Adferdsregler etter treningsstudioet: Vi løfter kroppen vår | pangudownloads.com
Sport og helse

Adferdsregler etter treningsstudioet: Vi løfter kroppen vår

Ereen med "mote" på støyende partier i klubber, kombinert med adopsjon av alkohol og røyking, systematisk avviklet mani for en sunn livsstil, som ikke annet enn å glede seg over. Men spørsmålet om hvilken meny å observere treningsutøverne, er fortsatt åpen. Noen instruktører anbefaler og i det hele tatt å begrense måltid etter trening, andre - anbefaler på det sterkeste å fylle en ressurs av energi og krefter med en tett kveldsmat.

Det er virkelig nødvendig å gjenopprette etter trening, ellers vil kroppen gå inn "Stressende" modus, i forhold til hvilket vekttap er mye vanskeligere. Hvordan takle følelsen av sult etter fysisk anstrengelse, og samtidig ikke skade din egen prosess med å miste vekt og skulpturere kroppen?

Sunn mat er kilden til vitalitet

Adferdsregler etter treningsstudioet: Vi løfter kroppen vår

Tror ikke at idrettsutøvere og tilhengere av en sunn livsstil bare spiser kyllingfilet og fettfri stekt ost.

Tvert imot kan deres kompetent sammensatte diett omfatte enda mer delikatesser enn din, allment akseptert.

Grunnlaget for idrett ernæring - nyttige, smakfulle og energisk verdifulle produkter. Før trening er det viktig å nære dine egne kroppsstyrker, og ha en bit av kalori-mat.

Dette gjelder kun for komplekse karbohydrater - frokostblandinger, frokostblandinger, nøtter, frukt og til og med pasta, men fra durum hvete. I en halv time før du går på treningsstudio, spiser du mat som er rik på protein og karbohydrater. Du må oppnå en økning i insulin - et hormon som har anti-katabolske og anabole effekter. Takket være dette vil du forsyne deg med mat i lang tid, og etter det viktigste arbeidet på kroppen, vil kroppen din ikke kreve deg "Kompensasjon" for styrket arbeid på "Tomgang".

Du kan ikke spise bare før pilates, yoga eller callanetics - disse metodene betyr vanligvis praksis på tom mage. Hvis det er planlagt en aerob eller styrkebelastning, er det bare nødvendig å spise kalorimat, ellers etter trening vil du få en global nedgang i styrke og "Brutal" appetitt, som vil være fullt begrunnet fysiologisk.

Ikke tenk at bare proteininnholdet påvirker veksten i muskelmassen. Kanskje du vil bli overrasket, men veksten av muskler, igjen, bidrar ikke bare til hvitt kjøtt.

Derfor, hvis du ønsker å trekke lettet av pressen din, ryggen eller bicepsen, anbefaler vi at du leter deg til følgende produkter på vei til trening:

Adferdsregler etter treningsstudioet: Vi løfter kroppen vår
 1. laks;
 2. Havregryn;
 3. Bee honning;
 4. bønner;
 5. bananer;
 6. Fiskeolje;
 7. Melk og sur melk produkter;
 8. egg;
 9. nøtter;
 10. Kål (brokkoli, farget, Brussel).

Pass på at du tar disse matkildene til bevegelse, og om mulig inkluder dem i ditt daglige kosthold.

Riktig middag er nøkkelen til effektivt vekttap

Adferdsregler etter treningsstudioet: Vi løfter kroppen vår

Det er viktig å huske at etter en sportsopplæring, spesielt hvis den ble holdt om kvelden, er det ekstremt viktig å la kroppen hvile. Om kvelden og natten endres vår hormonelle bakgrunn betydelig. Fordøyelsessystemet reduserer sitt arbeid, og derfor absorberer høykalorimat i løpet av denne perioden en faktisk forbrytelse mot ens egen figur.

Hvorfor? Fordi alt som ikke har fordøyd magen din, blir deponert på tarmens vegger, danner foci for forfall og nedbrytning. Kroppen er fylt med giftstoffer og giftstoffer, jo verre er det å håndtere tilstrekkelig behandling "Fuel".

Glukose, som ikke utfører sine hovedfunksjoner i hvilemodus eller hvilemodus, omdannes raskt til fett og deponeres i subkutan lipidfiber. Derfor er den beste løsningen for en sportsmiddag ren ekorn.

Du kan spise en can of tunfisk i din egen juice, 200 g kokte blåskjell eller blekksprutfileter, 5-6 ekorn av kokt kylling eller vaktelegg, magert fisk stuvet med løk i en meierisausaus. Noen liker å bare drikke yoghurt uten sukker, eller spis ostemasse i krem. Og sofistikerte elskere foretrekker å drikke en ferdig protein cocktail.

Hvor mye skal du spise hvis vi snakker om porsjoner? På det minste. Din protein middag bør ikke overstige det beløpet som passer inn i to palmer.

Skal jeg gå sulten etter en trening?

Adferdsregler etter treningsstudioet: Vi løfter kroppen vår

Noen lurer på - Trenger du å spise etter trening?

Videre anbefaler noen trenere og forfattere av vektreduksjonsmetoder å helt avstå fra kveldsmat. Dette er - fundamentalt feil, og til og med farlig setning, som et resultat du ikke bare kan møte diettplateauet, men også Et "proteinvindue".

I prosessen med aktivt arbeid absorberer musklene en enorm mengde proteiner. Derfor spørsmålet om hvor mye protein kroppen din trenger etter trening, er viktig å spørre personlig trener.

Hvis du er - "Selv en instruktør", Beregn normer for BIO og ta hensyn til varigheten av strømbelastningen som du gir din egen kropp regelmessig. Men hvor mye karbohydrater trenger etter trening er et spesielt kontroversielt problem. Umiddelbart etter arbeidets slutt er det viktig å ta raskt fordøyede proteiner så snart som mulig. Karbohydrater, hvis opplæring ble holdt om kvelden, bør utelukkes helt.

Hvis du besøker en treningsstudio eller Gyngestol om morgenen og ettermiddagen er det viktig å spise store deler av matvarer med en høy glykemisk indeks bare i oppstart. Etter kl. 15.00-17.00 bør bruk av karbohydrater kun begrenses til grønnsaker og usøte frukter.

Hvorfor trenger jeg å spise etter idrettstrening? Fordi bare på denne måten kan du "Distribuer" metabolske prosesser i den retningen du trenger. Uansett om du brenner fett, eller øker muskelmassen, er tilstrekkelig ernæring bare nødvendig for deg.

Vi fant ut hva vi skulle spise etter aerob eller styrketrening. Og hva skal jeg gjøre etter det?

Hvordan oppføre seg etter trening?

Alle vet at etter trening krever kroppen stabil hvile. Og hvis du er nybegynner i sport, kan dette ikke være en kveld, men flere dager på rad.

Adferdsregler etter treningsstudioet: Vi løfter kroppen vår

Hvor lang tid tar det å gjenopprette fra en trening?

Hvis du er nybegynner i sport, besøk treningsstudioet ikke mer enn 2-3 ganger i uka. Hvis du umiddelbart blir overdådig med trening, vil kroppen din snart miste sine naturressurser og begynne å jobbe i modusen "Å ha på seg".

Du vil definitivt møte manifestasjoner av myalgi, som ikke tillater deg å jobbe neste dag. Derfor bør de første belastningene bli dosert i det hele tatt.

Samtidig må du ikke overdrive det med avslapning. Du må gjøre en daglig oppvarming, gå mye, sykle. Bare på denne måten kan du i utgangspunktet støtte kroppen din i den nødvendige tonen.

Hvis du fortsatt røyker, som i seg selv er uheldig med en sunn livsstil, må du raskt forlate denne avhengigheten. Hvis du ikke er så sterkt avhengig av omstendigheter, kan du ikke si røyker, røyk ikke minst etter lasten og før treningen.

Hva skal jeg gjøre etter en full trening? Ideelt - lang tur på frisk luft. Å få den nødvendige mengden oksygen, som er en naturlig lipolytisk, vil kroppen din enda raskere forbrenne fett og trekke en ønsket lettelse.

Gå hjem, ta en kontrastdusj, massasje eller vikle.

Hvor mye skal du slappe av etter hver trening? Hvis du nettopp begynner, må du ikke gå på treningsstudioet i 1-2 dager etter den forrige belastningen. Hvis du allerede har erfaring med sport, besøk hallen hver annen dag. Daglige klasser er bare nødvendige for profesjonelle treningsmodeller, og selv når du forbereder deg til konkurranser.

En kort liste over ting som bør avstå fra klasser:

Adferdsregler etter treningsstudioet: Vi løfter kroppen vår
 • Røyking og drikking (spesielt øl og brennevin);
 • Spiser søtsaker, mel og fettstoffer;
 • Se til vannprosedyrer umiddelbart etter at crossfit eller superset er fullført.
 • Fortsettelse av trening hjemme uten hvile for hvile;
 • Absorbsjon av rå frukt eller grønnsaker i store mengder.

Hvis du bestemmer deg for å takle kroppen din, vær oppmerksom på at trening alene ikke vil være nok, spesielt hvis du forsømmer regimets regler. Prøv å følge vårt råd, som er sikker på å hjelpe deg med å få figuren av drømmene dine på kort tid. Vær sterk, sunn, slank og vakker!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

45 + = 53