Sport și sănătate

Dietă ușoară în pierdere în greutate

Cel mai problematic loc pentru o figură feminină poate fi numit pe bună dreptate un stomac. Aici este depus rapid grăsimea. Activitatea generică provoacă întinderea țesutului muscular. Ca urmare, stomacul atârnă și marchează în mod semnificativ aspectul. Pentru femeile care doresc să obțină armonie, se recomandă o dietă delicată pentru slăbirea stomacului, care permite normalizarea metabolismului și accelerarea procesului de topire a grăsimilor.

Avantajele unei diete delicate pentru pierderea in greutate - armonie fara foame

Dietă ușoară în pierdere în greutate

Nu ascundeți că majoritatea femeilor încearcă să meargă pe o dietă periodică. Acesta este doar un rezultat pozitiv pot fi obținute unități. Motivul pentru aceasta constă într-un meniu mic și un simț constant al foamei.

Cu toate acestea, există o direcție dietetică care nu determină corpul să sufere constant. Puteți să vă diversificați în mod semnificativ dieta, fără să tastați și să distrugeți kilogramele în exces, inclusiv cele prezente în abdomen.

Esența dietei este de a folosi un număr mare de ingrediente cu conținut scăzut de calorii. Alimentele bogate în calorii sunt, de asemenea, incluse în dietă, dar într-o cantitate limitată.

Un mare avantaj îl reprezintă durata nesemnificativă a cursului de alimentație alimentară. Se recomandă utilizarea acestuia numai pentru 2 săptămâni. Ca și în cazul altor metode, pentru o pierdere rapidă în greutate, dietele blânde ar trebui combinate cu exerciții fizice fezabile. Nu este suficient să schimbați regimul alimentar pentru a distruge depozitele de grăsimi.

Ar trebui să fie mai activ, să faci sport. În acest caz, stratul gras va dispărea și corsetele musculare va fi strânsă.

Meniu dieta dieta pentru pierderea în greutate, calculată pentru o săptămână

Dieta dieta este concepută pentru 7 zile.

Ziua 1:

 • Mic dejun: roșii, o felie de pâine, un pahar de iaurt natural și un măr pentru desert;
 • Prânz: cea mai bună opțiune este puiul fiert cu pui fără piele. Greutatea piciorului nu trebuie să depășească 200 g. O porție importantă dintr-o salată de legume ar trebui să fie hrănită la pui, precum și o rolă pregătită din cereale măcinate;
 • Gustare după-amiaza: castravete delicioase și câteva linguri de boabe fierbinți perfect combinate cu un toast mic;
 • Cina: se recomandă să puneți conopida și să coaceți câteva roșii. Un excelent supliment la masă va fi un măr fiert pe cuptor, umplut cu un amestec de miere naturală și coacăze. Ingredientele iau prima lingurita.

Ziua 2:

 • Mic dejun: cârnați la grătar cu conținut scăzut de grăsimi, 25 g ciuperci fierte, felie de pâine crocantă. Desert - ceai cu o lingura de gem;
 • Pranz: nu mai mult de 50 de grame de brânză de casă și o abundență de salată de legume. Nu uitați și desert - câteva fructe de struguri;
 • Gustare după-amiaza: o rolă de făină grosieră, o supă slabă și un măr proaspăt;
 • Cina: nota continuarea cu succes a dietei poate fi un mic aperitiv. O gustare a permis 200 de cartofi fierti intr-o fasole uniforma, verde, broccoli si dovlecei, precum si 250 de grame de peste alb pe pereche.

Ziua 3:

 • Mic dejun: în ziua de azi trebuie să fie descărcat. Prin urmare, mai multe oua sunt fierte fierte si mananca cu 2 felii de paine;
 • Prânz: este indicat să se folosească o salată de legume, o felie de pepene galben, o felie de pâine cu adaos de tărâțe și doar 2 linguri de fasole fiartă;
 • Snack: continuați să descărcați iaurtul alimentar și banana;
 • Cina: este permisă folosirea oricărei feluri de mâncare. Diversificarea masă poate fi o pereche de roșii coapte, precum și fasole verde.

Ziua 4:

 • Mic dejun: prăjitură de pâine cu adaos de tărâțe, roșii și câteva linguri de brânză delicioasă de casă;
 • Pranz: ce poate fi mai frumos decât 50 de grame de șuncă slabă, cu o farfurie laterală de salată de legume și un mic bun? Desertul este un măr proaspăt;
 • Snack: o porție impresionantă de salată de legume, mai multe felii de pâine crocantă și 90 de tone de ton;
 • Cină: o adevărată sărbătoare - 100 de grame de cotlet de miel, precum și 75 de grame de piure din tuberculi de cartofi cu adaos de lapte degresat. Mâncarea va fi mult mai interesantă dacă scoateți niște varză albă sau albă. Desertul este un portocaliu coapte.

A 5-a zi a celei mai stricte diete pentru pierderea în greutate:

Dietă ușoară în pierdere în greutate
 • Mic dejun: după o cină abundentă în a patra zi, masa de dimineață va părea destul de modestă. 25 de fulgi cu adaos de tărâțe și o banană coaptă mică;
 • Pranz: o combinație delicioasă de salată de legume plus 100 g de creveți fierți. Desertul este o pere proaspata;
 • Snack: câteva roșii coapte și 12 g brânză rasă;
 • Cina: 4 bastoane de pește, 2 linguri de fasole fiartă, castravete și o lingură de mazare verde. Deserturile sunt câteva boabe de struguri.

A 6-a zi:

 • Mic dejun: dimineața puteți mânca iaurt natural și o bucată decentă de pepene galben.
 • Pranz: un fel de fast food - friptura cu conținut scăzut de grăsimi, ambalată într-un bun proaspăt. Desertul este o portocala sau o para.
 • Gustare după-amiaza: 4 prăjituri crocante, supă slabă și 2 roșii.
 • Cina: pui fiert în cantitate de 100 de grame, precum și spaghete cu sos de roșii de casă. Nu uita de desert - o banana.

A 7-a zi de pierdere rapidă în greutate:

 • Mic dejun: un iaurt natural și fructe proaspete. Puteți face chiar și o salată de fructe din mere, banane și pere.
 • Pranz: sandviș de casă, dintr-o felie de pâine, frunze de salată verde, 25 de grame de carne fiartă cu conținut scăzut de grăsimi și fierbere, o salată de varză mărunțită. Suprafața sandvișului este decorată cu kiwi, tăiată cu materiale plastice subțiri.
 • Gustare: chiar 50 g de mazare verde este un plus demn de spaghete. Gustul mesei este evidențiat de ceapa verde mărunțită și de roșiile proaspete.
 • Cina: ceapa prajita cu telina, piper verde si rosii conservate. La o farfurie delicioasă servi 50 g de piept de pui fiert.

În a 8-a zi, dieta se repetă.

De la prima zi de alimentație alimentară este de remarcat faptul că dieta într-adevăr face parte din categoria de economisire. Meniul vă permite să reduceți cantitatea de grăsime consumată, dar numai printr-o abordare competentă.

Cele mai stricte - nu înseamnă întotdeauna eficace

Dietă ușoară în pierdere în greutate

Pentru a elimina stratul intermediar de grăsime din zona abdominală nu este temporar, trebuie să părăsiți treptat regimul, adăugând la meniu mai multe legume, carne slabă și fructe.

Ultima masă ar trebui să aibă loc nu mai târziu de 3-4 ore înainte de culcare. Ar trebui să beți mai multă apă și să nu fiți dependenți de băuturi prin adăugarea de dioxid de carbon.

Utilizarea unui singur meniu, care nu este suportată de activitatea fizică, vă va permite să obțineți un rezultat rapid. Se va produce o reducere a greutății datorită metabolizării îmbunătățite. Cu toate acestea, pentru a elimina grăsimile din abdomen, restrângerea dietei nu este suficientă.

Utilizarea concomitentă a dietei și recomandările generale vă vor permite să pierdeți în greutate fără a pierde substanțele necesare organismului. Prin urmare, un sistem de economisire nu va afecta sănătatea.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

80 + = 87