Sport și sănătate

Pot face corpul elastic fără a merge la sala de sport? Sfaturi despre cum să strângeți corpul acasă

O figură subțire și potrivită este visul oricărei fete. Pentru a atinge rezultatul dorit, sexul echitabil se duce la orice sacrificiu, incluzând antrenament fizic exhaustiv și diete înfometate.

De fapt, pentru a face corpul să se potrivească și elastic, este suficient doar să faceți anumite exerciții de gimnastică și o puteți face acasă.

În acest articol vă vom spune cum să strângeți corpul în cel mai scurt timp posibil acasă, fără a căuta ajutor de la profesioniști.

Este posibil să trageți corpul într-un timp scurt acasă?

Pot face corpul elastic fără a merge la sala de sport? Sfaturi despre cum să strângeți corpul acasă

Pentru a strânge corpul, trebuie mai întâi să înțelegeți de ce nu arată așa cum doriți. De regulă, cauza depozitelor de grăsime și a flăcării pielii constă într-un stil de viață sedentar și o dietă necorespunzătoare.

De aceea, puteți restaura vechile forme doar prin modificări drastice în viața voastră. Deci, trebuie să vă revizuiți complet meniul zilnic. Din dieta ar trebui să fie excluse alimente rafinate, alimente prajite, muraturi și alimente afumate, zahăr, precum și făină și produse de cofetărie.

Pentru a mânca este necesar în porții mici, de până la 5-6 ori pe zi. În plus, trebuie să beți cât mai multă apă pură pură pură, în medie, 1,5-2 litri pe zi. Ultima masă ar trebui să fie efectuată nu mai târziu de 3-4 ore înainte de culcare, iar pentru cina trebuie sa mananci numai acele alimente care sunt usor de digerat - degresată de vaci branza, iaurt, pui fraged și legume, aburit sau fiert.

Amintiți-vă că cu cât mai repede puteți merge la o dietă echilibrată, cu atât mai repede puteți obține efectul dorit și vă puteți face corpul incredibil de rezistent. În plus, trageți figura acasă este absolut imposibilă fără a efectua anumite elemente de gimnastică.

Cum să vă strângeți corpul în 2 săptămâni cu exerciții eficiente?

Următorul set de exerciții vă va ajuta cât mai repede să pierdeți greutatea și să găsiți forme neobișnuit de atractive:

Pot face corpul elastic fără a merge la sala de sport? Sfaturi despre cum să strângeți corpul acasă
  • stați pe o suprafață tare și îndoiți genunchii. Plasați picioarele pe lățimea șoldurilor și apăsați ferm pe podea sau pe orice altă suprafață. Trageți-vă în jurul picioarelor sub genunchi și îndoiți, astfel încât trunchiul din lateral să semene cu o literă "C". Păstrați această poziție a corpului, întoarceți-vă cât mai mult posibil. După atingerea punctului final, îndreptați-vă mâinile și țineți-le în zona șoldului. Luați 3 respirații adânci și reveniți la poziția de plecare. Un astfel de exercițiu ar trebui repetat de cel puțin două ori;
  • Lie pe spate pe podea sau pe orice suprafață tare. Picioarele se îndoaie și apucă mâinile, apoi trageți-le în piept. Strângeți strâns stomacul și retrageți-l. Îndreptați încet picioarele și le coborâți ușor în fața dvs., în timp ce îndreptați și întindeți brațele peste cap cu mâinile sus. Asigurați-vă că poziția taliei în timpul exercitării acestui exercițiu nu se schimbă - ar trebui să fie puternic apăsată pe podea. Întoarceți-vă ușor la poziția de pornire și repetați acest element de gimnastică de 8 ori;
  • Gândește-te pe partea dreaptă, cu brațul sub capul tău. Trageți ușor fundul pelvisului astfel încât picioarele drepte și trunchiul să fie în unghi mic. Scoateți piciorul stâng de pe podea și efectuați 8 mișcări circulare precise, respectând direcția în sensul acelor de ceasornic. În același timp, cu fiecare repetare este necesar să ridicați piciorul ușor mai mare decât timpul precedent. După ce ați ajuns în poziția finală, începeți să rotiți piciorul în direcția opusă, reducând ușor traiectoria mișcării sale și scăzând-o treptat până la suprafața orizontală. Faceți acest lucru încă 3 ori, întoarceți-vă de cealaltă parte și repetați acest exercițiu pentru piciorul drept;
  • stați pe podea, îndreptați-vă picioarele și trageți-le drept în fața dvs. Sosetele trebuie trase în direcția portbagajului. Mâinile se ridică la nivelul umerilor și se întind ca aripile, în direcții diferite, ținând palmele în jos. Nu vă îndoiți și nu rupeți fesele de pe podea, întoarceți corpul corpului cât mai mult posibil spre stânga. Țineți trunchiul în această poziție, faceți încă 2 răsuciri scurte în aceeași direcție, apoi relaxați-vă complet și reveniți la poziția de plecare. Repetați un element gimnastic similar prin rotirea în direcția opusă. Faceți acest exercițiu de 5 ori spre stânga și spre dreapta. Pentru a obține un efect și mai mare, în timpul desfășurării unei gimnastică asemănătoare, trebuie să luați fiecare mână pe o gantere cântărind 1-2 kilograme.

Este necesar să faceți acest set de exerciții de 3 ori pe săptămână. Este nevoie de foarte puțin timp, deci este potrivit și pentru cele mai aglomerate femei. Cu toate acestea, o astfel de gimnastică ajută la obținerea unui rezultat foarte vizibil într-un timp scurt. În termen de 2 săptămâni de activitate fizică regulată de acest fel, pur și simplu nu știu cifra - aceasta va deveni mult mai tonifiat, tesutul muscular elastic, si in plus de greutate și corp de grăsime se va topi în fața ochilor noștri.

Bineînțeles, toate acestea funcționează numai în condițiile unei alimentații adecvate. În acest caz, dacă efectuați în mod regulat exerciții de gimnastică, și după exercitarea de a mânca un kilogram de prăjituri și produse de patiserie, depozite grase doar se vor acumula, și nici un efect, pur si simplu nu observa.

Cum sa faci organismul sa se potriveasca si elastic dupa ce a pierdut in greutate?

Pot face corpul elastic fără a merge la sala de sport? Sfaturi despre cum să strângeți corpul acasă

Dacă, în general, sunteți o fată destul de subțire, făcând aceste exerciții vă va ajuta cu siguranță să vă strângeți mușchii și să începeți să arătați extraordinar de atrăgători. Între timp, unii reprezentanți se confruntă cu o altă problemă.

Nutriția și activitatea fizică adecvată îi ajută într-adevăr să piardă în greutate și să scape de depozitele de grăsimi, dar pielea după aceea devin flabni, saggi și inelastici.

Pentru a pune în ordine pielea și a da un ton vital va ajuta la proceduri speciale de cosmetologie. Dacă aveți ocazia, puteți contacta un cosmetolog profesionist care vă va sfătui ce opțiuni puteți încerca în cazul dvs. particular. În special, un specialist vă poate prescrie o cremă specială de strângere a corpului, care afectează efectiv zonele problematice și vă permite să obțineți rapid un efect uimitor.

De asemenea, pentru a trage rapid corpul după ce ați scăpat de kilogramele în exces, puteți lua un curs de masaj profesionist în salonul sau studio de frumusețe. Puteți efectua această procedură la domiciliu, însă pentru o implementare corectă este nevoie de prezența anumitor cunoștințe și abilități. Cel mai bun în această situație, tehnici adecvate anticelulitic și de conservare.

În cele din urmă, în unele cazuri, ambalaje speciale pentru organism, cu adăugarea de uleiuri care strâng pielea pot fi, de asemenea, eficiente. Luați boabele de cafea și măturați-le cu o mașină de spălat cafea. Adăugați la el orice ulei esențial - portocaliu, iasomie, grapefruit, bergamot și așa mai departe. Folosind o mănușă specială pentru spălare sau o pensulă obișnuită, aplicați amestecul rezultat în zonele problematice ale pielii și frecați bine. Lăsați compoziția pe corp cât mai mult posibil și apoi spălați-o în apă caldă.

Este necesar ca aceste proceduri să fie efectuate în fiecare zi. Un curs de obicei constă în 15-20 sesiuni. După fiecare curs, faceți o pauză de 1-2 luni. Cele mai multe fete și femei observă că, după 2-3 săptămâni de aplicare regulată a amestecului de cafea-ulei, au observat un rezultat destul de tangibil.

În ciuda faptului că aducerea corpului în formă nu poate fi foarte simplă, face-o acasă este mai mult decât reală. Principalul lucru este acela de a stabili un obiectiv și de a nu renunța la un singur pas. Pentru a obține rezultatul maxim posibil, aveți nevoie de o abordare cuprinzătoare, pentru că veți avea nevoie nu numai de activitatea fizică sub formă de exerciții de gimnastică, ci și de o nutriție adecvată și, în unele cazuri, de utilizarea de cosmetice speciale.

Credeți în voi înșivă și veți reuși neapărat și pentru o perioadă scurtă de timp.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 + = 12