Sukan dan kesihatan

Bagaimana untuk mengurangkan berat badan dalam masa 2 hari di rumah?

Sudah tentu, setiap seorang daripada kita, pembaca yang tersayang, datang sekurang-kurangnya sekali dalam kehidupan dengan keadaan di mana soalan sebenar menjadi - bagaimana untuk menurunkan berat badan dalam 2 hari. Setuju, dalam kehidupan ada keadaan apabila anda perlu kelihatan baik: mesyuarat siswazah, sambutan keluarga, cuti atau sesi foto. Sebelum mengambil langkah-langkah kecemasan, anda perlu memahami apa yang rahsia kehilangan berat badan.

Formula mudah untuk kehilangan berat badan

Bagaimana untuk mengurangkan berat badan dalam masa 2 hari di rumah?

Setiap gadis perlu tahu peraturan asas: dengan keseimbangan positif kalori, lemak terkumpul, dan jika negatif, ia dibakar. Ini adalah kebenaran yang lama. Seseorang akan menurunkan berat badan hanya apabila dia menghabiskan lebih banyak kalori daripada yang dikonsumsi. Oleh itu, jika anda ingin menurunkan berat badan sebanyak 2 kg dalam 3 hari, kemudian meningkatkan penggunaan tenaga. Lakukan lebih banyak sukan, berikan lif, jongkok semasa membasuh pinggan, cerun dan lain-lain latihan mudah ketika menonton TV.

Buang sepenuhnya tepung, manis, berlemak dan makanan masin, makanan segera. Berhati-hati bahawa pada hari-hari yang akan datang di atas meja anda terdapat hanya produk yang berguna, sayur-sayuran dan buah-buahan segar. Jangan batalkan sepenuhnya makan, kerana langkah kardinal sedemikian boleh membawa kepada gangguan metabolik. Ya, dan mengantuk, keletihan dan tidak peduli - bukan sahabat terbaik pada suatu peristiwa penting.

Adakah kemungkinan keajaiban?

Ya, anda boleh menurunkan berat badan dengan segera di rumah. Tetapi untuk ini, adalah perlu untuk mematuhi semua saranan pemakanan. Selama 2 hari anda boleh kehilangan 5 kg tanpa merugikan kesihatan. Tetapi anda perlu memahami bahawa tubuh tidak dapat membakar kilogram lemak dalam beberapa hari. Bentuk memperbaiki hanya dengan menyingkirkan cecair berlebihan.

Jika anda memutuskan untuk mengambil langkah yang bertanggungjawab, maka ingatkan diri anda bahawa jerk ini boleh menjadi langkah pertama kepada angka langsing. Jika anda terus memakan makanan yang sihat dan memberi aktiviti fizikal badan anda yang sederhana, maka anda akan melupakan lipatan hodoh selama-lamanya.

Untuk cepat menurunkan berat badan, anda perlu mematuhi peraturan:

  • Minum banyak air bersih - ia akan membantu menghilangkan bengkak;
  • Menolak makanan berkalori tinggi, garam dan gula;
  • Ambil mandi hangat dengan kosmetik - mereka membantu mengeluarkan cecair.

Untuk menjadikan kulit licin dan menggoda, anda perlu menggunakan scrub dan peelings. Memperkuat kesan dana anti selulit.

Apa yang patut menjadi diet?

Untuk mengurangkan berat badan dan memperbaiki bentuknya, salah satu kaedah yang paling berkesan boleh digunakan. Sekiranya semuanya dilakukan dengan betul, hasilnya pasti akan menggembirakan anda.

Bagaimana untuk menurunkan berat badan dalam 1 hingga 2 hari? Wanita yang berkeinginan kuat dan ketahanan akan mendekati diet pada teh hijau dan air. Pada siang hari, minum teh hijau tanpa gula dan air tidak berkarbonat tulen. Jika rasa lapar sangat kuat, makan timun atau epal.

Gelas pertama air harus diminum sebaik sahaja terbangun. Setengah jam, minum teh hijau. Selama dua jam sebelum tidur, berhenti menggunakan cecair. Pada diet ini, anda akan membuang 5 kilogram, pembengkakan akan hilang. Tetapi orang yang mengalami masalah buah pinggang yang merosot perlu berunding dengan pakar terlebih dahulu.

Bagaimana untuk mengurangkan berat badan dalam masa 2 hari di rumah?

Kaedah lain yang berkesan ialah pemakanan kefir. Adalah lebih mudah untuk bertoleransi daripada yang pertama, kerana kefir menyegarkan dan menghilangkan rasa lapar. Hari dibenarkan minum satu liter kefir rendah lemak, anda boleh minum air dan teh hijau. Jika anda berfikir tentang bagaimana anda boleh kehilangan 2-3 kg dalam 2 hari, maka ini adalah cara untuk anda.

Lebih banyak pilihan yang berhemat - diet kefir-apel. Selain kefir, anda boleh makan beberapa epal manis setiap hari. Tetapi jika buah ini menguatkan rasa lapar, maka lebih baik menolak dan menggantikannya dengan buah-buahan rendah kalori lain.

Model Diet

Jika anda tidak bersedia untuk makan sepanjang hari hanya kefir, maka ia patut melihat diet jangka pendek yang lain.

Menu pola pemakanan adalah kira-kira berikut: pada hari pertama untuk sarapan anda boleh makan telur rebus dan minum teh tanpa gula. Makan tengah hari adalah sama. Untuk makan malam, keju kotej (100 gram) dan teh dibenarkan. Makanan tidak boleh ditukar atau meningkat dalam kalori. Antara hidangan anda harus minum banyak air. Diet perlu diulang sekurang-kurangnya sebulan sekali, supaya tidak mendapat berat badan.

Kaedah ini, seperti 2 hari untuk menurunkan berat badan di rumah, sangat popular. Sepanjang tempoh anda boleh makan hanya salad kubis putih tanpa minyak dan garam. Kelebihannya ialah tidak ada rasa lapar. Pastikan minum air.

Anda boleh mengurangkan berat ke atas keju kotej. Dalam sehari anda perlu makan 200-250 gram keju kotej bebas lemak, mengedarkannya untuk beberapa hidangan. Protein menghilangkan cecair yang berlebihan, dan diet rendah kalori mempromosikan pembakaran lemak.

Bagaimana untuk mengurangkan berat badan dalam masa 2 hari di rumah?

Apabila hari-hari sukar ditinggalkan, dan pantulan cermin akan membuat anda bahagia, anda tidak boleh berehat. Sekiranya anda kembali ke makanan kalori tinggi, kilogram lagi "Tetap" pada badan anda. Untuk menyimpan bentuk yang menarik, anda perlu memantau makanan dan memberi keutamaan kepada produk yang berguna.

Sekali lagi, kami menekankan perhatian anda: diet di atas tidak akan menyelamatkan anda dari 2 kg lemak! Mereka hanya bertujuan untuk mengeluarkan kelembapan berlebihan.

Untuk membakar 2 kg deposit lemak, anda perlu menghabiskan kira-kira 15-18000 kalori, dan melakukannya dalam 2 hari bukan sahaja tidak realistik, tetapi juga sangat berbahaya untuk kesihatan. Di sini anda akan menerima latihan tetap di gim dan diet yang sistematik.

Kurangkan berat badan dengan bijak dan tidak membahayakan kesihatan!

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

61 + = 64