Sport și sănătate

Urechi pe picioare: o colecție de exerciții eficiente pentru a scăpa de imperfecțiunea figurii

Urechi de pe picioare le deranjează aproape pe fiecare femeie care seamănă în dieta de coacere, alimente grase și dulciuri. Excesul de calorii din carbohidrații și grăsimile trans este depozitat în principal în depozitele hormonale, distorsionând armonia coapsei.

De ce apar urechile și cum să scapi de ele?

Cu toate acestea, urechile apar nu numai din cauza apetitului excesiv:

Urechi pe picioare: o colecție de exerciții eficiente pentru a scăpa de imperfecțiunea figurii
 1. tendința de a acumula grăsime în zona coapsei;
 2. o tulburare a glandei hipofizare (grăsimea este depusă sub linia taliei);
 3. stilul de viață sedentar.

Problema urechilor de pe picioare, pentru a scăpa de care fetele încearcă cu masaje, este rezolvată într-un mod complex: prin mișcare și prin alimentație adecvată. Grăsimea nu este arsă la nivel local, prin urmare este imposibil să se elimine numai congestia pe șolduri.


Întregul corp va pierde în greutate și „Urechile“ vor ceda procesului în ultimul loc, deoarece au fost rezultatul unui proces stagnant.

Există două motive principale pentru acumularea de urechi pe șolduri:

 1. consumul excesiv de carbohidrați;
 2. dominarea estrogenilor și a toxicității.

Carbohidrații răi din dietă, cum ar fi zahărul, coacerea și amidonul, în exces cresc rapid cantitatea de grăsime din zona șoldurilor și a abdomenului. Carbohidrații complexi și utili includ: porridge (cu excepția orezului și grâului), boabe întregi și pâine de secară, paste făinoase din făină groasă, legume și leguminoase. Merită să renunți complet la pâine albă, zahăr, dulciuri, orez alb și cartofi sub formă de felinar principal (dar poate fi adăugat la supe).

Dominanța estrogenilor determină acumularea de grăsimi pe abdomen și șolduri nu numai la femei. Condiția este însoțită de umflături, senzație de plinătate în abdomen, oboseală, metabolism lent. Cauzele excesului de estrogeni sunt stresul, o deficiență a hormonului progesteron. În acest din urmă caz, terapia hormonală vă va ajuta să scăpați de grăsime.

Prin urmare, fără tăierea carbohidraților în dietă, urechile nu pot fi îndepărtate.

Exerciții împotriva urechilor de pe picioare

Coapsele constau în zeci de mușchi care trebuie să fie incluși în activitatea de returnare a circulației sângelui la straturile țesutului conjunctiv și a grăsimii subcutanate, expulzând rezervele excesive.

Începătorii vor avea nevoie doar de patru exerciții, care trebuie făcute de două ori pe săptămână.

Urechi pe picioare: o colecție de exerciții eficiente pentru a scăpa de imperfecțiunea figurii
 • Scuze paharul. Efectuată cu o gantere, care trebuie ținută în mâini la nivelul pieptului, sprijinind partea largă a palmelor, cum ar fi "Cupa". Cand stati in scaun, corpul ramane in pozitie verticala, genunchii sunt crescuti in lateral. Adâncimea de squat depinde de capacitatea de a menține spatele drept. Pentru a mări stabilitatea în poziția inferioară, puteți să iesi șosete și să vă așezați pe un scaun jos, ridicându-l;
 • Se înclină pe un picior. Pentru a transfera greutatea unui corp pe piciorul drept, genunchiul stâng să se aplece. Înclinați-vă înainte, trăgând pelvisul înapoi și ținându-vă spatele drept. Îndreptați, repetați mișcarea cu fiecare picior de câteva ori;
 • Ascensoare pelvine cu accent pe bancă. Așezați-vă cu lamelele de pe bancă (canapea, dacă faceți exerciții la domiciliu). Îndoiți picioarele în genunchi, opriți-vă pe podea. Pelvisul se blochează. Puneți gantera pe oasele pelvine. Coborârea feselor la podea, ridicarea șoldurilor în lateral, efectuarea extensiei în articulația șoldului;
 • Înapoi și lovi cu piciorul înapoi. Exercitiile incarcate perfect incarca toate muschii picioarelor, inclusiv munca de mici muschii de stabilizare, arderea multor calorii. Faceți-vă piciorul drept un pas înapoi înapoi, stai jos, urcați și piciorul drept lovește aerul din fața ta.

Pentru a îndepărta urechile de pe picioare, exercițiile sunt realizate sub formă de antrenament circular sau super-celule. Puteți face zece repetări ale fiecăruia, mergeți de la primul la cel de-al patrulea, completând astfel trei sau patru cercuri.

Puteți împărți exercițiile în perechi și repetați fiecare câte trei de mai multe ori: faceți trei cercuri de zece squate și zece pante pe fiecare picior, apoi trei cercuri de ascensoare și lunges. Pe măsură ce crește puterea, creșteți numărul de repetări. Nu vă lăsați să se răcească - instruirea ar trebui să fie intensă. Mai puțin odihnă între exerciții, un minut de pauză între cercuri.

Slimitatea interiorului coapsei

Pe suprafața interioară a coapsei este un grup de mușchi sau adductori conducători, dar este inutil să încercați să îndepărtați grăsimea prin stoarcerea pernei sau prin amestecarea picioarelor în simulator. Printre cele mai bune exerciții pentru șolduri se află din nou squats, dar numai cu o gamă largă de picioare și, de asemenea, atacuri spre lateral, care permit utilizarea adductorilor suplimentari, deasupra cărora urechile cresc.

O listă de exerciții eficiente poate fi continuată prin sărituri la fața locului, înainte și înapoi, în părțile laterale, de la picior la picior. Încărcăturile plumerice sunt secretul arderii rapide a grăsimilor.

Cum de a construi un program de antrenament pentru picioare?

Efectuând doar exerciții pentru urechi de pe picioare, este dificil să se obțină un rezultat în scăderea în greutate.

Avem nevoie de o abordare integrată pentru a scăpa de grăsime pe șolduri:

Urechi pe picioare: o colecție de exerciții eficiente pentru a scăpa de imperfecțiunea figurii
 1. efectuați 30-40 de minute de cinci ori pe săptămână pe cardio pe o bicicletă staționară, treadmill, trainer eliptic sau pas;
 2. Scufundele sunt comune și pe un picior, sărind, lunges spate și lateral timp de 30 de minute de 3-4 ori pe săptămână, dar adăugați exerciții la alte părți ale corpului la picior de formare.

Exercițiile aerobice, întărirea sistemului cardiovascular, vor duce la tonusul coapsei și vor ajuta la îndepărtarea rapidă a urechilor dintre picioare. Cum de a dispersa sângele și de a accelera arderea grăsimilor va ajuta la mersul pe jos timp de 30 de minute, 5 zile pe săptămână.

De ce nu puteți înlătura grăsimile la nivel local?

Pierderea in greutate a mainilor, picioarelor sau a abdomenului are loc atunci cand numarul de calorii arse este mai mare decat cantitatea consumata cu energie alimentara. Prin urmare, orice activitate fizică va ajuta la îndepărtarea grăsimii de la șolduri.

Absolut inutil pentru a efectua împotriva urechilor mahi în picioare sau în picioare pe toate patru, punerea pe greutăți în greutate - aceste exerciții sunt doar suplimentare atunci când lucrează în mușchi și nu duc la arderea grăsimilor.

Exerciții eficiente și figura frumoasă!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

68 − 58 =