De mest effektive stjernedietene: hemmelighetene i slankheten til kjendiser | pangudownloads.com
Sport og helse

De mest effektive stjernedietene: hemmelighetene i slankheten til kjendiser

Hver dag, med glatte dekker av motemagasiner og TV-skjermer, blir vi blendet av de slanke, vakre, velpleide og strammede stjernene av russisk og utenlandsk showbransjen. For mange av oss er kjente skuespillere, musikere og kunstnere en modell av skjønnhets- og trendsettere.

De mest effektive stjernedietene: hemmelighetene i slankheten til kjendiser

Offentlige mennesker, som hver dag holder seg midt i aktiv oppmerksomhet fra millioner av fans, har rett og slett ikke rett til å se dårlig ut - avhenger av deres popularitet, og dermed deres gebyrer. Men ikke tro at en utmerket form er gitt til stjernene enkelt.

Først og fremst er et utmerket utseende og stramme figurer et resultat av vedvarende daglig arbeid over seg selv.

Kjendiser bryr seg stadig om deres utseende - besøk skjønnhetssalonger, gjør plastikkoperasjoner, jobbe i treningssentre og svømmebassenger og selvfølgelig overvåke ernæringen. Dietter av stjerner er svært populære blant vanlige mennesker, og strever etter det ideelle.

I dag vil vi finne ut, ved hjelp av hvilke dietter går ned i vekt og hvordan de støtter de ideelle formene av show-forretningsstjernen.

Det mest populære kostholdet Hollywood-stjernene

Suppe diett

Denne metoden for vekttap er foretrukket av mange Hollywood-stjerner, og dens mest levende beundrere er de verdensberømte skjønnhetene Angelina Jolie og Catherine Zeta-Jones.

Ifølge statistikker lider folk som spiser de første rettene daglig, av overvekt og tilhørende kroniske sykdommer mindre enn alle andre. Dette skyldes hovedsakelig at flytende retter raskt absorberes, bidrar til bedre fordøyelse, gjenoppretter nødvendig vannbalanse i kroppen.

Suppen inneholder langt færre kalorier enn for eksempel i hele andre varm tallerken, og på samme tid, kan de raskt bli fylt og ikke for å føle en konstant smertefulle følelsen av sult at du vil være enig, det er veldig viktig i prosessen med å miste vekt.

Lette vegetabilske supper på vann eller kylling kjøttkraft uten steking med tilsetning av en liten mengde frokostblandinger og grønnsaker er ideelle for vektreduksjon. De kan konsumeres til frokost, lunsj og middag i stedet for de vanlige hovedrettene.

Sukkediet av stjerner har sine egne nyanser: det er bare tillatt opptil 18 timer, etter at man bare kan drikke vann eller urte uten sukker.

"Rå diett"

Det er flott å se fantastisk skuespillerinne og lykkelig mor til tre barn. Demi Moore hjelper rå mat - et mattsystem basert på bruk av naturlige planteprodukter som ikke har blitt varmebehandlet.

Demi Moores matinntak er som følger:

De mest effektive stjernedietene: hemmelighetene i slankheten til kjendiser
  • frokost: en salat med frisk fruktsalat, en halv kopp hvetekim, 20 g mandler, 20 g gresskarfrø, et glass skummet melk;
  • lunsj: salat av ferske grønnsaker (kål, tomater, agurker, asparges, greener) eller vegetabilsk suppe;
  • Middag: Salat fra alle grønnsaker med olivenolje, et glass bær, en håndfull solsikkefrø.

Gjennom dagen kan du drikke ikke-karbonert vann og ferskpresset fruktjuice.

"Sone diett"

Ved denne teknikken mister Sandra Bullock, Madonna, Jennifer Aniston, Courtney Love, Cindy Crawford og Jennifer Lopez. Systemet er basert på separasjon av næringsstoffer i soner (blokker): hvert måltid skal inneholde 40% protein, 30% enkle karbohydrater og 30% umettede fettstoffer.

Det er denne kombinasjonen som bidrar til nedbrytning av fett, opprettholdelse av et normalt nivå av insulin i blodet og rensing av giftstoffet.

Anbefalte produkter:

  • proteiner: hvitt kokt kjøtt, egg hvitt, meieriprodukter;
  • fett: avokado, rød fisk, olivenolje;
  • karbohydrater: frukt og grønne grønnsaker.

Ducant Diet

Til tross for at dette vekttapet teknikken ble utviklet av franske ernæringsfysiolog Pierre Dyukanom ikke så lenge siden - den endelige versjonen er datert 2007 - den har greid å få enorme popularitet fordi det gir ikke bare å redusere vekt effektivt, men også for å holde det i lang tid.

På Dukan Diet å miste vekt verdensstjerner - Penelope Cruz og Gisele Bundchen, og hertuginnen av Cambridge Kate Middton bruke den til å gå ned i vekt før bryllupet og etter fødselen av en arving.

Hovedmålet med dette systemet for vekttap er å fokusere på protein mat og nesten fullstendig avvisning av karbohydrater, inkludert frukt, bær og noen grønnsaker. Under dietten bør styres av en bestemt liste over 100 tillatte produkter, sammensatt av Dyukan, og bruk dem i noen tall før følelsen av matthet.

I tillegg til mat anbefaler Monsieur Ducan at du hele tiden utfører tre enkle regler som gjør at du kan opprettholde en utmerket fysisk form:

  • En dag i uken bør du spise utelukkende proteinfôr;
  • daglig er det nødvendig å bruke 3 ss. skjeer av havrekli;
  • Hver dag skal flyttes aktivt (for eksempel på en rask tur) i minst 20 minutter.

Effektiv diett av stjernene i Russland

Kefir diett

De mest effektive stjernedietene: hemmelighetene i slankheten til kjendiser

Dette er kanskje den mest favoritt, rask og effektiv diett av russiske stjerner. Larisa Dolina, Alla Pugacheva og Valery Meladze mistet vekten på den.

Kefir metode for vekttap er designet i korte perioder (det er derfor våre popstjerner så elsker det!), Det er lov til å holde seg til det i ikke mer enn 7-9 dager.

Naturlig kefir bidrar til å redusere vekten på grunn av minimumsinnholdet av fett og karbohydrater, og laktobaciller normaliserer fordøyelsesprosessene i kroppen. I tillegg inneholder drikken en enorm mengde vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer.

For vekttap, selvfølgelig, bør du foretrekke kefir med en liten prosentandel av fett (ikke mer enn 1,5). For tre dager, anbefales det å drikke daglig en halv liter drikke, og fra den fjerde dagen å inngå kosthold hoved protein fatet (for eksempel hver dag til frokost og lunsj, kan du spise 300 gram kokt kylling bryst, mager fisk eller ost).

Og hvis det er en følelse av sult i pausene mellom måltider, kan du spise noe frukt (for eksempel et eple eller en pære).

Grapefrukt Egg Diet

Denne metoden for å miste vekt blir ofte praktisert av Philip Kirkorov, Victoria Bonya og sanger Valeria og Anita Tsoy. I lang tid kan du selvfølgelig ikke holde fast ved det. Men å miste et par ekstra pund på 3 dager kan enkelt.

I tre dager må du spise 15 mellomstore grapefrugter og 15 hvite hvitt. Yolks kan ikke konsumeres. Protein bør spises hardkokt og usaltet.

En gang om dagen kan du drikke et glass varmt kokt vann, løse det i en teskje honning og noen få dråper sitron.

Vegetabilsk kosthold

De mest effektive stjernedietene: hemmelighetene i slankheten til kjendiser

Denne metoden for vektreduksjon ble prøvd av stjernen i den populære TV-serien "praktikanter»Svetlana Permyakova. Bare tenk: på bare 100 dager var skuespilleren i stand til å gå ned i vekt med så mye som 17 kilo!

Teknikken er veldig enkel: bør unngå salt, sukkerholdig, fet og stivelsesholdige matvarer, og erstatte dem med noen rå, kokte eller dampede grønnsaker (men bør bruken av poteter minimeres).

Også i noen mengder kan du spise bladsalater og grønnsaker - de er kilden til nødvendige vitaminer, mineraler og fibre. Hver dag anbefales det å drikke minst en og en halv liter rent stillvann for å opprettholde vannbalansen i kroppen.

S. S. Uansett hvilken metode du mister fra russiske eller Hollywood-stjerner, velger du, før du bruker uten å ha det, råd til en erfaren terapeut eller en ernæringsfysiolog.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 4