Paul-dance: prakten av en striptease med elementer av profesjonell akrobatikk | pangudownloads.com
Sport og helse

Paul-dance: prakten av en striptease med elementer av profesjonell akrobatikk

For konservative unge damer tror at dans på en pylon er noe pervertert, skittent og vulgært. Og inntil nylig, til halvdansen erobret millioner av husmødre, unge mødre og vanlige kvinner, ble det antatt av de aller fleste mennesker.

Liker, hvem ellers trenger disse rotasjonene rundt polen, hvordan ikke profesjonelle strippere?

Hvorfor lære dans på stangen?

Paul-dance: prakten av en striptease med elementer av profesjonell akrobatikk

Det viser seg at halvdans har mange fordeler for de vakre damernes fysiske og mentale helse.

Og nå har han blitt en helt uavhengig sport! Fordelene ved å danse på en pylon kan ganske enkelt ikke regnes – det er en økning i selvtillit, en effektiv korreksjon av kroppen, og oppkjøpet av en vakker figur og frigjøring fra indre usikkerhet.

Ønsker å bli kvitt de indre kompleksene for alltid, og få “Bonus” sterk, sterk, slank og passformig kropp? Da trenger du bare å prøve en halvdansstrening!

Klasser på pylon – ikke så enkel sport, som det kan virke ved første øyekast. Dessuten har han mye mer kompleksitet og uhyggelige nyanser enn vanlig trenings- eller kraftbelastning i treningsstudioet.

Det er imidlertid ikke uten grunn at det er en av de mest populære i den moderne treningsindustrien. Ingen fysisk trening kan ikke ta deg så mye av en omfattende fordel som en halvdans. Og viktigst – for å begynne å danse på pylon, er det ikke nødvendig å ha en seriøs fysisk trening. Det er nok å virkelig ønske og begynn endelig å mestre denne mystiske og sexy sporten.

Fordeler med dans på pylon: hvem vil bruke denne sporten?

En slank figur er den ettertraktede drømmen om det store flertallet av kvinner og unge jenter rundt om i verden. Spesielt skarpt utseendet på ekstra kilo, opplever den svake delen av menneskeheten etter fødselen av et barn. Tross alt i tillegg til kjære krummer, i løpet av denne perioden, er mange av oss overvektige, hevelse, cellulitter, strekkmerker og andre. “Bivirkninger” lykkelig morskap.

Etter graviditet, føles en kvinne med mange presserende psykologiske komplekser. Det er derfor deres intime liv med sine ektemenn er bortskjemt.

Og i prinsippet er det bra i konstant forlegenhet og internt “Fordøyelse” oppnådd mangler i utseende?

Paul-dans er en fin måte å brenne ikke bare fett, men også akkumulerte kalorier. I tillegg er denne sporten bemerkelsesverdig ved at den bidrar til å styrke hele muskulaturen i kroppen. Og pylon gjør det så mye som mulig kvalitativt og jevnt, i motsetning til de samme kraftbelastningene. Men hvis du av en eller annen grunn ikke liker striptease, bør du ikke engasjere seg i denne spesielle underspekteret av kondisjon. For å produktivt engasjere seg i halvdans må du danse uten å våge minst en person – din instruktør.

Paul-dance: prakten av en striptease med elementer av profesjonell akrobatikk

Ønsket om å skinne sine ferdigheter i det offentlige vil komme mye senere, men hvis du allerede føler deg absurd før treneren – dette er et alvorlig problem.

Til tross for at dans med en pylon raskt gir synlige resultater, kan prosessen med å trene elementene skremme deg, og du vil snart gi opp trening. Velg selv noe mer akseptabelt med hensyn til sport, og aldri fortsett med mote.

Dancing på en pylon er ideell for de som drømmer om en lettelse kropp, men hater utmattende treningsøkter i treningsstudioet. Du kan også kontakte dem hvis du har noen personlige komplekser om utseendet ditt, og vil bli kvitt dem. Veldig nyttig striptease for de som ønsker å gå ned i vekt.

Men her er det en liten kommentar – den absolutte kontraindikasjonen til denne sporten er ekte fedme.

Dette skyldes ikke det faktum at du kan ødelegge beholdningen din, som onde tunge spøk, men med en stor belastning på buntene, som du vil sørge for å jobbe av bevegelser og elementer.

Klasser er også strengt kontraindisert til de jentene som tidligere har hatt mekaniske skader på knær og ankel. Hvis det er en nyanse i historien din, vær sikker på å konsultere en traumatolog og rehabilitator om muligheten for halvdansstrening i ditt spesielle tilfelle.

Vær oppmerksom på at du vil ha en alvorlig belastning på disse områdene av beina, siden nesten alle de nederste grepene utføres av knærne. Hvis legen fremdeles gir fremdriften, må du først bære en spesiell bandasje med deg til treningen – dette minimerer risikoen for mulige komplikasjoner. En annen medisinsk kontraindikasjon for å danse på polen er skoliose. Faktum er at under utførelsen av ulike triks vil belastningen på ryggraden bli fordelt ujevnt, og derfor kan ryggen lide sterkt.

Hvorfor bør du foretrekke en halvdans til klassisk strip-plast?

Det andre alternativet, når alle bevegelsene utføres hovedsakelig på gulvet – det er bare hjerte, som bidrar til å forbrenne kalorier og stramme musklene litt. Paul-dans fungerer ganske annerledes. Det gir effekten av kraftbelastninger uten et treningsstudio.

Hva mer er fordelene med å praktisere på pylon?

Målverdig halvdans

 • Styrke hele muskelkroppen, inkludert dyptliggende muskler som ikke påvirkes av standardbelastninger (jevn kardio og kraft);
 • Raskt vekttap på grunn av aktiv lipolyse;
 • Signifikant akselerasjon av metabolske prosesser i kroppen;
 • Bygge en vakker muskulatur (som ellers kun vil bli gitt ved intensiv vektopplæring med frie vekter);
 • Øk fleksibilitet og plastisitet
 • Gir gode koreografiske ferdigheter.

Som et resultat av trening, finner du en vakker kropp, begynner å bevege seg vakkert og bli mye mer selvsikker. Og alle disse fordelene vil ikke bli gitt til deg av hardt, omhyggelig arbeid, men som de sier, “Lekent” og i glede.

Trening for nybegynnere

Paul-dance: prakten av en striptease med elementer av profesjonell akrobatikk

Du kan kanskje tro at en halvdans for nybegynnere er vanskelig. Og i dette er det noen sannhet. I utgangspunktet er elementene i dans ikke gitt til nybegynnere så enkelt som vi ønsker. Det er imidlertid logisk at treneren ikke byrder deg med bevegelser på nivå av avanserte eller profesjonelle.

Hvordan er pylon treningsprogrammet for nybegynnere?

Først må du søke på skolen halvdans personlig. Når du kommer, vil treneren spørre deg om de sykdommene som er overført (spesielt de som er relatert til muskel-skjelettsystemet), skader og generell livsstil.

Hvis din BMI-indeksen er mer enn 32, er du lider blodtrykksfall, men har også et problem med det vestibulære system, du bør sjekke med legen din, som hensiktsmessig og trygt å engasjere seg i dansegulvet i ditt tilfelle.

Til å begynne med, bør du ta et par personlige leksjoner fra instruktøren. I løpet av dem lærer du de grunnleggende elementene, vendinger, grunnleggende bevegelser av klassisk strip-plast.

Vanligvis trener trenere ikke å kjøpe form, sko og tilbehør til en halvdans på dette stadiet. Selv om noen instruktører har en annen mening, og de tror at du skal begynne å praktisere så tidlig som “Den rette kanalen”.

Når du er klar til å takle tett, se på suksessen til resten av gruppen, trene på deg selv og forstå at du trenger det – du kan trygt gå på sportsklær og andre attributter.

Hva å kjøpe?

Du trenger disse tingene:

 1. Topp (“Carmen”, “toppfrost” eller “Topper”);
 2. Shorts (standard kort “Boxers” minimum lengde);
 3. Tsjekkere eller halv-tsjekkere;
 4. Gaiters for oppvarming øvelser;
 5. Hansker for kobling med polen.

Spør din trener om valg av andre ting og tilbehør, hvis det er et slikt behov.

Hvis du har nok plass hjemme, kan du kjøpe en avtagbar pylon og trene i et avslappet og komfortabelt miljø for deg. Vær imidlertid oppmerksom på at i dette tilfellet må du ansette en personlig trener for å mestre grunnleggende om en halvdans under hans kontroll. Det er ikke vanskelig å gjette at alt ovenfor er en fornøyelse ganske dyrt.

Og ikke tro at du kan gjøre det selv – det er ikke bare ubrukelig, men også potensielt farlig for helsen din. En person som trener uten opplæring og tilsyn kan få alvorlige skader på livet. Vær derfor fornuftig og ikke risikere ditt eget liv.

Paul-dance i dag regnes som en av de mest effektive og interessante treningsøktene. Hvis du føler deg trygg på at denne sporten vil passe deg, og også drømme om lettelse muskler og praktfull plast – pass på å prøve deg selv i denne saken. Og hvem vet, kanskje veldig snart, vil vi bli æret for å se seirene dine i ulike konkurranser og konkurranser.

Vær sexy!

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

38 − = 29

Adblock
detector