Hur man går ner i vikt med en enkel kost utan hälsofarliga hälsningar? | pangudownloads.com
Sport och hälsa

Hur man går ner i vikt med en enkel kost utan hälsofarliga hälsningar?

Överdriven idag är ett av de största problemen i hela världen. Detta beror på att människor använder skadlig mat, och om de försöker att äta användbara livsmedel, gör de det fel.

En annan orsak till övervikt är bristen på jämn minimal fysisk ansträngning. Vår artikel erbjuder att veta vad som är en enkel diet för viktminskning och hur det fungerar.

Vilka metoder är effektiva?

Du kan gå ner i vikt på två sätt:

 1. Använd läkemedel och biologiskt aktiva tillsatser. I det här fallet måste du vara mycket försiktig och innan du börjar ta några mediciner, var noga med att konsultera en läkare. En annan nackdel med denna metod är en ganska betydande kostnad för tillsatser. Importerade droger och kosttillskott kostar mycket pengar, och billiga analoger ger inte positiva resultat.
 2. det är därför många väljer att hålla sig till kost och rätt näring. Eftersom denna metod inte är så dyr och mindre farlig. Dessutom erbjuder kosten enkel och snabb att säga adjö till övervikt.

Bantning Regler

För att bli av med extra pounds måste du följa vissa rekommendationer:

Hur man går ner i vikt med en enkel kost utan hälsofarliga hälsningar?
 1. rätt intag av mat. Mat bör förbrukas minst 3-4 gånger om dagen i små portioner. Disken ska vara liten i storlek så att inte mer än 250-300 g mat kan placeras i den;
 2. kaloriräkning. För att göra detta kan du kontakta en nutritionist för att bestämma antalet kalorier, med hänsyn till kroppens egenskaper eller räkna dem själv. Idag kan en speciellt utvecklad räkneformel hittas i det offentliga området på Internet, det är mycket enkelt att använda. Gör en diet, beroende på det erhållna värdet. För att göra detta, använd den befintliga kalori tabellen för produkterna;
 3. produkter. Olika livsmedel måste konsumeras vid vissa tider på dagen. Till frukost är en måltid rik på komplexa kolhydrater lämplig. Till middag är det bättre att äta grönsaker, fisk, kefir, ost och andra sura mjölkprodukter;
 4. använd den önskade mängden vatten. Människokroppen är 80% vatten. Därför är det lämpligt att dricka mycket vätska för korrekt drift. Läkarna rekommenderar att man dricker minst 1,5-2 liter om dagen. Mängden te, kaffe ingår inte i den fastställda kursen. Om personens vikt är mer än den fastställda normen eller han är engagerad i tungt fysiskt arbete, måste vätskemängden ökas till 3-4 liter. Mängden vatten beror också på klimatfaktorer, ju högre lufttemperatur desto mer måste den absorberas av människokroppen.
 5. fysisk aktivitet. För normal kroppsstyrka krävs en normal nivå av ämnesomsättning fysisk aktivitet. Om det inte finns någon tid och inga extra medel för att besöka sportanläggningar är det tillräckligt att göra övningar på morgonen och för en dag att passera minst 5 km. Med hjälp av en mycket enkel diet och till och med små fysiska ansträngningar kan kroppen återföras till normal ganska snabbt;
 6. En viktig roll har också en dröm. Det bör vara i genomsnitt 8 timmar, om det inte finns tillräcklig mängd hos en person, minskar immuniteten.

Regler för en enkel diet

Hittills finns hundratals enkla dieter för viktminskning, vilket gör att en vecka kan kasta bort ett par pounds.

De produkter som de är baserade på måste ha följande egenskaper:

 1. tillgänglighet. Det innebär möjligheten att köpa produkter till denna meny i vilken butik som helst. Mat för en diet är ganska populär, bara sätt att bearbeta och vikt av en portion förändring;
 2. mottaglighet. En person bör inte ha några allergiska reaktioner på livsmedel som ätas under en diet. Det kommer att bli ännu svårare att hålla fast vid det om ingredienserna orsakar avsky eller inte gillar att smaka.
 3. beredning måste gå fort. Välj en kost där alla komponenter är beredda utan stor kostnad, tid och ansträngning.

Viktiga principer för en enkel diet

Enligt människor som redan har försökt effektiviteten av en enkel diet, beroende på den ursprungliga vikten i en vecka, kan du förlora minst 4 kg.

Den enklaste kosten bör baseras på vissa principer.

Hur man går ner i vikt med en enkel kost utan hälsofarliga hälsningar?
 1. Diet kan inte motsäga grunderna i riktig näring, att gå ner i vikt bör vara naturlig;
 2. Det måste finnas en konstant räkning av kaloriinnehållet i maten. Normalt är normen inte mer än 1600 kcal per dag;
 3. I kosten måste vara närvarande fiber, som utmärkt renar kroppen av toxiner;
 4. Måltiderna bör vara mer, men portionerna får inte överstiga 200 g. En sådan princip kommer att hjälpa kroppen att omorganisera sig i en fettförbränning och inte överbelasta den kraftigt.
 5. Kategoriskt rekommenderas det inte att hoppa över måltider. Detta kan leda till försämring av magen och negativt påverka huden.
 6. Menyn bör innehålla frukt och grönsaker, vilket hjälper till att mätta kroppen med vitaminer och andra fördelaktiga ämnen.
 7. En annan viktig regel är den långsamma konsumtionen av mat. Man bör ta minst 20 minuter.

För att tråkiga känslan av hunger rekommenderas att man dricker ett glas vatten innan man äter. Förra gången du kan äta minst 4 timmar före sänggåendet, men senast kl 18.00.

Provmeny med en enkel diet

Vi erbjuder dig att bekanta dig med den klassiska varianten av viktminskning, den kan tas som underlag och skapa din kost.

Den första menyn.

 • Frukost: Havregryn, äpple och kaffe;
 • Lunch: grönsaksoppa, 200 gram fisk och samma gryta av morötter;
 • Snack: 1 någon frukt och ett glas komposit;
 • Middag: kokta grönsaker, ett glas kefir, en apelsin.

Därefter får du bara dricka vatten. Det bästa resultatet kommer att uppnås om drömmen är klar. En annan, som läkare säger, en enkel diet för en vecka anses vara ett bra förebyggande för olika sjukdomar.

Den andra menyn.

Hur man går ner i vikt med en enkel kost utan hälsofarliga hälsningar?
 • Frukost: Havregryn, ett osötat äpple, fruktsallad klädd med mager gräddfil eller yoghurt, te, infunderad med kamille eller mynta, och mager kockost med frukt;
 • Lunch: Den första maträtten är soppa av alla grönsaker, öra från mager fisk, buljong från kyckling. Den andra maträtten är ångad fisk eller kokt, magert kött. Garneringar: stewed och kokt grönsaker, grönsaksspannmål;
 • Snack: frukt, natursaft eller komposit;
 • Middag: grönsaksallad, som dressing, du kan använda olivolja eller citronsaft. Kefir, lättmjölkad ost och citrus.

Håller sig efter den föreslagna menyn, efter en kort tid kan du självständigt bestämma hur mycket mat du behöver för ett normalt liv utan att få övervikt. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 4 = 9