Picioarele Makhi pentru pierderea in greutate si fese rotunde | pangudownloads.com
Sport și sănătate

Picioarele Makhi pentru pierderea in greutate si fese rotunde

Pentru a elimina urechile și lyakhs, fetele încep să facă muște cu picioarele lor, aducând numărul de repetări la o sută și nu văd nici un rezultat special. De ce? Deoarece grăsimea nu arde peste un mușchi care tratează. Picioarele sunt recomandate feselor, însă sunt implicate numai mușchii mici și mijlocii gluteali.

Exerciții pentru fese: unde sunt picioarele?

Pasionații de respect față de sine fac picioarele încrucișate cu picioarele, demonstrând acest lucru în întreaga lume pe video.

Picioarele Makhi pentru pierderea in greutate si fese rotunde

O astfel de instruire este dedicată întăririi mușchilor gluteului, presupunând că le dau o formă rotundă. Cu toate acestea, lucrarea de bază pe frontul din față nu se face cu picioarele, ci cu exerciții de bază: squats și atacuri.

Pierderea în greutate are loc în timpul unei creșteri a costurilor cu energia. Pentru calorii arse, muschii ar trebui să funcționeze. În mod natural, în poziția în sus, se consumă mai puțină energie decât în ​​timpul exercițiilor permanente.

Exercițiul preferat al femeilor – înălțarea picioarelor situate pe partea lor, chiar și cu o dumbbell sau o pondere pe picior, va cheltui de zece ori mai puțină energie în comparație cu squats doar pentru că acestea implică un mușchi.

Dacă “văi” în combinație cu alte exerciții, atunci mișcarea va fi mult mai utilă:

  • Exercițiul de bază va implica o mulțime de mușchi, arde energie;
  • un exercițiu izolat (care stabilește picioarele situate pe partea laterală sau abdomenul) va termina sarcina până la sfârșit – va lucra prin zona problemei feselor.

Este necesar să vă amintiți principalul lucru: cu picioarele situate pe partea dumneavoastră, nu faceți fese elastice și îndepărtați celulita din zona țintă.

Cine este util pentru antrenamentul feselor în crossover?

Dezvoltarea izolată a mușchilor mici ai feselor este necesară pentru persoanele cu probleme comune și face parte din domeniul kinetoterapiei, conform programului Dr. Bubnovsky.

Mersul picioarelor în apropierea simulatorului de blocuri (sau pe crossover) în poziția predispusă este efectuat în diferite variante:

Picioarele Makhi pentru pierderea in greutate si fese rotunde
  1. situată pe partea sa – se lucrează la mușchiul medial gluteus;
  2. situată pe spatele capului la simulator: manșonul cu un cablu este atașat la gleznă, încărcătura se desfășoară atunci când piciorul este coborât pe podea datorită încărcăturii din față și din spate a coapselor;
  3. în picioare lateral la simulator – pe crossover, picioarele pot fi retrase atât înainte cât și înapoi, atât în ​​exterior, cât și în interior.

Ridicând și ridicând picioarele în timp ce stați în picioare, în picioare și în picioare, puteți da mușchilor o încărcătură fără alunecări care nu se potrivesc oamenilor cu artrită și artrită.

Formarea de șoc pe crossover se efectuează numai după ce ați lucrat la programul de bază: ghemuituri grele, lunges, liflifts (cu picioare drepte). După aceea, este recomandabil să faceți muștele cu picioarele chiar și pe partea și pe stomac, chiar pe toate cele patru sau pe fitbole.

Ei se combină cel mai bine: ridicând piciorul în lateral, coborâți-l în față și în spatele corpului pentru a lucra mușchii din toate unghiurile. Pentru fese elastice, este posibil să se combine ghemuirea și ridicarea piciorului, care se află în bucla unității de încrucișare.

Legăturile, precum și extinderea în simulator, un exercițiu de izolare care este folosit în culturism pentru a rafina mușchii răniți atunci când trage o ușurare. În mod similar, ele ajută la rotirea feselor, când există deja cea mai mare parte a masei musculare.

Să fluture și să piardă în greutate?

Este posibil să faci picioarele mahi pentru pierderea în greutate, cum să dai exerciții de intensitate a luminii? Schimbați poziția inițială. Așezați-vă în poziția unei bare laterale, cu accent pe palma sau cot și efectuați îndepărtarea piciorului superior. Pentru ușurare, vă puteți sprijini pe podea cu genunchiul piciorului inferior. Exercitarea implică mai mulți mușchi: spate, presă, brațe și umeri, pe lângă picioare și fese.

Picioarele lui Makhi pentru pierderea în greutate vor fi mult mai eficiente din poziția barului obișnuit, când în loc de patru picioare corpul va primi trei și va activa corseaua musculară, arzând energia activă.

Picioarele eficiente pentru slăbire sunt combinate într-un exercițiu cu atacuri și squats:

Picioarele Makhi pentru pierderea in greutate si fese rotunde
  • stai jos și, în timp ce te ridici, ia-ți piciorul în lateral;
  • face o întoarcere înapoi și după ce se ridică pentru a da un picior înainte, simulând o lovitură prin aer;
  • săriți cu un ambreiaj al piciorului stâng, săriți pe el și faceți o lovitură intensă înainte cu piciorul drept.

Este în dinamica mușchilor feselor care sunt încărcate cu 100%, iar adăugarea unui salt oferă o sarcină suplimentară și ridică pulsul pentru a ajunge în zona de ardere a grăsimilor.

Picioarele lui Makhi – un instrument indispensabil pentru problema picioarelor în formă de X, când mușchii interni ai coapselor sunt mai puțin dezvoltați. Este necesar să aduci piciorul înăuntru, în picioare lângă crossover.

Acționând ca un exercițiu de corecție excelent și o sarcină optimă pentru persoanele în vârstă, poate ajuta la rezolvarea multor probleme cu mersul, postura, dar nu cu pierderea în greutate.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

65 − = 62

Adblock
detector