Diet på apelsiner och ägg är en läcker version av viktminskning | pangudownloads.com
Sport och hälsa

Diet på apelsiner och ägg är en läcker version av viktminskning

Om du letar efter ett gott och snabbt sätt att gå ner i vikt, där du inte behöver förbereda komplexa rätter och spendera mycket tid på spisen, anta sedan en diet för apelsiner och ägg. Men denna metod att bli av med extra pounds är endast lämplig för dem som inte har allergier mot citrusfrukter, som älskar ägg och inte lider av gastrointestinala problem.

Det är värt att säga att det finns flera alternativ för denna diet och att gå ner i vikt måste du följa vissa regler. Men det är värt det.

Om du följer den uttryckliga versionen, som varar 3-4 dagar, kan du bli av med 3-5 kg ​​extra. Med längre viktminskning "kommer att förlora»Mer.

Regler för att gå ner i vikt på apelsiner och ägg

Diet på apelsiner och ägg är en läcker version av viktminskning

Som du redan förstod kommer basen av kosten med en sådan viktminskning att vara apelsiner och ägg. Om du inte gillar denna apelsin frukt, kan du ersätta den med en grapefrukt, du kan inte göra andra substitut.

Om vi ​​talar om användbarheten av dessa produkter innehåller äggen en stor mängd protein, vilket är nödvändigt för musklerna och inte "återvunnet"I fettet. Ja, och mätta kroppen med testiklarna mycket bra. Citrusfrukter har i sin tur en fördelaktig effekt på metaboliska processer i kroppen, renar det av toxiner och toxiner.

Äta i några dagar med denna enkla uppsättning produkter, slimming tycks ut att minimera kaloriinnehållet i deras diet. På så sätt matar de kroppen med en mager mängd näringsämnen och känner inte hunger, eftersom ägget är en tillfredsställande produkt.

Innan du börjar gå ner i vikt, kom ihåg följande regler:

 • Ägg måste ätas hårdkokt;
 • Glöm inte att dricka rent vatten eller grönt te utan att lägga till honung, socker och andra söta substitut. Det rekommenderas att konsumera minst 2 liter vätska per dag;
 • Efter 6 pm är ätning strängt förbjudet. Om du går till sängs väldigt sent, då kan den sista måltiden ändras något, men i 3-4 timmar innan sömn vägrar att äta.

varianter av kost på apelsiner och ägg

Denna variant av viktminskning på testiklar och apelsiner kan användas högst 4 dagar och för frukost, lunch och middag måste du äta 3 citrusfrukter och samma antal kokta ägg.

Om du vill kan du ändra beloppet lite, till exempel på morgonen finns 2 ägg och 1 orange eller vice versa. I allmänhet kan kombinationer vara några. Det viktigaste är inte mer än 3 delar av varje produkt för en måltid.

Ett annat alternativ till en sådan snabb bantning är att äta varje timme en frukt, sedan ett ägg. Med detta tillvägagångssätt en dag kan du konsumera 6 stycken av varje produkt.

Nästa tre-dagars metod för viktminskning innebär sådan näring:

 • Till frukost: ägg och apelsin, med kosten kan du dricka allt detta med grönt te utan tillsats av socker;
 • Till lunch: Citrusfrukter - 1 st. och 2 ägg. Om så önskas, drick du grönt te eller vatten;
 • Till middag: 2 citrusfrukter och 200 ml kefir med en minsta procentandel av fett.

Om du verkligen gillar sura mjölkprodukter kan kosten ändras något: äta tre måltider om dagen för 2 ägg och 2 citrusfrukter, och som en drink för varje måltid får du 200 ml kefir.

Måltid i 2 veckor på apelsiner och ägg

Menyn för dagen kommer att vara enligt följande:

Diet på apelsiner och ägg är en läcker version av viktminskning
 • Frukost - på morgonen äta citrusfrukter: apelsin eller grapefrukt, drick osötat grönt te med en kaka (30-50 g);
 • Lunch - testikel, 1 bit apelsin, 2 helkornsbröd och 400 ml skummad kräm (kärnmjölk);
 • Middag: salladsblad, 2 ägg och 2 tomater.

Och håll dig fortfarande till dessa tips:

 • Ägg måste ätas endast den första dagen av viktminskning. På andra och tredje dagen ersätts de av köttmager biff i kokad form;
 • På den fjärde och femte dagen ersätts köttet med stallost;
 • På sjätte dagen ersätts osten med fisk i kokt eller bakad form;
 • Dag sju upprepar menyn först.

Så du kommer att byta dagar 2 veckor. Och ersätta ägg med andra produkter, kom ihåg att den genomsnittliga äggvikten är 50 g respektive för middag, till exempel kan du bara 100 gram kött, fisk, etc.

Om du bor på en diet, äter kött, ägg, apelsiner och andra produkter i 14 dagar, kan du bli av med 5-7 hatade pund under den här tiden.

Förresten, liknande dieter, där en apelsin och ett ägg äts på morgonen - mycket. Men ovanför är den optimala kosten, som har ett stort antal positiva recensioner från den slanka.

plus och minus av dieter på apelsiner och ägg

Det är värt att säga att dessa viktminskning metoder har sina fördelar och nackdelar. Fördelarna inkluderar bra och snabba resultat, brist på hunger, minimala ekonomiska kostnader, möjligheten att välja den optimala tiden för viktminskning samt behovet av att förbereda några komplexa rätter. Men detta slutar plusen, och det finns nackdelar.

Diet på apelsiner och ägg är en läcker version av viktminskning

För det första kommer sådana metoder för viktminskning bara att passa friska människor. Därför är det från och med början nödvändigt att rådgöra med läkaren om att inte göra mycket skada på dig själv. Om du är i färd med att gå ner i vikt känner du dig sjuk och inser att din kropp börjar motstå sådan mat, då är det bättre att stoppa kosten.

Och för det andra, med sådana snabba dieter, speciellt tre dagars diet, sjönk vikten snabbt tillbaka. Därför, om framtiden i ditt liv inte kommer att vara det korrekta systemet för näring kommer resultatet att gå ner i vikt mycket kort.

I allmänhet bestämmer själv om du borde minska vikt med hjälp av testiklar och citrus eller inte. Recensioner om dessa dieter är positiva, men viktigast av allt, försumma inte din hälsa, övervaka ditt välbefinnande och allt kommer att dyka upp!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 1