Rhythmic gymnastikk for voksne: en rekke spektakulære idretter | pangudownloads.com
Sport og helse

Rhythmic gymnastikk for voksne: en rekke spektakulære idretter

Gymnastikk er en av de mest varierte idrettene som hjelper en person til å utvikle sin motoriske evner. En rekke bevegelser forbløffer de som bare begynner å engasjere seg. Et moderne treningsanlegg gir deg mulighet til å engasjere seg i eksempelvis kunstnerisk gymnastikk for voksne og barn, uavhengig av kjønn, nivå av fysisk kondisjon, tilstedeværelse av hjertesykdom og ledd. En wellness-type gymnastikk generelt, det er ingen kontraindikasjoner, de kan håndtere barn fra ett år og voksne opptil 100 år.

Nå kan alle velge selv den mest passende typen gymnastikk, som vil ha en eksepsjonell positiv effekt på humør, fysisk tilstand og utseende.

Den mest populære typen gymnastikk: Generell utvikling

Generell utviklingsgymnastikk er musikalsk og dynamisk, den adskiller seg med lette øvelser og lav traumatisk fare.

Rhythmic gymnastikk for voksne: en rekke spektakulære idretter

Det grunnleggende målet er utvikling av fysiske evner, styrking av helsen, økning av kroppens tone og økning av stemningen. Det anbefales for personer med sykdommer i hjerte-og nervesystemet, muskuloskeletale systemet, svekkede muskler og ledd. Som alle andre typer gymnastikk, har generelle terapeutiske øvelser for voksne ikke bare den fysiske tilstanden, men også det åndelige.

Morgenøvelser for voksne bidrar til å våkne opp og i munter stemning for å møte en ny dag. Aktivt sosialt og personelt liv tillater ikke mange mennesker å delta på treningsstudioet og utøve sport profesjonelt. I dette tilfellet er det morgen generell utviklende gymnastikk som vil gi kroppen den nødvendige belastningen og vil tillate oss å føle en bølge av energi.

Gymnastikk for voksne

Stor popularitet har nylig mottatt sport slags gymnastikk: kunstnerisk, akrobatisk, sportslig type på grunn av store og mange spektakulære konkurranser som fascinerer sine seere og oppfordrer foreldrene til å gi barna sine til seksjonen og gjøre det selv.

Alle er basert på de generelle prinsippene for gymnastikk, men hver har sine egne egenskaper:

 • Faktisk sportsgymnastikk for menn betyr øvelser på ujevn barer, en crossbeam, ringer, en hest og spesielle skall for hopp. For kvinner er antall enheter mindre: bjelker, logger, hoppeskaller. Av de ekstra bevegelsene er velkomne øvelser, lånt fra akrobatisk og rytmisk gymnastikk
 • Akrobatikk inkluderer ganske komplekse elementer, riktig implementering som vil kreve atleten lang og stædig trening, godt koordinert kroppskoordinasjon og viljestyrke:
  1. bevegelser i balansering enkelt eller i en gruppe - broer, stativer, garn;
  2. hopping øvelser - flip flops, rides, kupp, hjul, flips, flips;
  3. kaster elementer;
  4. hopper på trampolinen.
 • Kunstnerisk gymnastikk anses med rette å være utelukkende en kvinners fremtredende sport, fordi den forutsetter gracefulness, estetikk og underholdning. Men menn forlater ikke ønsket om å okkupere sin nisje i rytmisk gymnastikk. Dette er en veldig flersidig sport som involverer dans, sport og akrobatiske bevegelser i tide med musikken, ved hjelp av tilleggsutstyr:
  1. ball;
  2. wrap;
  3. septer;
  4. båndet;
  5. et hoppetau;
  6. skjerf.

Rhythmic gymnastikk for voksne

Rhythmic gymnastikk for voksne: en rekke spektakulære idretter

Klasser av kunstnerisk gymnastikk for voksne lar deg utvikle fysisk, utvide motorens evner, mestre mange komplekse tekniske elementer, demonstrere din nåde og plastisitet. Hovedrollen er spilt av det estetiske aspektet av forestillingen.

Dette er en unik sport som kombinerer dans, ballett, akrobatikk med kraftøvelser. Besøk til de voksne jentene i kunstavsnittet vil bidra til å utvikle artikkelen, følelsen av rytme, fleksibilitet, for å vise din femininitet, fantasi og skjulte talenter.

Bruken av rytmisk gymnastikk for voksne:

 • generell styrking av kroppen;
 • forbedre motorfunksjonene;
 • muskler utvikles;
 • en vakker holdning er dannet;
 • utvikler en følelse av rytme;
 • tålmodighet, viljestyrke, utholdenhet;
 • forbedrer trivsel og humør.

Mulig skade

Til tross for alle de åpenbare fordeler, som alle andre aktive sport, gymnastikk involverer mange restriksjoner, kontraindikasjoner og mulig helserisiko, som må være forberedt hvis du ønsker å bli med i rytmisk gymnastikk i voksen alder:

Rhythmic gymnastikk for voksne: en rekke spektakulære idretter
 1. Den konstante dietten. Overvekt på gymnast er kategorisk ikke tillatt, han vil ikke tillate å utføre dans og akrobatiske elementer med letthet og nåde. Derfor er det nødvendig å overvåke matregimet ubøyelig. Kostholdet til en voksen, profesjonelt engasjert i gymnastikk, utelukker helt uten fettmat, bakverk, søtsaker, hurtigmat. Det er nødvendig å bli vant til dette på forhånd;
 2. Permanent ansettelse. Kunstnerisk gymnastikk vil kreve en ubegrenset og ubegrenset avkastning. Hvis dette er ikke bare en hobby og amatørklubb og profesjonell idrett, den daglige timer med trening, workshops, hvor som helst i verden konkurranser - alt dette etterlater ingen tid for hvile, privatliv, familie, andre hobbyer;
 3. ansvar. Forpliktelser til trener, lag og selv øker den psykologiske byrden i konkurransene. Bare en sterk vilje karakter vil bidra til å akseptere det tildelte ansvaret, takle spenningen og møte forventningene til alle de som har satt sin innsats og innsats for suksess;
 4. Sykdommer på ryggen. Den hyppigste klagen på voksne gymnaster er for smerte i ryggen. En stor belastning på thoracic og lumbale ryggraden kan føre til tynning av ryggvirvlene og mange ubehagelige konsekvenser. Ujevn belastning til høyre og venstre fører til skoliose, flere og overdrevne lumbaldebøyninger - til hyperlordose. Den mest forferdelige tingen som kan skje er frakturer av ryggvirvler, buer, intervertebrale plater, brokk. De som er engasjert i kunstnerisk gymnastikk siden barndommen, opplever vanligvis ikke problemer med ryggen og midjen. Men de som ønsker å begynne i voksen alder, bør først fullføre en fullstendig undersøkelse, sørg for at det ikke er kontraindikasjoner og få legens tillatelse. Kun i dette tilfellet vil kunstnerisk dansgymnastikk for voksne ikke forårsake skade på helse;
 5. Rhythmic gymnastikk for voksne: en rekke spektakulære idretterStrekk muskler. Korrekt utførelse av mange bevegelser vil kreve en gymnast utmerket strekking. For noen er det gitt av naturen, men mange må nå det nødvendige nivået av lang og smertefull trening. Det skal huskes at musklene hos voksne allerede er godt dannet, så de vil bli mye vanskeligere i denne saken. Å unngå å lide er ikke vanskelig, du trenger bare å avstå fra skarpe og intense bevegelser under strekking, for å opptre sakte og jevnt. Oppnåelse av resultatet vil kreve litt mer tid, men det vil spare deg for ubehagelige smerter.

Kunstnerisk gymnastikk er selvfølgelig en veldig vakker og spektakulær sport. Mange foreldre vil se at deres døtre skinner i store konkurranser, rive av et hav av applaus. Mange vellykkede gymnaster og voksne har også muligheten til å oppnå triumf og anerkjennelse i dette området.

Det er imidlertid verdt å huske at bak all denne prakten er det år med lang og kompleks trening, smerte og skuffelse, oppturer og nedturer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

12 + = 18