"Amiksin" pentru copii: dacă este posibil să se dea copiilor un medicament în timpul unei răceli și al unei gripe? | pangudownloads.com
Sunt mama!

“Amiksin” pentru copii: dacă este posibil să se dea copiilor un medicament în timpul unei răceli și al unei gripe?

În perioadele epidemiologice, toți vrem să-i protejăm pe copiii noștri de infecții posibile cu infecții respiratorii. Dar, uneori, întărirea banală, hainele calde, ceaiul cu zmeură și administrarea complexelor multivitaminice nu este suficient. Și, în cele din urmă, cel puțin o dată în sezonul rece, copilul se va îmbolnăvi.

Ce ar trebui să facă mamele?

Și cât de disperat vreau să-mi ajut copilul în această perioadă dificilă!

"Amiksin" pentru copii: dacă este posibil să se dea copiilor un medicament în timpul unei răceli și al unei gripe?

Dar, din păcate, remedii populare, cum ar fi tencuielile de muștar, nu vor să fie folosite, iar alte rețete similare nu par a fi de nici un folos. Din fericire, există medicamente care vă pot ajuta copilul rapid "Ridică-te pe picioarele tale", precum și să-și consolideze imunitatea, având în același timp efecte terapeutice și preventive.

Printre aceste medicamente - "Amiksin" pentru copii. Acest medicament este absolut inofensiv pentru organismul în creștere de crumbs. În esență, este un medicament imunostimulator și antiviral, care se bazează pe inductorii de interferoni alfa, beta și gamma.

Creșterea producției naturale de interferoni se observă la aproximativ 4 ore după administrarea inițială a medicamentului și atinge vârful după o zi.

Principala substanță activă a medicamentului "Amiksin" este un tilion, un compus sintetic molecular scăzut, care corectează și stabilizează imunitatea umorală. În plus, această componentă importantă are proprietăți pronunțate antiinflamatorii. Utilizarea acestui medicament este cea mai eficientă pentru gripa, ARVI și ARI, precum și alte boli respiratorii de tip respirator.

Vă rugăm să rețineți că, în caz de supradozaj, reacțiile adverse adverse ale medicamentului sunt posibile - alergii, febră și dispepsie. supradoză "Amiksina" deși nu aduce rău permanent copilului și sănătății sale, dar poate chiar să reducă și mai mult calitatea vieții sale în timpul bolii.

Indicatii pentru utilizarea medicamentului

"Amiksin" este indicat adulților și copiilor pentru tratamentul gripei și a altor boli respiratorii virale. De asemenea, se curează eficient hepatita A, B și C.

În plus, medicamentul este eficient în următoarele patologii:

"Amiksin" pentru copii: dacă este posibil să se dea copiilor un medicament în timpul unei răceli și al unei gripe?
  1. Virusul herpes simplex (inclusiv herpesul oral și genital);
  2. Infecția cu cytomegalovirus;
  3. Encefalomielita de origine alergică infecțioasă;
  4. Chlamydia (respiratorie și urogenitală);
  5. Tuberculoza plămânilor.

În tratamentul respectiv "Amiksin" pentru copiii sub 7 ani, se prescrie un medicament adecvat pentru copii. lua "Amiksin" este posibilă nu numai tratamentul, dar și prevenirea eficientă a gripei și a altor infecții respiratorii acute.

Alte medicamente imunomodulatoare luate în perioadele epidemiologice sunt ineficiente doar pentru că au propriile limite de timp pentru utilizare. Pur și simplu, acestea funcționează numai dacă încep să le ia la primele semne de stare de rău, pe care copilul nu le poate observa deloc. "Amiksin" este remarcabil prin faptul că nu are nici un caracter temporar „Termenul“ recepție și acționează aproape identic, indiferent de data la care a fost luată.

Desigur, recepția în timp util a inductorilor de interferon sporește eficacitatea acestuia din urmă. Dar, spre deosebire de numeroșii săi analogi, "Amiksin" pot fi utilizate chiar și pentru tratamentul întârziat. O altă caracteristică remarcabilă a acestui medicament este compatibilitatea sa completă cu alte antibiotice, antivirale și medicamente imunostimulatoare, precum și cu pulberi destinate terapiei simptomatice a bolii.

omologii "Amiksina" pentru copii (cu toate acestea, ca și pentru adulți) sunt medicamente "Tilorona" și "Lavomax". Ar trebui clarificat dacă este posibil să se utilizeze analogi pentru copii sub vârsta de șapte ani.

"Amiksin" pentru copii: dacă este posibil să se dea copiilor un medicament în timpul unei răceli și al unei gripe?

Trebuie să se înțeleagă că luarea unui medicament cu drepturi depline (fără etichetare „Copilărești“) este o contraindicație absolută admisiei la sugari cu vârsta de până la 7 ani! Multe mame tinere se întreabă - "Este posibil să-i dai Amiksin copiilor de la vârsta de șase ani?".

Nu, medicamentul adult nu poate fi administrat unui copil. La această vârstă, nu se poate oferi decât o substanță medicamentoasă specială cu o dozare de substanță activă, calculată aproximativ prin greutatea sa.

"Amiksin" poate fi administrat unui copil numai dacă nu are o sensibilitate crescută la componentele formulării. Medicamentul este relevant pentru tratamentul și prevenirea infecțiilor virale respiratorii acute și a gripei la copii.

Dacă este prezentă tuberculoză sau hepatită, pentru care este indicat acest medicament, consultați specialistul în tratare / monitorizare pentru recomandări. Poate că voi sau copilul dumneavoastră veți avea nevoie de terapie mai puternică și mai intensă.

Metodă de aplicare și contraindicații

Copiilor mai mari de 7 ani li se prescrie un medicament în care doza de substanță activă este de jumătate din cea obișnuită (adult). Preparatul copilului conține 60 mg de ingredient activ și în preparatul tradițional conține 125 mg. Acest medicament este prescris în principal pentru forme necomplicate de gripă. Tabletele în acest caz sunt administrate o dată pe zi, iar regimul de tratament este prima, a doua și a patra zi de la detectarea simptomelor.

Dacă boala este întârziată și complicată, cursul este adăugat și a șasea zi. Dacă forma bolii este complicată, doar una "Amiksin" numarul nu este necesar. Este important să se consulte un pediatru despre ce medicamente ar trebui să fie prescrise în plus copilului.

"Amiksin" pentru copii: dacă este posibil să se dea copiilor un medicament în timpul unei răceli și al unei gripe?

Este extrem de important să se clarifice posibilitatea tratamentului simptomatic, mai ales dacă bebelușul este grav bolnav. Printre contraindicațiile absolute la luarea medicamentului - sarcină și alăptare activă, intoleranță individuală, vârsta mai mică de 7 ani. Efectele secundare ale administrării medicamentelor sunt extrem de rare, dar bebelușul poate avea febră pe termen scurt, o reacție alergică sau simptome inconfortabile din tractul gastro-intestinal (greață, vărsături, diaree).

Și amintiți - sănătatea copilului dumneavoastră este în mâinile tale și sub responsabilitatea ta personală. Nu utilizați medicamente pentru tratamentul recomandărilor prietenilor, rudelor sau vecinilor. Știți că suntem cu toții individuali, ca și copiii noștri, și că unul este potrivit, nu poate fi decisiv pentru altul. Auto-medicamentul este negativ în sine și, dacă este vorba de un organism vulnerabil al copilului, nu se poate vorbi despre prescripția neautorizată de medicamente.

Asigurați-vă că consultați un medic pediatru despre administrarea acestui medicament. Lăsați copilul să fie sănătos și puternic!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + 2 =