Latihan untuk lutut yang cantik - mengurangkan berat badan di rumah! | pangudownloads.com
Sukan dan kesihatan

Latihan untuk lutut yang cantik – mengurangkan berat badan di rumah!

Kaki langsing adalah paha tanpa pad menjengkelkan di kawasan lutut yang tergantung di atas kelopak dan merosakkan rupa di rok. Bentuk lutut ditentukan bukan hanya oleh bentuk tulang, iaitu topi lutut, tetapi juga oleh otot.

Apa yang anda perlukan untuk keharmonian?

Untuk lutut yang langsing, empat syarat diperlukan:

Latihan untuk lutut yang cantik - mengurangkan berat badan di rumah!
 • bahawa otot hadir, membentuk bentuk kaki dan kelancaran peralihan;
 • supaya tidak ada lemak yang terkumpul di sekeliling lutut dan di atasnya;
 • bahawa otot berfungsi, membantu membakar lemak;
 • pemakanan yang betul dengan defisit kecil kalori.

Kekurangan kalori adalah jaminan kehilangan berat badan. Ia dicapai dengan penolakan produk berbahaya dan aktiviti fizikal.

Bagaimana untuk membuat lutut anda cantik di rumah?

Latihan untuk lutut yang cantik termasuk:

 1. pembentukan rangka kerja otot untuk bentuk dan keanjalan yang indah;
 2. pembakaran lapisan lemak yang berlebihan.
Latihan untuk lutut yang cantik - mengurangkan berat badan di rumah!

Untuk memastikan kesan berganda - pengukuhan otot dan pembakaran lemak - latihan dijalankan dalam format pekeliling. Lima atau enam latihan di kompleks ini berulang-ulang satu kali lagi beberapa kali dengan rehat yang minimum untuk berehat.

Jangan mengharapkan kaki mengayun atau memerah bola yang duduk di atas kerusi akan membantu membuat lutut anda sempurna, dan keluarkan bantal lemak. Untuk membakar deposit lemak, anda perlu menghabiskan tenaga, berpeluh dan menguji penciptaan. Percayalah, selepas latihan selama dua minggu, tubuhnya sudah terbiasa dengan beban.

Jadikan kaki di kawasan lutut langsing untuk membantu set latihan berikut:

Latihan untuk lutut yang cantik - mengurangkan berat badan di rumah!
 1. Squats - dilakukan tanpa dumbbells untuk pemula. Berdiri lurus, letakkan kaki anda lebih lebar daripada bahu anda, dan biarkan kaus kaki anda sedikit ke tepi. Membentangkan bahawa seseorang menarik pelvis ke belakang dan ke bawah, turun ke kedalaman maksimum, tanpa mengangkat tumit dari lantai;
 2. Jatuh di sisi diperlukan untuk membakar lemak di permukaan dalam paha. Lakukan langkah yang luas ke sebelah kanan, duduk duduk menarik kembali panggul supaya lutut tidak bergerak ke arah garis kaus kaki, kembali ke kedudukan asalnya;
 3. Melompat dengan gerakan kaki silang. Berdiri tegak, lompat dengan dua kaki ke sisi - lebih lebar daripada bahu, kemudian lompat kembali dan tanah, menyeberang kaki anda. Ulangi pergerakan, seli kaki yang berjalan ke hadapan;
 4. Plie squats dengan mata air. Untuk meletakkan kaki jauh lebih lebar daripada bahu, kaus kaki perlu dipasang di sisi. Untuk duduk dengan selari, menyebarkan kaki anda lebar-lebar, membuat tiga pergerakan melompat, luruskan kaki anda;
 5. Plank dengan lutut elastik dan mengangkat kaki. Berdiri dengan penekanan untuk push-up, luruskan badan dalam satu baris dari kaki ke bahagian belakang kepala. Naikkan kaki kanan anda ke atas lantai dan bengkokkan pada lutut, membawanya lebih dekat ke perut anda. Kembali ke posisi permulaan, ulangi yang sama - mengangkat dan membongkok kaki kiri;
 6. Pergi ke kerusi. Berdiri di hadapan kerusi (langkah-platform), langkah dengan kaki kanan anda, luruskannya pada ketinggian, gerakkan kaki kiri ke perut anda, dan kembali dengan kaki kiri anda.

Untuk membuat lutut anda cantik dengan cepat, anda perlu melakukan senaman 10-20 kali tanpa berehat dan dalam bulatan. Beban boleh ditingkatkan dengan senaman pembakaran lemak interval: setiap senaman dilakukan selama 30-50 saat dengan selang istirahat 10 saat. Secara keseluruhan, anda perlu membuat lingkaran 3-4, mencari untuk membakar 200-300 kalori setiap senaman.

Apa yang boleh dan patut dimakan?

Latihan untuk lutut yang cantik - mengurangkan berat badan di rumah!

Untuk membuat lutut cantik, senaman, seperti penurunan berat badan biasa, harus digabungkan dengan pemakanan yang tepat, tetapi tidak diet.

Lemak hilang hanya apabila badan mendapat cukup kalori untuk mengekalkan otot, tetapi dengan mengorbankan produk yang berguna - tidak dibeli separa siap, tetapi dimasak dan diproses sedikit.

Proses penurunan berat badan tidak mungkin tanpa pemakanan yang betul. Pinggul dan punggung adalah zon yang bergantung kepada hormon, di mana sel-sel lemak mempunyai banyak reseptor, kerana ia mudah meningkatkan saiznya.

Anda boleh mengeluarkan lemak dari kawasan masalah jika anda mengeluarkan lemak tepu daripada diet:

 • daging babi, lemak daging lembu, lemak babi;
 • marjerin, mayonis;
 • makanan dalam tin;
 • produk separuh siap dengan kelapa sawit dan marjerin;
 • perlu mengurangkan manis, meninggalkan coklat gelap dengan 70 atau lebih koko;
 • anda boleh makan dua sudu madu dan dua buah buah sehari.

Ia perlu membuat pengambilan makanan secara teratur dan teratur: tiga majlis asas dan dua makanan ringan.

Menjalankan latihan di atas dengan betul dan sistematik, serta memakan makanan yang betul, kami akan menjadi pemilik bahagia kaki yang menarik. Latihan berkesan untuk anda!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

34 + = 37