Зашто ми треба појас за штампу?

Недавно је велики број људи почео да посвећује велику пажњу свом здрављу. Али то не значи да је број сумњивих пацијената почео да ствара огромне редове у поликлиника.

Зашто ми треба појас за штампу?

Дошло је до схватања да је неопходно водити активни начин живота, дати телесном оптерећењу телесу, одржавати оптималну тежину, како би остао здрав дуже време.

Који је појас за штампу?

Појас за обликовање штампе и стомака се користи као додатни уређај који помаже у очувању или стицању витке фигуре. Дизајн појаса је различит. У неким функцијама, ограничени су на загревање, други тонизују мишиће услед ефекта масаже, трећи фиксирају мишиће, штитећи их од повреда док врше вежбе снаге. Постоје и они који истовремено обављају све функције.

Купујући појас за штампу, обично се фокусира на свој ефекат и цену. Најзначајнији: појасеви представљају широк распон цена, а како не би преплаћивали, препоручљиво је да се упознате са асортиманом.

Врсте каишева за обликовање фигуре

 • Атлетски појас

Користи се за поправљање вретинских дискова. Овај ефекат се постиже када је појас затегнут и интраабдомински притисак расте. Али није препоручљиво да се константно користи таква помоћна структура.

Ако се навикне на мишиће, да су стално подржани, одбијају да раде независно. И уз најмањи терет без поправљања појаса, можете озбиљно повредити себе.

 • Дизајн за смањивање штампе

Пошто се губитак запремине постиже са “топљење“Масни слој који се налази у пределу струка, онда су такви каишеви израђени од густог ткива, најчешће неопрена. Због ефекта топлотне изолације, интензивног знојења и загријавања проблемске зоне, настаје горење масног слоја.

  Да ли је могуће одржати исхрану на киселој кесу са минималним здравственим губицима?

Савремени уређаји су додатно опремљени помоћним масажама, електричним стимулатором, рефлекторима топлине и чак малим рачунарским уређајем. Овај мини рачунар показује дозвољено време ударца појаса и изгубљене количине масти!

Грејни појас за обликовање штампе и абдомена заиста скраћује време потребно за загревање мишића – лигаменти и абдоминални мишићи се загревају много брже, тренинг се може смањити на 15 минута.

Али! Чињеница да се знојење значајно повећава, не утиче на слој масти. На крају крајева, зној је вода. Излази кроз поре, масне наслаге остају на месту. Ако не подржавате ношење појасом са физичким оптерећењима на проблематичном подручју, кожа око абдоминалне штампе ће бити мала, због прекомјерног губитка влаге ће изгубити тон.

Међутим, микроциркулација због загревања подручја струка ће се побољшати, метаболички процеси се убрзавају. Стога, када додате појас активних стилова живота, стварно помаже у проналажењу витке силуете за кратко време.

 • Масажни ремен за пумпање штампе

Овај дизајн је опремљен ваљцима, који раде са различитим интензитетима. Брзина се може подесити, режими се могу мењати.

Утицај на мишиће леђа, бочне и преса је исти – појас не разликује бочне стране тела и стимулише их константним интензитетом. Стога, ефекти масирања без допуњавања физичког оптерећења на формирању штампе немају озбиљан ефекат.

Ако лежите на каучу, онда се губитак калорија не дешава. Стимулаторски појас само утиче на мишићна влакна, убрзава метаболичке процесе и размену кисика у њима.

Ове структуре имају прилично озбиљан недостатак: вибрације створене масажним уређајима преносе се у унутрашње органе.

 • Белт-стимулатор са магнетним импулсом за штампу

Зашто ми треба појас за штампу?

Сматра се да амплитуда магнетног поља најефикасније утиче на процес губитка тежине, а под утицајем магнетског зрачења, масни слој почиње да се распада у глицерин и воду. Теоретски, такав ефекат није доказан, али практично различити магнетни уређаји губе тежину стварно убрзавају.

  Магнезијум сулфат за мршављење: купке са терапеутским ефектом

Међутим, постоји ризик у коришћењу прилагођавања такве акције. Ако се магнетна осцилација не поклапа са унутрашњим магнетним пољем, то може дати потицај развоју онколошког процеса.

 • Белт-симулатор комбинованих акција за штампе и абдомен

Ови уређаји комбинују функције неколико уређаја.

Истовремено су:

 • обезбедити грејање;
 • ефекат масажне вежбе;
 • поправити мишићно-скелетни систем током вежбања.

Фиксирање кичме са таквим уређајима обезбеђено је када су функције масаже искључене. А трошак производа који комбинује сауну, стимулант за убрзавање метаболичких процеса горњег слоја коже на подручју штампе и атлетског појаса, много је већи од трошкова у збиру сваког производа.

Контраиндикације за ношење појасева за штампу

Појас за загревање и пумпање зона стомака не могу користити сви. За њихово ношење постоје озбиљне контраиндикације.То су услови као што су храњење и трудноћа.

Можете се изненадити и слегати раменима, али неке жене сматрају да је могуће купити сличне производе у раним фазама трудноће као завоје. Употреба спортских појасева на овај начин је опасна и за здравље жена и за фетус.

Немојте користити прибор и са следећим болестима:

 • кардиоваскуларни;
 • удружени са респираторним органима;
 • дерматолошки;
 • херпес у акутној фази.

Посебна упутства

Зашто ми треба појас за штампу?

Електрични појас за обликовање штампе и дизајн са уграђеним магнетима не може се користити за људе који имају пејсмејере или металне импланте.Такође, овај уређај је контраиндикован код жена које имају бенигне репродуктивне органе, а од старосне групе старије од 40 година.

Спорови о опасностима и користима горе описаних средстава за губитак тежине и пумпање штампе не престаје до сада. Али у исто време, чак и ортопедски често саветују изградњу такве акције како би добили пацијенте који су прошли операцију кичме како би бржи поврат мишићног тона и своје функције у нормалу.

  Како смршати са једноставном исхраном без штете по здравље?

Наравно, никакав ремен – чак и најсавременији дизајн – неће бити замењен симулатором специјално дизајнираним за пумпање штампе.

Међутим, ако правилно користите уређаје, немојте их дуго носити, користите само за предвиђену сврху – не може се нанети штета организму.У случају да не постоји могућност дневног тренинга, масажни појас помоћи ће мишићима да не изгубе свој тон.


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector