Вежбе за лепа кољена - изгубите тежину код куће! | pangudownloads.com
Спорт и здравље

Вежбе за лепа кољена – изгубите тежину код куће!

Танке ноге су бутине без досадних подлога у пределу колена која виси преко чесме и покварују изглед у сукњама. Облик колена је одређен не само обликом костију, а то је кољена, али и мишићи.

Шта ти треба за хармонију?

За витка колена неопходно су четири услова:

Вежбе за лепа кољена - изгубите тежину код куће!
 • да су мишићи присутни, обликују облик ногу и глаткоћу прелазака;
 • тако да нема масти која се акумулира око колена и изнад њега;
 • да мишићи раде, помажу сагоревању масти;
 • исправна исхрана са благим калоријским дефицитом.

Недостатак калорија је гаранција губитка тежине. То се постиже одбацивањем штетних производа и физичке активности.

Како направити колена лепо код куће?

Вежбе за лепа колена укључују:

 1. формирање мишићног оквира за дивне облике и еластичности;
 2. спаљивање вишка масног слоја.
Вежбе за лепа кољена - изгубите тежину код куће!

Да би се обезбедио двоструки ефекат - јачање мишића и сагоревање масти - тренинг се одвија у кружном формату. Пет или шест вежби у комплексу понављају се један за другим одређеним бројем пута са минималним паузама за одмор.

Немојте очекивати да ће ноге за нихање или стискање кугле седети на столици помоћи да ваше кољене буду савршене и уклоните масти јастука. Да бисте спалили масти, морате трошити енергију, знојити се и тестирати крепатуре. Верујте ми, након две недеље тренинга, тело је потпуно навикнуто на терет.

Направите ноге у пределу колена витке да помогнете следећим сетовима вежби:

Вежбе за лепа кољена - изгубите тежину код куће!
 1. Скуатс - се обављају без тегова за почетнике. Стојте равно, ставите ноге мало шире од рамена, и лагано проширите чарапе на бочне стране. Представљајући да неко повуче карлицу нагоре и надоле, спушта се до максималне дубине, без подизања пете са пода;
 2. Падови на странама су неопходни за сагоревање масти на унутрашњој површини бутина. Направите широк корак на десној страни, да седнете да повучете карлицу уназад, тако да колено не иде испред линије чарапа, вратите се на првобитну позицију;
 3. Скакање са покретом ногу. Стојите усправно, скочите са две стопе на страну - шире од рамена, затим скочите натраг и копирајте, прелазите ноге. Поновите покрет, промјените ногу која иде напред;
 4. Пили чуче са опругом. Да ставе ноге много шире од рамена, чарапе се распоређују у бочне стране. Да седнете на паралелу, ширите ноге широко, направите три покрета покрета, исправите ноге;
 5. Планк са флексибилним кољењем и ногом. Стојите у нагласку за гурање, поравнајте тело у једној линији од стопала до задње стране главе. Подигните десну ногу преко пода и савијте се у колено, приближавајући га стомаку. Вратите се у почетну позицију, поновите исто - подизање и савијање леве ноге;
 6. Идем на столицу. Стојите испред столице (корак-платформа), направите корак са десном стопом, поравнајте је на висини, померите лијеву ногу у стомак и вратите се левом стопом.

Да бисте колена брзо постала брзо, потребно је вежбати 10-20 пута без одмора и круга. Оптерећење се може повећати интервалним вежбањем масти: свака вежба се изводи 30-50 секунди са интервалом од 10 секунди. Укупно треба да направите 3-4 круга, покушавајући сагорети 200-300 калорија по тренингу.

Шта може и треба да се једе?

Вежбе за лепа кољена - изгубите тежину код куће!

Да би направили лепу колену, вежбе, као и за нормалан губитак телесне масе, треба да буду у комбинацији са правилном исхраном, али не и дијетом.

Масти нестају само кад тело добије довољно калорија за одржавање мишића, али на рачун корисних производа - не купују полупроизводе, већ кувани и мало прерађени.

Процес губитка тежине је немогућ без правилне исхране. Кукови и задњице су зоне које зависе од хормона, при чему масне ћелије имају многе рецепторе, јер се лако повећавају у величини.

Можете уклонити масти из проблематичних подручја ако уклоните засићене масти из исхране:

 • свињетина, масноће, масти;
 • маргарине, мајонез;
 • конзервирана храна;
 • полупроизводи са палмовим уљима и маргаринима;
 • мораће да смањи слатко, остављајући тамну чоколаду са 70 или више процената какаоа;
 • можете једити две кашике меда и два воћа дневно.

Неопходно је да потрошња хране буде редовна и уредна: три основна пријема и две грицкалице.

Правилно и систематски извођење горе спектра вежби, као и једење праве хране, ускоро ћемо моћи постати срећан власник атрактивних ногу. Ефективно вежбање за вас!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 30 = 34