране. Као резултат тога, такви мишићи у врату раде као ремен, поткожни, стерлоцидни итд. Као резултат таквог масирања хрскавице, њихова еластичност остаје дуго времена, а процес опоравка након великих промјена је бржи. А ако вршите дефлекцију у горњем делу тела, можете напумпати коси мишићи стомачног стискалног папира, чиме ћете побољшати своју фигуру и учинити појас стручно.

Вежбе за пумпање мишића врата

Таква обука мора нужно постати компонента свакодневног тренинга, без обзира да ли је планирано радити на мишићима данашњег дана или не.

То је учињено овако:

Глава и пртљажник: техника извођења
  • стојите усправно, ставите ноге ширине око једнаке ширини рамена, руке слободно спуштене. Слаб мишићи раменског појаса и врата. Полако савијите главу удесно, покушавајући да дођете до максимума. Без одлагања у крајњој тачки, вратите се на почетну позицију и поновите вежбу у супротном смјеру;
  • ПИ је исти као у претходној вежби. Полако га савијте главом, покушавајући да додирну груди својим брадом. Без одлагања на крајњој тачки, вратите се на ИП, поправите главу у овој позицији буквално неколико секунди, а на исти начин га савијте назад. Након повратка у оригинал.

Бочне падине: техника изведбе

Како исправно нагињати стране?

Глава и пртљажник: техника извођења

Пре свега, не узимајте превише. Ако узмеш обуку без тегова тежине 3 килограма или више, могуће је не само да се повреди мишића, али и да је то контрапродуктивна ефекат – то јест, да се пумпа Обликуес превише, што доводи до струка величине је смањен, али је продужен.

  Коктели који горују масти су дио здраве исхране

Мада, да би се постигао овај резултат, требају вам месеци интензивне обуке, а овај темпо могу одржавати јединице. Али у сваком случају, није вредно ризика, а девојке би требале почети са обуком од 1,5 кг тегова.

Ако сте код куће, можете сипати воду у 1,5-литарске бочице и користити их као терет.

Нагињање на страну за пуњење струка може се извршити на неколико начина.

Прво, стојећи и седи, са мрена уместо бучице, и са два думббелл-а или само са једним од њих. У првом случају, они ће створити противтежу једни другима, што ће помоћи у смањењу оптерећења и ефикасности вјежбе. Због тога професионални спортисти препоручују вежбу са једним тоном.

Варијанте вежбе косине са стране:

Глава и пртљажник: техника извођења
  • тренинг са једним тоном, морате га однети у руку са нормалним држањем, у којем је длан окренут према унутра. Слободну руку треба ставити на струк или ранити иза главе. Дишући, полако спустите руку с гоничастим надоле, клизајући дуж боке. У овом случају, труп мора бити савијен у строго бочној равни. Немојте се савијати напред или назад. У почетку је вежбање боље направљено испред огледала. Оптерећење треба да буде на истом нивоу са коленом и тек након тога можете се вратити на ФЕ. Након завршетка 10-15 понављања, промените руке;
  • обављају споредне кривине са два тегова треба потпуно исти са само што им је потребно да наизменично учинити први једном, онда са друге стране. Гледајте свој положај: глава треба подићи, поглед се усмерава напред. Израда корита, седи на столици, покушајте да смањите руку са кретен што је ниже могуће, и не заборавите да остане на ниском нивоу за кратко време, постизање максималних Обликуес смањења;
  • можете почети да правите нагиб стране са теговима када довољно времена прође и да се тело навикне на терет који ствара бућица. И постепено повећавате оптерећење тако што ћете радити ову вјежбу помоћу мрена на раменима. Држи се сваке стране једне палачинке, обезбедити им браве, ставити шипку на раменима и да га узимам тако да длановима окренутим напред, почети да обавља скретање у једном правцу, а онда у другом правцу. Ако желите да постигнете ефекат као када је нагиб према странама, са кретен, а затим спустите само једну палачинку, и раде кроз први једне стране, а затим и други.
  Спортска дијета – свеобухватан приступ прекрасној фигури

Како другачије можете решити мишиће штампе

Глава и пртљажник: техника извођења

Веома је корисно извршити обртање тела на специјалном ковичком равнићу.

Ако нема једног, изводите нагиб са извртањем, што се зове “Милл”.

Ево још једне добре вјежбе: ставите ноге мало шире од рамена и савијте један по један на леву ногу, затим у центар и десну стопалу.

Урадите три сета од 15 пута са умереним темпом. Ово ће радити не само мишићи штампе, већ и мишићи на леђима, или тачније – лумбални регион.

Комбинујте такве тренинге са посебном исхраном и после неколико месеци ћете видети резултат не само на вашим вагу, већ и центиметар који редовно мјери струк. Сретно!


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector