Sport și sănătate

Cuierul urât, exerciții cu care vă puteți corecta forma

Primul lucru pe care majoritatea oamenilor îl acordă atenție în timpul unei întâlniri este sânul unei femei. Este ea care inspiră mulți scriitori, poeți, artiști, încurajează sentimente și dorințe puternice, deranjante între bărbați.

Fiecare femeie o vrea "Baby" era perfect. În plus, fiecare secundă este nemulțumită de sânii ei urâți, mai ales după nașterea bebelușului, când rotunjimea își pierde contururile atrăgătoare, completitudinea și elasticitatea.

Ce se întâmplă dacă sânul este mic, cum să-l măriți?

Natura nu poate răsplăti absolut proporțiile ideale ale figurii. Unii au grăsimi, mari, alții au sani mici și chiar urâți în formă. Dacă puteți încă lupta cu zona abdominală, de exemplu, ajustați-o cu dieta, exercițiul fizic, apoi decolteajul singur este mult mai dificil.

Cuierul urât, exerciții cu care vă puteți corecta forma

Pentru aceasta este necesar sa muncesti din greu, sa faci un complex de exercitii fizice de cel putin 3 ori pe saptamana. Exercițiile fizice au un efect asupra mușchilor pieptului, le întăresc, măresc volumul. Zona de decolteu devine mai elastică și mai frumoasă, crește în mărime. Una dintre cele mai eficiente sporturi pentru întărirea și creșterea mușchilor toracelui este canotajul și înotul. Dacă practicați la sala de sport, atunci avem nevoie de simulatoare cu multă greutate, barul va face.

Principalul lucru este să le angajați în mod corect și să respectați respirația corectă, astfel încât să existe efectul dorit.

Este necesar să respirați liniștit și ritmic efortul - inhalarea, relaxarea - expirarea.

 1. gantere. Ajutați-vă să măriți zona problemei și să schimbați mâinile în partea de sus. Acestea ar trebui pompate în poziția de sus pe spate. Nu trebuie să îndrepți complet mâinile, în partea de sus, îndoiți puțin. La inhalare este necesar să vă luați mâinile de la voi, făcând o expirație pentru a vă aduce mai aproape de voi. Repetați de 20 de ori;

Al doilea exercițiu: o mână este așezată de-a lungul șoldului, cealaltă se ridică la nivelul pieptului. Mâinile schimbă locurile în mișcare. Dumbbele, desigur, nu vor adăuga câteva dimensiuni, deoarece zona decolteului feminin constă dintr-un strat de țesut adipos și glande mamare. Țesutul muscular va face puțin mai mult, va strânge și va da elasticitate.

Cuierul urât, exerciții cu care vă puteți corecta forma
 1. palmier. Stați pe un scaun sau stați lângă un perete. Aliniați-vă spatele, puneți-vă mâinile împreună, ca și când vă rugați. Apăsați-le în jos, pentru a se simți tensiunea în umeri, țineți apăsat timp de 10 secunde, apoi puneți peria înapoi la 5 cm și rămâneți timp de încă 10 secunde. Mai jos, relaxați-vă și agitați-vă. Repetați de 2-3 ori;
 2. stoarcere. O abordare a exercițiului ar trebui să fie formată din 30 de stoarce. Te poți împinge de pe scaun. Fiți înapoi la el, puneți mânerele și aplecați pe ele, picioarele întinse înainte. Jos, du-te în sus, mâinile în același timp se va îndoi. Nu se apropie 3 de 6-8 ori. Apoi, trebuie să întindeți mușchii cu ajutorul ganterelor situate pe spate, să vă lăsați mâinile și să le țineți apăsate timp de 10 secunde;
 3. Zidul. Stați în fața peretelui, puneți-vă mâinile pe el și apăsați din greu pentru a vă simți tensiunea în piept, apăsați timp de 10 secunde, apoi relaxați-vă la fel de mult;
 4. Strângerea mâinilor. Stați în picioare, puneți picioarele pe lățimea umerilor, ridicați brațele, coatele la nivelul pieptului, trageți degetele și îndreptați-vă degetele. Uneori, două apăsați partea de jos a palmei pe a doua. Apoi, întoarceți palma mâinii, pentru ca degetele să privească spre gât, în detrimentul a patru îndreptați mâinile. Apoi coborâți mâinile în jos și repetați exercițiul din nou.

Un piept mic poate arăta atractiv și tentant dacă rotunjimea lui este frumoasă. Și dacă pare neatractiv, are orice defecte, atunci aceste probleme pot fi corectate prin stres fizic, prin care forma urâtă a mamelarului devine seducătoare, dobândește noi caracteristici sexuale, elasticitate, elasticitate și rotunjime.

Sânii urâți

Multe femei se distrau cu speranța că, odată cu începutul maternității, zona de decolteu va deveni mai mare. Da, poate crește, dar este posibil ca procesul să fie inversat, atunci când starea glandelor mamare se va schimba, va deveni mai mică, se va întinde și se va înălța, rotunjirea își va pierde apariția. Ce să faci dacă pieptul de sex feminin este încurcat și urât?

Principalii factori care afectează pierderea rotunjimii sunt:

 • muschii toracici slabi care susțin glandele;
 • letargia și flambibilitatea pielii, își pierde elasticitatea.

Cauze de flaciditate cutanata:

Cuierul urât, exerciții cu care vă puteți corecta forma
 • consumul de alcool și tutun;
 • alimentația necorespunzătoare;
 • lipsa de vitamine;
 • slab țesut muscular;
 • glandele mamare mari.

Cauzele mușchilor slabi:

 • lipsa încărcăturii fizice;
 • Poziția greșită a portbagajului, îndoită în spate, umeri pășuni;
 • muschi spate slab;
 • glandele mamare mari.

Regiunea de decolteu este complet formată la vârsta de 23 de ani, dar se modifică odată cu ea (scădere, creștere) în timpul menstruației, în timpul sarcinii și alăptării. Cu cat dimensiunea este mai mare, cu atat glanda mamara va fi mai puternica. De aceea, bebelușul ar trebui să fie hrănit în mod corespunzător, dacă doriți să aveți un corp superficial frumos și elastic în viitor.

Pentru a păstra formularul, trebuie să respectați următoarele reguli atunci când alimentați:

 • nu permiteți laptelui să stagneze în interior;
 • nu vă exprimați mâinile, folosiți o aspirație specială;
 • încercați să aveți în ambele jumătăți o cantitate egală de lapte;
 • Înainte de a merge la culcare, goliți ambele jumătăți pentru a evita întinderea unuia dintre ele sub greutatea lichidului.

Modalități de înăsprire a sânilor îndoiți

Multe femei se întreabă ce să facă în cazul în care pieptul se pierde și din acest motiv devine urât? Corectarea sanului îndoielnic include un întreg complex de măsuri și nu un exercițiu sau utilizarea unui singur unguent.

Două metode sunt necesare aici:

 • liftul natural;
 • activitatea fizică.

Ascensor natural

Cuierul urât, exerciții cu care vă puteți corecta forma

Include utilizarea de sutiene de sprijin.

Este important să observați poziția corectă atunci când alimentați bebelușul. Nu utilizați cangurul pentru a purta copilul, deoarece creează o sarcină pe partea din față a corpului, trage umerii, spatele, pieptul în jos de arc.

Este bine sa faci un masaj regulat al glandelor cu ulei de masline, de 2-3 ori pe saptamana va fi de ajuns.

Circulația țesuturilor lor se îmbunătățește, oxigenul este furnizat în cantități suficiente, se produce colagen, ceea ce dă elasticitatea pielii. Zona superioară trebuie umezită cu creme, loțiuni care conțin Echinacea, colagen, viță de magnolie, menta, chiparos.

Pentru a da elasticității pielii, puteți face o mască. Se toacă castravetele pe o răzătoare, se adaugă gălbenușul, uleiul de măsline, se amestecă și se aplică zona de decolteu, se lasă timp de 20 de minute, apoi se spală.

Sarcina fizică

Corectarea posturii

Poziția slabă afectează slăbirea glandei. Când umerii coboară, nu este susținută, ea atârnă liber, astfel încât postura trebuie schimbată, egalizată. Puteți face acest lucru cu ajutorul exercițiilor prezentate în fotografie.

Exerciții pentru strângerea busturilor

În cazul în care se rupe, este necesar să se întărească mușchii din piept.

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de activitate fizică sub forma unor lecții simple.

Cuierul urât, exerciții cu care vă puteți corecta forma
 1. Push-up-uri, gantere, pulovere. Ei întăresc bine țesutul muscular al zonei toracice superioare, îndepărtează frământarea și căderea. În loc de gantere, puteți folosi sticle de apă, dacă o faceți singur acasă. 2 abordări sunt făcute, 8-10 repetări;
 2. deviere. Deformarea din poziția de așezare în direcția opusă este realizată, adică în urmă. Faceți o deformare și rămâneți în această poziție timp de 10 secunde. Repetați de 8 ori, 3 seturi;
 3. Bile și gantere. Ieșiți pe genunchi, apoi vă sprijiniți coatele pe o minge specială (fitball), țineți gantere în mâini, împingeți presa. Faceți o mișcare în mișcare, ca în cazul în care decolați. 10-12 repetări, 3 abordări;
 4. genuflexiuni. Țineți mâinile în spatele capului și începeți ghemuit. Apoi strângeți și întindeți membrele înainte, în partea de jos pentru a rămâne pe 2 numere. Faceți 3 abordări, de 8-10 ori.

Exerciții diverse cu obiecte improvizate

Unii visează că ei "Pride" a fost minunat, dar pentru alții aduce multe probleme. Fierul de dimensiuni mari, de multe ori seguri datorită gravității sale, își pierde elasticitatea și rotunjimea frumoasă. În plus, fluența poate provoca disconfort, se manifestă prin prezența durerii în zona spatelui, toracică; curbarea vertebrelor; prezența brazelor pe piele de pe curelele sutienului; apariția intertrigo-ului și macerarea sub piciorul natural. Consecințele pot deveni destul de neplăcute.

Cuierul urât, exerciții cu care vă puteți corecta forma

Unele femei, care au sani mari și urâți, fac recurs la o intervenție chirurgicală pentru ao reduce. Este mult mai dificil să se reducă fierul decât să se mărească, există cicatrici rămase aici, chiar și atunci când se fac suturi cosmetice.

Acestea sunt vizibile în jurul areolului mamelonului, pentru că trebuie de asemenea reduse. Uneori liposucția se face în plus, grăsimea este îndepărtată prin incizie. Cu această procedură, puteți oferi rotunjimea necesară, neregulile corecte, ridicați zona de decolteu.


Oricare ar fi forma și mărimea ta "Pride", trebuie încă să aveți grijă de: masaj, hidratare, folosire de cosmetice, exerciții pentru a menține fermitatea și tonul, mâncați bine, purtați lenjerie de corp.

Pentru o nevoie de a monitoriza în mod constant și apoi o figura frumoasă, sexy, strâns, firul mai ferm va plăcea nu numai tine, ci și pentru a încânta întreaga jumătate de sex masculin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

27 − 26 =