Kurangkan berat badan mengikut kaedah Dr. Bormental: cepat, mudah dan tanpa akibat yang tidak menyenangkan | pangudownloads.com
Sukan dan kesihatan

Kurangkan berat badan mengikut kaedah Dr. Bormental: cepat, mudah dan tanpa akibat yang tidak menyenangkan

Mengenai diet Dr. Bormental mendengar banyak perempuan dan wanita, tetapi apa sebenarnya teknik ini, tahu beberapa. Jika anda mengkaji ulasan mengenai sistem penurunan berat badan Dr. Bormental, ia menjadi jelas bahawa dia membantu banyak menghilangkan kilogram yang dibenci. Mari kita mengetahui rahsia kaedah ini untuk menurunkan berat badan!

Kaedah penurunan berat badan Dr. Bormental muncul baru-baru ini, ia menjadi terkenal pada tahun 2011, apabila ia dibina secara bersama oleh ahli psikoterapi dan pakar pemakanan. Keberhasilan pembangunan sistem baru ini membolehkan ia digunakan di seluruh rangkaian klinik Bormental.

Apakah intipati metodologi

Kurangkan berat badan mengikut kaedah Dr. Bormental: cepat, mudah dan tanpa akibat yang tidak menyenangkan

Ramai orang mahu menghilangkan berat badan yang berlebihan, walaupun, ia tidak mungkin untuk semua orang. Orang ramai boleh mendapatkan berat badan untuk pelbagai sebab, sistem ini mereka sarankan untuk dipertimbangkan ketika melakukan diet. Pakar yang bekerja untuk menghasilkan kaedah kehilangan berat badan, memilih mekanisme pencetus untuk mengurangkan mood psikologi berat badan seseorang.

Ia adalah psikologi manusia yang membantu menurunkan berat badan dengan berkesan dan yang baik, perkara utama adalah mengikuti semua peraturan kaedah. Hakikatnya dalam kebanyakan kes adalah masalah psikologi yang menghalang seseorang daripada kehilangan berat badan.

Prinsip pengurangan berat badan adalah untuk melihat dua perkara penting:

  • Secara berasingan untuk mengetahui sendiri sebab-sebab yang menyebabkan orang makan terlalu banyak. Mengikut pemaju kaedah ini menyelesaikan masalah berat badan berlebihan, seseorang yang mengetahui sebab-sebab perubahan yang tidak menyenangkan dengan penampilannya, akan menurunkan berat badan dengan mudah, tanpa memohon usaha khas untuk ini;
  • Mematuhi peraturan asas diet.

Jika anda mematuhi prinsip-prinsip mudah penurunan berat badan di Bormental, anda akan melihat diri anda dalam cermin orang yang langsing dan menarik.

Setelah menentukan sebab-sebab kenaikan berat badan, anda mesti menghilangkannya, akibatnya selera makan tidak lama lagi berkurangan, normalisasi semua proses metabolik diperhatikan, sikap acuh tak acuh terhadap makanan timbul. Dalam kes ini, harta yang positif, yang diberkati dengan kaedah kehilangan berat badan Dr. Bormental – penurunan berat badan tanpa tekanan.

Kesan pada jiwa

Kaedah Bormental terdiri daripada 25 teknik psikologi khas yang membawa kepada perubahan positif seperti:

  • menurun selera makan;
  • menurunkan jumlah perut;
  • tepu cepat dengan jumlah makanan minimum.

Walau bagaimanapun, ini bukan yang paling penting dalam sistem Bormental, pencapaian utama kaedah ini ialah pembentukan motivasi berterusan yang bertujuan untuk mengurangkan berat badan. Bagaimanakah kehilangan berat badan pada Bormental, jika anda tidak perlu mengikut diet, membuat usaha, di samping itu, tidak ada keletihan fizikal dan psikologi?

Rahsia psikologi penurunan berat badan dalam Bormental terletak pada prestasi latihan pernafasan khusus, teknik neuro-linguistik dan sistem progresif lain yang mempengaruhi tubuh manusia.

Pemaju sistem penurunan berat badan berpendapat bahawa hasilnya akan positif hanya jika semua prinsip dalam keseluruhannya diperhatikan, kerana setiap satunya memperkuat tindakan yang lain.

Bagaimana teknik berfungsi

Ciri sistem moden, yang dibangunkan oleh ahli nutrisi dan psikoterapis, adalah mustahil untuk memegangnya sendiri. Mereka yang menghadapi masalah berat badan berlebihan dan menunjukkan keinginan untuk menurunkan berat badan, beralih ke klinik Bormental, di mana pakar dan akan mengadakan kursus di mana seseorang akan menjadi pemilik badan langsing.

Merujuk kepada klinik, pesakit menerima beberapa konsultasi individu dan lima sesi kumpulan, tujuannya adalah untuk mewujudkan sikap positif untuk terus memperbaiki badan dan minda mereka.

Kurangkan berat badan mengikut kaedah Dr. Bormental: cepat, mudah dan tanpa akibat yang tidak menyenangkan

Oleh itu, semasa menghadiri kelas, pesakit beralih secara beransur-ansur dari penyimpanan lemak ke pembakaran. Seluruh sistem terdiri daripada empat peringkat, yang membolehkan seseorang menurunkan berat badan.

Selepas seseorang telah memberikan dirinya sikap psikologi kepada penurunan berat badan, anda perlu pergi ke normalisasi metabolisme, adalah penting untuk tidak memasukkan makan berlebihan.

Pemakanan yang betul untuk kehilangan berat badan adalah sama pentingnya dengan suasana psikologi. Pakar dalam setiap pusat ini Bormental membolehkan pesakit mereka belajar bagaimana untuk makan dengan betul, enggan makan terlalu banyak, kerana hanya dengan cara ini ia akan dapat mencapai matlamat yang ditetapkan.

Apabila seseorang berjaya menghindari makan berlebihan, dan juga selepas menormalkan metabolisme, dia pergi ke tahap kedua – untuk mempelajari perbezaan antara konsep “selera makanDan “Kelaparan“. Juga, dia menghadapi tugas yang sukar – untuk mengatasi rasa lapar dengan bantuan jiwa, berkomunikasi dengan tubuhnya. Daripada ini ia hanya mengikut keharmonian badan dan jiwa manusia yang dapat menurunkan berat badan tanpa akibat kesihatan.

Tahap ketiga membolehkan untuk menghilangkan pengapit otot dan menghilangkan semua percanggahan, setelah keharmonian dicapai, kualiti hidup meningkat dan motivasi untuk menurunkan berat badan diperkuat. Pada tahap ini jiwa manusia menjadi tahan terhadap kerusakan pada jalan menuju pencapaian tubuh yang ideal.

Pada peringkat keempat, pesakit mesti secara bebas belajar bagaimana untuk mewujudkan mood psikologi untuk penurunan berat badan. Dia kini menggunakan pengetahuan sebelumnya dalam amalan, dan kehilangan berat badan tanpa usaha.

Sebulan selepas menerima perundingan, pesakit harus melawat pusat dengan tujuan membetulkan garis tingkah laku dan mengatasi masalah yang timbul. Kelebihan kehilangan berat badan oleh kaedah Bormental adalah pendekatan individu untuk setiap pesakit, yang membolehkan mereka untuk mengelakkan kerosakan.

Bagaimana untuk memberi makan pada Bormental

Ramai orang yang mempunyai masalah berat badan berlebihan memilih sistem Bormental kerana mereka tidak perlu menafikan penggunaan makanan kegemaran mereka. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna ia boleh dimakan dalam kuantiti tanpa had, setiap hari anda perlu menyimpan rekod kalori yang digunakan.

Jika anda memutuskan untuk berpegang kepada diet ini, anda perlu mengikuti menu diet rendah kalori untuk setiap hari Bormental. Untuk melakukan ini, adalah disyorkan untuk membuat buku nota di mana anda akan mencatat bilangan produk yang digunakan. Penulis kaedah yang sangat mengesyorkan untuk mengecualikan daripada diet goreng diet dan makanan yang tepu dengan karbohidrat.

Pastikan badan anda menerima makanan setiap hari, kaya dengan bahan-bahan penting. Antara produk ini, pakar pemakanan termasuk ikan, daging, ayam, putih telur, keju kotej rendah lemak, kerana penggunaannya dalam kandungan protein yang banyak. Tetapi penggunaan produk seperti roti putih, produk tenusu lemak, kentang, sosej, lebih baik untuk meminimumkan atau meninggalkannya sepenuhnya.

Kandungan kalori harian yang optimum dari menu lelaki penipisan adalah 1000-1200 kalori. Apabila membuat menu, seseorang juga perlu mengambil kira gaya hidup seseorang: jika dia tidak aktif, seseorang mesti mengambil bar yang lebih rendah, dengan beban fizikal kandungan kalori menu boleh ditingkatkan sebanyak 200 unit.

Beberapa saat diet tambahan

Untuk meningkatkan keberkesanan “Bormentalievskaya“Kaedah, para pemaju mencadangkan memberi perhatian kepada nuansa tersebut dan ketat memerhatikan mereka:

Kurangkan berat badan mengikut kaedah Dr. Bormental: cepat, mudah dan tanpa akibat yang tidak menyenangkan
  • Selepas makan, minum secawan teh panas. Ini adalah perlu untuk memanjangkan rasa ketepuan. Di samping itu, makanan juga lebih baik untuk dimakan dalam bentuk panas;
  • Semak semula diet anda dan berikan makanan tinggi kalori;
  • Kurangkan jumlah makanan yang menyebabkan selera makan;
  • Untuk sehari, makanan perlu diambil 7-8 kali dalam bahagian kecil. Pada satu masa anda boleh makan tidak lebih daripada 200 gram, dengan makanan yang terakhir harus tidak lebih dari 4 jam sebelum waktu tidur;
  • Satu hari seminggu sepatutnya memunggah, anda boleh memilih sendiri.

Mematuhi peraturan dan prinsip mudah akan membantu anda tanpa banyak usaha untuk mencapai matlamat anda – untuk menurunkan berat badan dan memastikan berat ideal anda!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

51 + = 59