Diet "ris, kyckling, grönsaker" i 9 dagar: hur man äter ordentligt för att gå ner i vikt? | pangudownloads.com
Sport och hälsa

Diet “ris, kyckling, grönsaker” i 9 dagar: hur man äter ordentligt för att gå ner i vikt?

Många tjejer brukar ha en idealisk figur. Det är användbart att göra sport för detta. För att snabbt gå ner i vikt av dietister har olika metoder för näring utvecklats. En av dem är kosten “ris, kyckling, grönsaker”, utformad för 9 dagar.

Varför syns extra vikt?

Experter delar upp fetma i två typer: primär och symptomatisk. I den andra typen indikerar utseendet av övervikt oftast närvaron av vissa sjukdomar.

Skälen till utseendet av övervikt i primärformen är:

Diet "ris, kyckling, grönsaker" i 9 dagar: hur man äter ordentligt för att gå ner i vikt?
  • ärftlighet;
  • Överdriven konsumtion av skadlig mat
  • En stillasittande livsstil.

Enligt forskare beror uppsättningen av övervikt mer eller mindre på genetiska egenskaper, trots att de är nära besläktade med livet.

Först och främst måste du vara uppmärksam på kosten, som ofta är en vana för familjen, överförd från den äldre generationen till den yngre.

Det händer emellertid också att övervikten i samband med genetik kan förekomma i närvaro av ärftliga sjukdomar.

Under alla omständigheter bör du rådfråga en specialist innan du börjar äta enligt ordningen. I vissa fall kan intaget av mediciner leda till en uppsättning övervikt. Dessa är som regel kortikosteroider, kvinnliga hormonläkemedel, antidepressiva medel och andra.

Ta dessa läkemedel enligt läkarens ordination, enligt den föreskrivna dosen och behandlingsförloppet.

Vid vissa patologiska förhållanden kan extra pounds förekomma. Patologi kan inträffa vid kränkningar i sköldkörteln, hypofysen, missbildad utveckling av könskörtlarna, Cushings sjukdom, skador på nervceller.

Hittills finns det många system för kostnäring. De kan innefatta användningen av en eller flera produkter. Bland enkomponentdieter är den vanligaste användningen av en sådan produkt som bovete. En diet baserad på en separat diet är en nio dagars kurs: ris, kyckling, äpplen. Den vanligaste multikomponentdieten är den japanska kosten. Dess mat är byggt på kött, fisk, grönsaker och frukter.

Diet “ris, kyckling, grönsaker” i 9 dagar

Denna typ av diet är utformad i 9 dagar och består av 3 steg. Under varje av dem behöver du äta en viss produkt. Under kosten kan du bli av med 4-7 kilo hat.

Under denna period rekommenderas inte ökad fysisk aktivitet. Detta kan leda till utmattning av kroppen.

Dietmenyn

Vid första etappen består kosten av ris. Den dagliga dosen är 1 kopp ris. För att göra en gröt behöver du tvätta sköljd ris på kvällen med kallt vatten och gå till morgon. På morgonen dränerar vätskan och häll 400 ml kokande vatten över riset. Koka gröt i 15 minuter utan tillsats av salt och andra kryddor. Dela upp i 5 identiska delar som du äter under dagen.

För att bibehålla vattenbalansen i kroppen är det nödvändigt att dricka minst 2,5 liter rent mineralvatten. Ris kan kryddat med naturlig honung, men bör inte överstiga 3 teskedar per dag. Vattnet ska vara full i små portioner, men ofta. Den femte delen av riset ska ätas till 20.00.

De kommande tre dagarna bör du bara äta kokt kyckling. Detta är perioden för proteinmat. På en dag måste du äta 1200 gram kött. Innan du köter köttet måste det tvättas ordentligt, avlägsnas från kycklinghuden, borttagna ben. Förberedt kött uppdelat i 5 lika delar, som kombinerar vitt och mörkt kött i vart och ett av dem. Använd inte salt under tillagningen.

Före varje måltid borde du dricka 180 ml rent vatten. Använd resten av vätskan i små portioner hela dagen. Den dagliga vattnormen bör vara minst 2,5 liter. Användning av naturlig honung kommer att ge dig energi. Det ska inte ätas mer än 3 teskedar.

Diet "ris, kyckling, grönsaker" i 9 dagar: hur man äter ordentligt för att gå ner i vikt?

Från den sjunde till nionde dagen av kosten behöver du äta äpplen. Helst, frukter med grön skal. På en dag måste du äta 1 kg äpplen. Precis som i de första två etapperna är det omöjligt att bryta mot vattenbalansen. 2,5 liter mineralt stillvatten bör vara full i små sippor under dagen.

Om du känner en svaghet kan du återställa energi med 3 teskedar naturlig honey. Det måste ätas i sin rena form eller hällda äpplen.

Varför är kosten effektiv?

diet “Ris, kyckling, äpplen” baserad på växling av proteiner och kolhydrater. Användningen av mat i denna ordning är inte oavsiktlig. Ris i första steget rensar kroppen av toxiner och överskott av vätska.

En höna är en ekorre. Proteiner hjälper till att förhindra sönderdelning av muskelvävnad och främja fettförbränning.

Den tredje perioden konsoliderar framgång. Äpplen är en kaloriprodukt. Hög fiber hjälper till att rensa tarmarna och organiska syror accelererar ämnesomsättningen.

Naturlig honung är rik på kolhydrater. Om du har en allergisk reaktion på en produkt kan du emellertid inte äta den.

Kontraindikationer till diet

Bantningssystem “Ris, kyckling, grönsaker”, beräknat för 9 dagar, kontraindiceras hos personer med sjukdomar i mag-tarmkanalen, levern, njurarna. Det rekommenderas inte att använda en sådan metod att gå ner i vikt under tungt fysiskt arbete.

Innan du äter på systemet, rekommenderas att konsultera en läkare. Detta kommer att bidra till att undvika oönskade konsekvenser.

Förebyggande åtgärder

Diet "ris, kyckling, grönsaker" i 9 dagar: hur man äter ordentligt för att gå ner i vikt?

Människor utsatta för fetma, du måste balansera antalet kraftbelastningar och förbrukad mat. Varje diet ska ha en balanserad kost.

För att effektivt gå ner i vikt och i framtiden för att behålla det uppnådda resultatet måste du förstå vad exakt är orsaken till utseendet. Oftast bildas extra pounds på grund av en förändrad diet eller minskad fysisk aktivitet.


Det är viktigt att bibehålla vikt, hälsa. Det är viktigt att genomgå regelbundna läkarundersökningar. Sådana åtgärder kommer att bidra till att identifiera sjukdomsutveckling och påbörja behandling i tid.

Utgång från kosten: hur man gör det rätt?

För att gå ner i vikt, återvänd inte, du måste utgå från kosten. Det är värt att komma ihåg att för att introducera i kosten livsmedel som inte ingår i listan över komponenter av kosten, måste du gradvis.

Under två veckor rekommenderas att introducera 200 kcal kolhydrater och fetter. De bör vara i svart choklad, helkornsbröd och frukt. Du kan också äta pilaf med kyckling och grönsaker, men det rekommenderas inte att steka dem.

Effektiv för dig en diet och en harmonisk siffra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

7 + = 14