Press med kuber i flera veckor med hjälp av en video för lektioner - en verklighet! | pangudownloads.com
Sport och hälsa

Press med kuber i flera veckor med hjälp av en video för lektioner – en verklighet!

Alla vet att en persons plana mage är fysiskt stressad. Det finns många typer av fysiska aktiviteter som gör att du kan pressa pressen. I ett försök att nå resultat snabbare som vissa män och kvinnor finns en hel del (ibland alltför mycket) tid ägnas åt övningar, glömmer att överdriven motion kan också vara skadligt för hälsan, särskilt för kvinnor, för vilka det finns risk för gynekologiska sjukdomar.

För att uppnå resultatet, kommer övningar med en rulle för pressen att hjälpa snabbare – ett slags gymnastikutrustning, som många obestämd ignoreras.

Vad är den här projektilen?

Press med kuber i flera veckor med hjälp av en video för lektioner - en verklighet!

Rullen är en liten simulator som gör att du kan träna dina magmuskler. Den kompletta uppsättningen är enkel – en bar med pannkakan på den. Förresten bygger vissa hantverkare liknande utrustning med egna händer – sätter en pannkaka från baren på en metallbas.

Det är svårare att hantera den här enheten än utan en projektil, speciellt för nybörjare, men effekten av sådana övningar är mycket större.

Trots enkelheten i sin design, kan denna typ av simulator jämföras med allvarlig sportutrustning, som tjänar utvecklingen av många muskelgrupper.

Ursprungligen var utrustningen sådan att det var bullrigt. Idag tillverkar utrustningstillverkarna en simulator med gummihjul, och handtagen på en modern apparat kan ha två, vilket gör det bekvämare för träning och minskar risken för skador på händerna på händerna.

Fördelar och nackdelar

Den största fördelen med projektilen har redan sagts – det hjälper effektivt och snabbt nog att göra pressens muskler attraktiva, präglade.

Fördelarna med simulatorn är:

 1. Liten storlek De låter dig lagra och använda utrustning som inte tar upp mycket utrymme.
 2. Att hantera det kan till och med nybörjare, vilka inte är folksporter. Det är sant att det först blir nödvändigt att vänja sig på att använda den korrekt och till belastningen, som inte kallas svag.
Press med kuber i flera veckor med hjälp av en video för lektioner - en verklighet!

Bland bristerna i övningar med en vals, utförd för viktminskning, många engagerade sig i att fira det faktum att de första klasserna med utrustning ges mycket hårt.

Förtvivlan är inte nödvändig – efter de första övningarna kommer du att känna att de blir lättare varje gång och det förväntade resultatet kommer att vara ett bra incitament att inte sluta följa.

Vilka muskelgrupper ingår i arbetet?

De mest värdefulla och effektiva fysiska belastningarna är de som gör att du samtidigt kan träna flera muskelgrupper. Bara tack vare detta tillvägagångssätt kan du uppnå viktminskning och smal kropp.

Rullaren är bara sådan utrustning som låter dig pumpa muskelgrupper av olika delar av kroppen.

Huvudbelastningen går naturligtvis till pressen, men med den fungerar:

Press med kuber i flera veckor med hjälp av en video för lektioner - en verklighet!
 • händerna;
 • ben;
 • lår;
 • Axelbälte;
 • Spina.

Belastningen på dem är inte hög, men med daglig träning kommer du att märka att musklerna pumpas, blir mer attraktiva, smala. Många tjejer tror att det är mycket svårt att pumma upp skinkans muskler vackert, men med rullen är det möjligt att uppnå.

Med tanke på vilka muskelgrupper som arbetar vid övning med en rull, kan vi säga att lasten mottas av de flesta “Capricious” av dem och samtidigt de som på många sätt gör kroppen vacker.

Rådgivning av specialister

För att resultatet ska ses så snabbt som möjligt och meningsfullt, bör träningen göras korrekt, så överväga några av instruktörens rekommendationer:

Press med kuber i flera veckor med hjälp av en video för lektioner - en verklighet!
 • Öva i bekväma kläder. Det ska vara gratis att sitta på dig, sticka inte, gnugga inte, orsaka inte en känsla av obehag. Det är önskvärt att det gjordes av naturlig materia;
 • Ägare av långa krullar måste sticka för att förhindra att de stör varandra.
 • När du använder en gymnastikapparat på golvet, täck den sista med en filt eller filt;
 • Börja inte träna utan träning.
 • Glöm inte rätt andning. När kroppen lutas, ta andan och när du återgår till startpositionen andas ut;
 • För att inte skada händerna på huden, använd speciella handskar.

Träna inte med en simulator om du har haft ryggmärgsskador. Att vägra sådana träningskostnader och smärta i en länd under anställning.

Komplex av övningar för kvinnor

Denna övning med videon kommer att gynna både nybörjare och mer erfarna idrottare. Placera så att knäna ligger på golvet och händerna på utrustningen. Rulla framåt med dig med smidiga rörelser, och sedan tillbaka. När kroppen är lutad behöver du bröstet att röra på höfterna. Gör den här övningen du behöver ungefär 15 gånger. Att inte vara nybörjare kan öka belastningen.

Stå på knäna, dra ut dina händer framför dig och håll i dem rullens axel som ligger på golvet. Rulla framåt tills torso är utplattad och återgå till sin ursprungliga position. Händer kan inte böjas, knä bör också vara kvar på plats.

Press med kuber i flera veckor med hjälp av en video för lektioner - en verklighet!

För denna övning för bukmusklerna bör utrustningen hållas i händerna och ligga på golvet med ryggen till toppen. Med utsträckta armar drar du rullen mot dig, lägger ryggen och tar tillbaka den. Höft från golvet rinner inte. Innan du lämnar simulatorn till platsen håller du ett tag med en krökt rygg.

Sitt på golvet, benen och stänga framför dig, medan projektilen ska vara till höger. Rulla valsen i högra sidan så långt du kan, och skicka tillbaka den igen.

Samtidigt är sneda bukmusklerna en tunn midja. Gör övningen 10 gånger till höger och vänster.

Sitt på golvet, benen spreds brett, tillbaka rakt. Direkta händer rulla före en rulle, maximalt sträcker sig och efter 2-3 sekunder. återgå till startpositionen. För att träna ut de sneda musklerna, i samma position rulla skalet parallellt med höger och sedan vänster fot.

Du kommer bli förvånad över vilka resultat du kan få från att göra dessa enkla övningar.

Komplexa övningar för män

Stå på knäna, dra händerna framåt och håll fast på utrustningen. Rulla upp den först så att den ligger på axelnivå och rulla framåt. Bagage och lår kommer att falla, men de ska inte röra golvet. Återgå till startpositionen, gör övningen 10-12 gånger.

Press med kuber i flera veckor med hjälp av en video för lektioner - en verklighet!

Komplexet för män erbjuder en annan effektiv övning, som liknar den tidigare, men du måste rulla rullen på en yta som är benägen.

Ligga på magen, ta maskinen i dina händer och lägg sedan ner den på golvet. Benen måste vara öppna och hjulet måste hållas vertikalt. När du sänker den till golvet, rulla från höger till vänster och tillbaka så långt som möjligt till sidan.

Sådana effektiva övningar gör att du kan pumpa musklerna i armarna, axlarna, tillbaka, förutom pressen.

Komplex av övningar på väggen

Du kan inte bara göra på golvet. Det finns flera utmärkta övningar som innebär att du står nära väggen.

Bli ansikte mot väggen, benen är lite spridda, med raka händer håll projektilen, vilad i väggen. Lyft upp det och sen ner det (du måste nå golvet). I de komplexa övningarna med tillämpning av en gymnastisk rulle på väggen ingår arbetet tillbaka till det. Utrustningen håller huvudet, rullar det ner och sträcker och böjer ryggen så långt du kan.

När det gäller klassernas varaktighet kan det i början vara ca 5 minuter, men för att uppnå ett signifikant resultat bör denna tid gradvis ökas till 20 minuter.

Experter hävdar att skulden för den fula pressen är de feta insättningarna som gömmer kroppens skönhet. Att bli av med dem kommer att hjälpa träna, inklusive med en rulle, men glöm inte om riktig näring.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

7 + 1 =

Adblock
detector