Cincin magnet untuk penurunan berat badan: faedah, kesan, peraturan penggunaan | pangudownloads.com
Sukan dan kesihatan

Cincin magnet untuk penurunan berat badan: faedah, kesan, peraturan penggunaan

Cincin magnet diterima untuk dipakai secara eksklusif pada ibu jari kaki dengan penetapan di tengah. Dalam kes ini, unjuran harus terletak dari bawah. Apabila berjalan, seseorang secara automatik menekan pada tiang, menyebabkan urut mata secara aktif secara biologi. Apabila mata-mata aktif ini terjejas, otak mengeluarkan impuls dan memuat bahagian bawah rangka kerja otot badan.

Bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan, peranti ini adalah alat yang sangat baik untuk harmoni dan menyingkirkan lemak subkutan. Secara beransur-ansur anda menjadi lebih anggun tanpa memerhatikannya. Satu lagi titik positif cincin adalah bahawa mereka meningkatkan proses metabolik, supaya mereka dapat membantu menurunkan berat badan lebih cepat dengan cepat.

Magnet untuk berat badan pada kaki: bagaimana memakainya dengan betul

Cincin magnet untuk pelangsingan pada jari dibuat dalam bentuk perhiasan, yang kelihatan harmonis dengan pakaian. Magnet untuk kehilangan berat badan pada kaki diperbuat daripada silikon. Mereka adalah telus, tidak dapat dilihat, yang sangat penting untuk wanita, terutama pada musim panas.

Cincin magnet pada jari kaki adalah yang paling berkesan untuk mengurangkan berat badan. Yang sama yang dipakai pada jari tangan anda, anda perlu menembak pada waktu malam.

Magnet untuk penurunan berat badan - algoritma penggunaan pada jari kaki:

Cincin magnet untuk penurunan berat badan: faedah, kesan, peraturan penggunaan
 1. Cincin hendaklah dipakai pada telunjuk dan ibu jari kedua-dua kaki;
 2. Magnet terletak di bahagian bawah jari di tengah;
 3. Magnet mula berfungsi di bawah beban dinamik;
 4. Pakai cincin magnet silikon untuk penurunan berat badan sebaik-baiknya 2-3 jam sehari. Kemudian, anda perlu meningkatkan secara beransur-ansur beban sehingga 7-12 jam;
 5. Magnet silikon mesti disimpan bersih dan dibasuh setiap hari dalam air sejuk.

Oleh kerana cincin magnet pada kaki proses pelangsingan dalam badan ia adalah lebih cekap, pemprosesan makanan lebih cepat, pengeluaran normal hormon tiroksin, yang bertanggungjawab untuk metabolisme dan mengurangkan rasa lapar, selera makan menyekat. Keperluan makanan ringan hilang.

Untuk menguatkan proses kehilangan berat badan, anda mesti menambah cara hidup yang aktif untuk memakai cincin magnetik. Sebagai contoh, pergi berjoging, berbasikal, berenang.

Ambil makanan ringan. Hadkan penggunaan gula-gula dan makanan segera. Makan lebih banyak sayuran dan buah-buahan, minum lebih banyak air. Jika anda mematuhi semua keperluan ini, penurunan berat badan akan lebih berkesan.

Di samping itu, peranti mempunyai banyak detik positif. Sebagai contoh, kulit akibat kehilangan kilogram berlebihan tidak akan menghulurkan dan tidak membentuk lipatan, kerana berat pelepasan berlaku secara beransur-ansur - 3-5 kilogram sebulan. Dan dengan bantuan latihan fizikal, badan dapat diangkat pada waktunya. Akibatnya, lapisan lemak di bahagian bawah badan berkurangan.

Cara menggunakan cincin magnet untuk penurunan berat badan

Cincin magnet untuk penurunan berat badan: faedah, kesan, peraturan penggunaan

Jari kaki besar dianggap zon aktif secara biologi yang memakai magnet. Akibatnya, kaki akan didedahkan kepada radiasi magnetik, dan peranti akan bekerja betul-betul di kawasan-kawasan yang bertanggungjawab untuk selera makan dan metabolisme.

Semasa penggunaan cincin, urut ringan dilakukan pada titik-titik khas, yang menghantar gelombang magnet ke otak dan merangsang kerja otot-otot badan.


Mungkin semua yang dikatakan mengenai sumber untuk magnet adalah benar, bagaimanapun, kajian perubatan pada peranti ini belum dijalankan. Jadi, tidak kira bagaimana magnet bertindak pada seseorang, kebanyakan hasil dihasilkan oleh kaedah tambahan - diet dan senaman.

Cara memakai mesin berat badan:

 • Ia sepatutnya berada di tengah-tengah jempol. Tengkorak khas perlu dimasukkan ke dalam. Cincin terbina dalam harus berada di kedua-dua kaki kanan, atau, lebih tepatnya, pada ibu jari. Ia adalah perlu untuk memantau lokasi sebenar magnet;
 • Ia akan baik jika ia terletak terus di bawah jari di tengah. Bagi mereka yang ingin mencuba cincin ini dalam tindakan, disyorkan untuk memohon mereka pada mulanya tidak intensif, menggunakan hanya beberapa jam sehari. Jika selepas itu tidak ada penyakit yang dapat dilihat dalam masa seminggu, maka ia selamat untuk anda dan anda secara beransur-ansur dapat meningkatkan pemakaiannya.

Bagaimana untuk mengeluarkan magnet:

Cincin magnet untuk penurunan berat badan: faedah, kesan, peraturan penggunaan
 • Untuk mengalihkan kaki dari kaki anda dengan betul, anda perlu menggunakan sabun. Dengan itu, magnet akan melarikan diri dengan cepat. Untuk memanjangkan hayat cincin magnetik, anda perlu mandi bersama mereka;
 • Peranti ini memerlukan pengeringan selepas mandi, kerana ini diletakkan di tempat yang hangat di atas tuala. Tetapi jangan memakainya di dalam bilik mandi, memakai alat pemanas. Apabila aktiviti fizikal lebih baik untuk mengeluarkan cincin dan keluarkan ke sisi, supaya tidak merosakkan bahan. Jika cincin itu agak gelap, jangan bimbang. Mereka tidak kehilangan sifat fungsional mereka dan masih berfungsi dengan cekap.

Siapa yang tidak boleh memakai cincin magnet:

 • Peranti ini tidak boleh digunakan oleh wanita hamil, dan juga orang yang mempunyai selsema dan demam. Peranti ini contraindicated dalam orang-orang yang mempunyai masalah dengan sistem kardiovaskular, penyakit varikos, penyakit sendi, gangguan mental. Walaupun dana ini boleh dibeli tanpa nasihat doktor, ia tidak akan berlebihan untuk berunding dengan pakar;
 • Sekiranya anda berasa tidak selesa dan keletihan semasa memakai, dan anda diganggu oleh gatal-gatal, keluarkan cincin. Anda mungkin mempunyai reaksi alahan;
 • Jika ketidakselesaan ketika memakai tidak dirasakan dan tidak ada faktor negatif yang lain, anda boleh cuba memindahkannya sedikit demi sedikit.

Mungkin cincin magnet untuk penurunan berat badan pada kaki sebenarnya berkesan.

Walau bagaimanapun, adalah lebih baik untuk terlebih dahulu cuba menyingkirkan berat badan yang lebih konservatif, tetapi sentiasa cara topikal - pemakanan yang betul, cara hidup yang sihat dan aktif.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 1 =