Пусх-упс за девојчице: то вреди учити! | pangudownloads.com
Спорт и здравље

Пусх-упс за девојчице: то вреди учити!

Да ли волите да притиснете или сте, као девојка, на леђима током гурања вашег момка? Општа физичка обука пре или касније удари у живот жена које желе да буду атлетске. Пусх-уп за девојке – ово није само вјежба за груди, а корисна је не само за мушкарце!

Пусх-упс за дјевојчице: колико је корисна вјежба?

Пусх-уп се односи на основне вежбе са сопственом телесном тежином, и стога – укључује неколико зглобова и мишићних група. Комплексно оптерећење је најефикасније током губитка тежине, а заправо је заузето од већине девојчица.

Да бисте се решили стомака, потребно је потрошити више калорија него што конзумирате. Због тога, обука треба да буде енергетски интензивна. Пусх-упс треба научити јер спаљују двоструко више калорија у поређењу са преокретима тела.

Сложен и координиран рад свих делова тела током вежбања даје низ предности:

Пусх-упс за девојчице: то вреди учити!
 • јача штампу;
 • повећава снагу и издржљивост;
 • убрзава метаболизам.

Након што сте направили стотине тастера, можете потрошити 100 калорија, а стотине увртања или подизања тела ће спалити двоструко мање.

Одговор лежи у раду неколико мишића:

 • делтоид (рамена);
 • трицепс (задњи део руку);
 • торакални.

Пусх-уп су корисне јер они елиминишу питања многих жена: укључује активирање бочних трбушних мишића, исправан став, јачање леђа, извадите опуштену кожу на леђима и грудима затегнути.

Због тога програм за губитак тежине мора нужно укључити.

Наравно, један или чак десет понављања не спали калорија које треба да смрша, али ако уђете у тренирати три приступа, укупна количина енергије троши ће се повећати на 500 кцал. Зашто? Због тога програм са пусх-уп-у ствара синергију са другим вежбама, компликује их.

Како направити гурање на девојку? Учење никад није прекасно!

Пусх-упс за девојчице: то вреди учити!

Да бисте научили како да вршите притисак, морате их, пре свега, редовно радити. Стојите у положају шипке: руке су исправљене у лактовима, дланови су на раменској линији, али нешто шири.

Поравнајте леђа, уклањајући прекомерну лумбалну деформацију, али не издужити карлицу. Растегните абдоминалне мишиће и истегните куке како бисте стабилизовали тело. Подигните руке у лактовима, покушавајући да додирнете дојке пода (приближите што је могуће ближе).

Лактови се осврћу уназад, формирају трапезоид, али нормално на тело на бочним странама. Потребно је направити пусх-уп, тако да су лактови формирали са подом угао од 45 степени. Браћ, сандук и кукови требају се спустити и порасти синхроно, без ометања тела.

Почетнике карактеришу следеће грешке: протрчање задњица, глава роњења до пода, подизање стомака на под.

У том случају, потребно је додатно ојачати кукове, вратити се и притиснути, како би се девојчица исправно спустила.

Ако снага руку није довољна чак ни једном, верзије за почетнике ће помоћи:

 • девојке се охрабрују да се фокусирају на колена, такође подржавају тело у једној линији;
 • да би се олакшао притисак, може бити ако се фокусирате на стол, столицу или кревет, а ова верзија помаже да научите како да држите цело тело равном.

Програмски притисци: како научити од нуле?

Пусх-упс из пода за девојке од првог пута се дају јако слабијем сексу.

Током прве недеље (2-3 тренинга), у припреми за вјежбу, неопходно је развити везу између мишића и мозга – обучити покрет, који се може урадити на неколико начина:

Пусх-упс за девојчице: то вреди учити!
 • одвојите се од зида тако да лактови изгледају надоле, покушајте да стиснете лопатице;
 • притискајте десетак пута од колена три пута;
 • извршити негативно понављање.

Овакав програм је неопходан да би склекове девојке, са фокусом на својим могућностима: нека само успео да се врунг се, са фокусом на ногама, неко – само са зида.

Негативна понављања су основа за јачање снаге руку, што је неопходно како би се научило како радити. Лезите на под, поставите дланове са обе стране рамена, гурните и подигните равно тело, савијте руке у лактовима.

Поново се потопи до стомака. Сваки програм за почетнике мора нужно укључити негативна понављања, јер они припремају мишиће за оптерећење.

Програм: има ли смисла?

Уобичајена шема за повећање броја понављања ради свима појединачно. Због тога се никад не би требало ослонити на нечије искуство приликом наставе.

Боље је поставити друге циљеве и користити стимулативне технике:

Пусх-упс за девојчице: то вреди учити!
 • извршити 50 пусх-упа за обуку – можете направити било који број приступа, забиљежити напредак, који ће временом довести до смањења времена за њихову имплементацију;
 • урадите три притиска сваких минута у трајању од 10-20-30 минута – ова схема ради одлично за повећање снаге;
 • не остварују сваког минута, додајући једно понављање :. 1-2-3-4, итд – схема тренира издржљивост, помаже да науче да раде што више понављања без замора.

Утисци за дјевојке не морају бити у природи трке након резултата, с обзиром да ће просјечна бројка бити ажурирана сваке двије недјеље. Ради повећања снаге следеће шеме ради – 5-10 понављања сваког сата прикачује мишиће на чињеницу да је такво оптерећење потребно. Мускулатура горњег тијела код жена није довољно развијена, а програм његовог јачања треба да укључи обуку са тиковима.

Као пусх вештине ће бити одличан начин за повећање моћ рукама и раменима, али ће остати интегрисаног вежба, која формира правилан положај, јача мишиће, струк струк, а за жене после тридесет година – доприноси еластичности груди, и у било које доба да помогне леђа, одмах развој неколико мишића у статичној тензији.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 36 = 44

Adblock
detector