Torkar kroppen hemma: Vi tar bort fett snabbt och effektivt | pangudownloads.com
Sport och hälsa

Torkar kroppen hemma: Vi tar bort fett snabbt och effektivt

Lusten att uppnå ideala proportioner av figuren och en uttalad muskelavlastning gör att män och kvinnor letar efter effektiva sätt att bli av med subkutant fett. För att uppnå önskat resultat är fysisk ansträngning och ett speciellt förfarande för att torka kroppen nödvändigt. Med den här metoden kan du bilda en vacker figur utan att äventyra hälsan som orsakas av överensstämmelse med styva dieter.

Vad betyder "torkning av kroppen" betyder

Inledningsvis använde processen med aktiv fettförbränning med bevarande av muskelmassa professionella kroppsbyggare, idrottare eller modeller före fotomöten. De före tävlingen nådde den perfekta formen för att visa imponerande träningsresultat.

Torkning innebär följande två grundläggande regler:

Torkar kroppen hemma: Vi tar bort fett snabbt och effektivt
 • vidhäftning till en diet bestående av en gradvis minskning av konsumerade kolhydrater och en ökning av proteinet.
 • övningar i aerobics och sportträning.

Efter att ha bränt fett ser figuren lut och smal ut. Men om du inte pumpar musklerna på simulatorerna innan du går ner i vikt, kommer de imponerande lättnaderna inte att visas. En vacker form ges till kroppen av musklerna, så se till att efter att ha gått i vikt kvarstår inte bara huden på benen.

Vanliga misstag vid torkning

 • Du kan inte helt ge upp fett, speciellt om du inte är en utövande idrottare, men bara förbereda sig för sommarsäsongen. Detta är särskilt viktigt för kvinnor, på grund av brist på fett, förlorar de menstruationscykeln.
 • En skarp uteslutning från kosten av kolhydrater är hälsofarlig. Processen sker gradvis inom 2-3 veckor.
 • Fastande är inte välkommen, eftersom du behöver daglig träning, från vilken du kan svimma utan tillräcklig mat.
 • Vänta inte på snabba resultat, processen kan ta 1-2 månader.

För att uppnå bra resultat är det bättre att besöka gymmet. Erfarna tränare hjälper till med ett individuellt program, de väljer en effektiv uppsättning övningar. Om det inte finns någon tid för idrottsutbildning i hallen, kan du torka kroppen hemma. Det kommer att ta uthållighet, flitighet och uthållighet, liksom tid för obligatoriska övningar.

Hur man torkar kroppens tjejer på rätt sätt

Många tjejer har hört talas om effekten av att torka kroppen, men förstår inte helt hur det händer. Snabb fettförbränning är en stress för kroppen, så det är inte värt det.

De viktigaste rekommendationerna för tjejer som bestämmer sig för att torka kroppen kommer att vara följande regler:

 • specialdiet;
 • individuell träningsplan
 • tar droger som brinner fett och stöder kroppen (valfritt).
Torkar kroppen hemma: Vi tar bort fett snabbt och effektivt

Att välja hur man torkar flickans kropp, lita inte på systemet för professionella idrottare. Deras diet är mycket strikt, intaget av mat skrivs på några minuter, användningen av vätska i det sista steget minimeras. Effekten av att skjuta en figur till kostnaden för sådana insatser är viktig i tävlingar, i det vanliga livet bör man inte tortera sig så.

Under torkningen av kroppen är det nödvändigt att ge tryck på alla muskelgrupper. I annat fall kommer kroppen att betrakta det som en lagring av energi och kommer att äta istället för fettvävnad.

Kostfunktioner

Torktiden är 3-8 veckor, för hela denna period är det nödvändigt att överge sötnos, mjölprodukter, fettkött. Från 3 veckor från en diet rengörs mejeriprodukter.

Menyn kan göras enligt personliga preferenser, men baseras på de grundläggande rekommendationerna:

 • Proteinet ska vara 50% av den dagliga kosten. Dess källor: kokta ägg, kycklingkött (bröst), skaldjur, särskilt bläckfisk, kokt vit fisk.
 • Kolhydrater är en viktig del av maten, de kan inte överges helt, men du kan minska konsumtionen från 40% till 30%. Måste strikt kontrollera antalet kalorier, det är bäst att starta en dagbok. Bland de rekommenderade kolhydraterna: grönsaker - gurkor, rädisor, tomater, ketchup, gröna. Du kan laga gröt - bovete, havregryn, några sorter av pasta.
 • Fett bör vara ca 10% av kosten, det kan vara nötter eller vegetabilisk olja.
Torkar kroppen hemma: Vi tar bort fett snabbt och effektivt

Att äta korrekt, rökt och saltat mat, alkohol, kaffe, konserver och stekt mat ska försvinna från bordet. Det är nödvändigt att dricka minst 3 liter rent vatten.

Delar är små, men antalet måltider är upp till 8 per dag. Det är önskvärt varannan timme. Övergången till en strikt diet och vägen ut ur den måste gå gradvis, för att inte skada hälsan.

Regler för utbildning

Utbildningsplanen beror på graden av fysisk träning. Huvudkravet - i träningsprocessen måste alla kroppens muskler lastas. Aerob övningar bör kombineras med styrketräning. Överdriv inte det med laster, annars på grund av begränsningarna av näringsämnen tillsammans med fett, börjar musklerna försvinna.

Hemma är det nödvändigt att lagra på hantlar, och du måste inkludera hoppa rep i träning. Flickor uppmuntras att springa, bättre i frisk luft, simning och cykling.

Undvik inte uthållighetsövningar:

 • push-ups från golvet;
 • squats med vikt;
 • pull-ups.

För att stimulera processen med att bränna fett, kan du utföra ett träningspass utan avbrott mellan övningar, vilket gör dem cirkel en efter en.

Hur man torkar en kropp hemma

Torkar kroppen hemma: Vi tar bort fett snabbt och effektivt

I processen att bygga muskelmassa konsumerar män energiskt olika livsmedel. Samtidigt med musklerna växer mängden fett under huden. För att få figuren till en perfekt form behöver du en strömförändring. Huvudfrekvensen är gjord på proteinmat.

Användningen av kost kan vara oacceptabel av medicinska skäl, innan du börjar torka är det lämpligt att rådgöra med en läkare. Funktioner i närings- och träningsprogrammet bör ta hänsyn till ålder och kroppstyp.

Diet är grunden till viktminskning, det hjälper till att bli av med övervikt utan att förlora muskelmassa. Vilka produkter rekommenderas:

 • Källan av proteiner är nötkött, kyckling och kalkon utan hud, fisk (tonfisk eller pollock), ägg, skaldjur. Under den första och andra veckan fick stuga ost, ost, sura mjölkprodukter.
 • Fetter - nötter (valnötter, skog, cederträ), linfrö och olivolja.
 • Kolhydrater - gröna grönsaker (gurkor, kål, sallad), aubergine, bönor. Frukt - äpplen, granatäpplen, citron. Använd bröd, pasta från durumvete. Rekommenderad gröt (havregryn, vild ris, bovete).
Torkar kroppen hemma: Vi tar bort fett snabbt och effektivt

Det är viktigt inte bara valet av mat, men också antalet kalorier. Deras beräkning ges särskild uppmärksamhet. Storleken på varje servering bör minskas, och antalet måltider ökade till 6-7 gånger.

Fraktionell näring hjälper till att upprätthålla normala blodsockernivåer och påskynda ämnesomsättningen. Enligt förbudet mot godis, bakverk, alkohol, grönsaker med ett stort innehåll av stärkelse.

Balansen i BZU är:

 • proteiner - 2 g per 1 kg vikt
 • Fetter - inte mindre än 0,5 g per 1 kg vikt;
 • kolhydrater - 2,5 g i 1 och 2 veckor, 1 g med 3 veckor.

Det är nödvändigt att övervaka din hälsa, om det finns svaghet och torrhet i munnen är det tecken på blodoxidation. Detta tillstånd uppstår på grund av brist på kolhydrater. Under torkningen är mycket vatten berusat till 2,5-3 liter per dag. Mellan måltiderna rekommenderas att du dricker 2-3 koppar grönt te. För att förhindra att vätska fångas i kroppen minimeras saltet.

Övningar för män

Hemma är valet av improviserade medel begränsat, men de behöver nödvändigtvis:

Torkar kroppen hemma: Vi tar bort fett snabbt och effektivt
 • hopfällbara hantlar av olika vikter;
 • stav;
 • bänk;
 • ett hopprep
 • en träningscykel eller en cykel;
 • balkar, horisontell bar.

Lektioner hemma antar en minskning av arbetsvikt. Träning sker i ett cykliskt mönster: övningarna utförs en efter en. Varje tillvägagångssätt är 15-20 gånger. För att avsluta träningen behöver du en hjärtbelastning (till exempel en cykel). Antalet lektioner per vecka är 3-5, vardera 30-45 minuter.

Nackdelar med torkning

Med strikt efterlevnad av kosten, när mejeriprodukter och frukter utesluts, tar kroppen emot näringsämnen i otillräckliga kvantiteter. För att bibehålla hälsan kan du ta vitaminkomplex. De kommer inte att lägga till kalorier, och kroppen kommer att gynna.

Systemet för att torka kroppen har en effekt på de inre organen, om du har en sjukdom, då kan de förvärras. För att minska belastningen på levern rekommenderas att du dricker tillräckligt med vatten, minst 2 liter per dag.

Uppnå lättnad och stekning av figuren i styrka hos män och kvinnor, viktigast av allt - uthållighet, efterlevnad av professionella rekommendationer och positiv inställning.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

80 − = 72