Gelatin för viktminskning: gå ner i vikt utan att ge upp dina favorit desserter | pangudownloads.com
Sport och hälsa

Gelatin för viktminskning: gå ner i vikt utan att ge upp dina favorit desserter

Många kvinnor som försöker slåss över övervikt tvingas begränsa intaget av högkalori- och näringsrik mat för att gå ner i vikt. Särskilt hård är söt tand: de har inte råd med sina favorit desserter. Vi skyndar oss dock att behaga den senare och presentera dem med vanligt gelatin för viktminskning, på grundval av vilket det är möjligt att förbereda läckra och absolut säkra rätter för figuren.

Vad är

Gelatin för viktminskning: gå ner i vikt utan att ge upp dina favorit desserter

Gelatin är ett extrakt från djurens ben, det vill säga det är nästan rent protein. Det har varken smak eller lukt, men det har en utmärkt förmåga att förvandla till gelé någon produkt i vilken den läggs till.

I livsmedelsindustrin finns det i kött- och konserverad fisk, glass och gelé desserter.

Det saknar helt fett och kolhydrater som är skadliga för figuren, men det finns fosfor, kalcium, glycin, prolin och svavel. Glycin ger kroppen energi, vilket är mycket viktigt under en viktminskning, när du känner svaghet, yrsel och stark aptit.

Om du lagar mat med tillsats av gelatin kötträtter, kommer de att absorberas mycket snabbare. I dag erhålls gelatin även från växter, i synnerhet alger och frukter. I detta fall innefattar dess komposition linolsyra som kan förstöra fettvävnader.

Kaloriinnehållet i 100 g av denna produkt är ganska hög - 335 kcal. Men du måste ta hänsyn till att när matlagning gelatin späds med vatten, vilket leder till att kaloriinnehållet sjunker till 10-40 kcal. Blandar den med fruktjuice, du kan få en riktig kostprodukt, välsmakande och till en användbar siffra.

Hur man dricker gelatin för viktminskning

Du kan använda gelé från gelatin som huvudrätt. Det innebär att hela kosten bara kan äta denna produkt och ingenting mer. Naturligtvis kan sådan näring inte kallas balanserad och det är möjligt att starta sådana experiment på sig själv, bara vara en helt frisk person.

Gelatin för viktminskning: gå ner i vikt utan att ge upp dina favorit desserter

Det är bättre att laga mat på basis av gelatin, aptitskyddande rätter och ta som efterrätt. Så du kommer inte att lida av oförmågan att äta din favorit kaka eller en muffins, och kommer att vara ett obegränsat antal tuck till en god gelé med fruktsaft och bär själva, mjölk, grädde, sylt, honung, torkad frukt, etc.

Även om du inte är på en diet så uppskattar du en sådan efterrätt, dekorerad med persika, äpple eller banan. Dessutom kan du stärka dina ben, göra håret starkare, hälsosamt och glänsande och naglarna är täta med en blank yta.

Desserter baserade på gelatin kommer att vara speciellt användbara för personer som återhämtar sig från frakturer och skador. Kvinnor i klimatperioden kommer rätter baserat på gelatin att kompensera för brist på kalcium i kroppen.

Recept av rätter med gelatin för viktminskning

Här är några recept för utsökt läckra och hälsosamma rätter:

Gelatin för viktminskning: gå ner i vikt utan att ge upp dina favorit desserter
  • att förbereda en gelé en enda påse gelatin måste lösas i kallt vatten enligt anvisningarna, lämna till sidan och fortsätt för att få sockersirap. Men kom ihåg att sötaren är efterrätten desto mer blir det kalorier! Det räcker att lösa en matsked socker i ett glas vatten, blanda med gelatin och eventuell fruktjuice. Ordna alla bär i formar och häll den resulterande massan. Sätt dem i kylskåpet och, så snart det blir kallt, börja äta;
  • Häll gelatin med vatten enligt instruktionerna för beredning av den delikata pudden. Efter upplösning i ett vattenbad tillåts inte kokning. Lägg på botten av formen färska bär, häll dem med ett lager gelatin och sätt i kylskåpet. Tre äggulor pundar med 100 gram socker, lägg till en påse med vanillin och piska. Häll ¼ kopp vatten och skaka igen. Rör i ett vattenbad tills blandningen förtorkar. Slå 450 ml grädde, kombinera med den kylda äggmassan, tillsätt det återstående gelatinet. Lägg ut ett annat lager i formarna från den resulterande massan. Ta bort resterande krämig pudding med 50 g torr kex och hallon. Häll det sista lagret och lägg det igen på en sval plats. Garnera med mintblad och bär.

Förlora vikt med fördel och utan hälsorisk. Lycka till!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 33 = 34