Miste vekt sakte, men sant! | pangudownloads.com
Sport og helse

Miste vekt sakte, men sant!

Blant kvinner etter 40-45 år er det en oppfatning at det er nesten umulig å gå ned i vekt. Til fordel for denne myten er alle slags unnskyldninger: både hormonelle feil og overdreven sysselsetting og langsom metabolisme. Noen kan si: Hvorfor skal jeg gå ned i vekt, nå er det for sent og, stort sett, det samme.

Miste vekt sakte, men sant!

Men sannheten er at alder ikke er et hinder for å finne en slank figur og bli kvitt cellulitt.

Hvordan gå ned i vekt etter 40? Det er viktig å velge effektive metoder for å bekjempe overvekt, få positiv motivasjon og ikke sette deg selv målet om å fjerne 20 eller flere kilo på en måned.

La oss finne ut hvordan du kan gå ned i vekt riktig, og hvor du skal begynne å jobbe på deg selv, for å se fantastisk ut i både 50 og 60 år.

Motivasjon er nøkkelen til suksess

Tenk deg en ideell plan for å brenne unødvendige mengder, hvor eieren ikke har motivasjon. Kommer han til å lykkes? Selvfølgelig ikke. Er det viktig å vite hvordan man kjører riktig for å gå ned i vekt dersom yrket blir forlatt etter flere løp?

Igjen er svaret nei. Tross alt er det viktig ikke bare å skrive ned de grunnleggende trinnene for å oppnå målet, men også å starte entusiastisk, for ikke å avvike fra den oppgitte banen. Vil du vite hovedhemmeligheten, hvordan å gå ned i vekt riktig?

Det er enkelt - et vellykket program for å bekjempe overvekt begynner med humør, og det er i dette problemet at mange kvinner feiler.

Miste vekt sakte, men sant!

Det er veldig enkelt å inspirere deg selv: "Jeg er ikke i stand til noe", "Jeg har ikke nok viljestyrke" eller "det er for sent å begynne å tenke." Dette er alle unnskyldninger, rationalisering til støtte for dagens situasjon.

Faktisk er folk i alle aldre i stand til betydelige prestasjoner, hvis bare ønsket om å ha en slank figur og helse var sterk nok.

Du kan også finne en slik unnskyldning: Jeg har prøvd mange ganger å sitte på et strengt diett, men ingenting godt kom av det. Faktisk kan tidligere nederlag gjøre deg mindre trygg på nye forsøk.

Men ingen sier at denne gangen vil du gjøre alt det samme. Ikke gå på samme rake, det er alt. Hvordan gå ned i vekt etter 40? Litt annerledes enn i 20 år, når kroppen har en akselerert metabolisme. Denne gangen, begynner å bli kvitt fettavsetninger trinn for trinn, gradvis nærmer seg målet.

Du har fortsatt tid til å finne ut hvordan du squat rett til å gå ned i vekt. Ikke haste! Husk at først og fremst er det viktig å velge riktig motivasjon og bevege seg bort fra det vanlige mønsteret "Jeg er en arbeidshest".

Eliminer negativ installasjon

Hvis på et ubevisst nivå du forbinder med status for fullstendighet, pålitelighet, suksess, da, uansett hvor du begynte å gå ned i vekt på en riktig når det gjelder endringer i kosthold og aktiv trening, alle anstrengelser vil mislykkes.

Du vil ikke dele med den fine vanlige måten. Tenk, hvilke myter hindrer deg personlig? Hvorfor er forsøk på å miste vekt forårsaker negative følelser, og prosessen du forener med lidelse og lidelse?

Miste vekt sakte, men sant!

Noen råd fra serien "miste 10 pounds - kjøpe en ny kjole," eller "Elsk deg selv av hele ditt hjerte" vil ikke hjelpe før du avtale med hoved - svaret på spørsmålet om hvorfor du er "gripende tenner" i sin overvekt. Så snart en ærlig indre samtale skjer, blir det klart hva du trenger å jobbe med.

En enkel, men effektiv øvelse vil hjelpe deg med å kvitte seg med falsk tro. Del arket i to stolper. I det første skriv ned alle de nyttige punktene med ekstra pund, uansett hvor paradoksalt det kan høres ut.

Dette kan omfatte støtte fra nære personer, vekt i samfunnet, soliditet og så videre. I høyre kolonne skriv ned hvordan du kan oppnå de samme tingene annerledes.

For eksempel, "Jeg kan vise min status ikke med magen min, men ved hjelp av de synlige resultatene av arbeidet mitt." I prosessen vil du føle hvordan vedlegget til fettet på sidene og hofter forsvinner gradvis.

Riktig ernæring

Så, du er fast bestemt på å finne en slank silhuett og belastet med positiv motivasjon. Det neste trinnet er å justere den vanlige menyen. Hvordan gå ned i vekt riktig på grunn av endringer i kosthold? Dessverre, over tidene, reduseres stoffskiftet, og muskelmasse, som gjør det mulig å brenne fett, blir mindre.

Dette er medisinske fakta som ikke kan argumenteres med. For å miste overflødig vil en kvinne i alder trenge mer innsats enn en ung jente. Og her er oppgaven ikke å skynde og vente på umiddelbare resultater. Still inn for en lang reise ved å satse på et langsiktig program.

Tilgang spørsmålet ansvarlig, fordi du ikke trenger å kontrollere kostholdet ditt i en uke eller to. Vil du se hvordan volumene går? Hold oversikt over hva og hvordan du spiser, et par måneder, og ideelt for alltid gå for et sunt kosthold.

Med hva skal du begynne? Start en matdagbok, der du skriver ned alt du bruker om dagen. Dette bør inkludere jevn kaffe eller te, fordi kroppen vår oppfatter disse drikkene som mat.

Du kan skrive ned separat hvor mye du drikker rent vann uten gasser. Angi tidspunktet hvor de hadde en matbit. Det ville være nyttig minst grovt å betegne mengden mat spist.

Takket være en slik dagbok kan du enkelt identifisere brudd og dårlige vaner. Ikke prøv å forandre alt på en gang. Begynn med en ting og prøv å rette opp oppførselen.

Vil ikke sitte ned på et hensynsløst kosthold, men gå ned i vekt?

Gradvis, trinnvis, flytt til det perfekte bildet:

Miste vekt sakte, men sant!
  • du har fem eller seks måltider om dagen, og deler har redusert betydelig;
  • På menyen for dagen er det frokost, lunsj og middag og noen snacks hele dagen;
  • du drikker mye rent drikke eller mineralsk ikke-karbonert vann;
  • dietten består hovedsakelig av vegetabilske retter, frokostblandinger, protein matvarer, meieriprodukter, frukt, bær og nøtter;
  • søtt og mel er nesten fraværende fra menyen;
  • Produktene behandles ved matlaging og slukking; Du sjelden griller i stekepanne, oftere ved hjelp av dampbåt og ovn;
  • Kjøkkenet er låst med nøkkel tre timer før du går og legger deg om natten;
  • i kjøleskapet er det ingen skadelige produkter: sjokoladebarer, næringsmiddel, pølser, pølser, ulike røkt mat og chips.

Først legg inn en innovasjon, bli vant til det. La den bestemte begrensningen bli vant og vil slutte å forårsake ubehag. Først da lærer du følgende regel.

Fysisk aktivitet

Du er innstilt for en positiv og begynte å justere deres vanlige diett. Hva er neste? Det er på tide å finne ut hvordan man kjører riktig for å gå ned i vekt, og hvorfor treningen er viktig, hvis drømmen din er en ideell figur.

Uten sport og fysiske aktiviteter, er det ikke mulig å skaffe seg vakre former, uansett hvor kalorier du har for kaloriinntaket. Det er ikke nødvendig å lete etter en unnskyldning fra serien "Jeg vet ikke hvordan man skal kne seg riktig for å gå ned i vekt" eller trøtt, syk, opptjent.

Vil du se bra ut - ikke vær lat. Først gjør du en kort oppvarming, og deretter går det lett å løpe, og deretter akselerere. Hold oversikt over følelsene, du trenger ikke å ta deg til ekstremer.

Det er bedre å kjøre en mindre avstand, men å komme hjem i et munter humør. Neste dag kan du øke belastningen litt. Så over tid vil kroppen din bli vant til lange nok avstander og et raskt tempo.

Det er viktig at klasser, enten Pilates eller aqua-aerobic, gir glede. Kanskje du liker svømming eller dans leksjoner. Hvis du kom til bassenget, ikke stå på kanten av banen, flytt. Finn en treningsstudio i nærheten av huset slik at det er mindre fristelser til å hoppe over neste leksjon.

Organiser en trening for sjelen, men husk at kosthold alene ikke er i stand til å stramme musklene, påvirke hudtonen og fremskynde metabolske prosesser i kroppen. Men selv korte øvelser 2-3 ganger i uka kan gjøre underverk!

En kompetent tilnærming i valget av et optimalt vekttapsprogram, designet i et langt perspektiv, vil tillate en kvinne i alle aldre å oppnå flotte resultater.

Eventuelle problemer er overkommelige, du trenger bare å tro på deg selv og streve etter det beste.

http://youtu.be/Fhl8ADJzXIo

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

71 − 62 =