Beer fără alcool | pangudownloads.com
Sunt mama!

Beer fără alcool

Întrebarea dacă berea fără alcool este dăunătoare, vă îngrijorează pe mulți. Consumul de alcool are consecințele sale, deci o limitare rezonabilă este foarte importantă pentru sănătatea fizică și psihică, precum și pentru munca, studiul și comunicarea normală.

Beer fără alcool

În ciuda faptului că berea se referă la băuturi cu conținut scăzut de alcool, provoacă o stare de intoxicare și dependență persistente, ca orice altă băutură alcoolică.

Producătorii de „spuma“ este un accident de tehnologie de reducere a alcoolului dezvoltat în bere - consumatorul mediu este dispus pentru a da cu plăcere o sticlă sau două, în cazul în care este sigur că va rămâne după această sănătos și sobru.

Cu toate acestea, inofensivitatea berelor nealcoolice este mult exagerată de publicitate, ceea ce încurajează o atitudine fundamental greșită față de acest produs.

Cât de mult este alcoolul în berea nealcoolică

Tehnologia de fabricare a berii schimbat de-a lungul anilor, există noi unități în fabrici, schimbarea ciclului de proces, ca urmare a intrării pe piață locul tratat, „rafinat“ beri pe gustul și nevoile consumatorilor. Acesta este un produs nefiltrat, soiuri de lumină întunecată și bere diferită în putere (de la 4 la 11%).

O poziție specială în ultimii ani este așa-numita bere nealcoolică. Și, deși titlul pare să vorbească de la sine, va fi util să înțelegem ce se află în spatele acestor cuvinte chimic și dacă nu există nici o amenințare ascunsă aici.

Cum se face o băutură răcoritoare? Destul de ciudat, aceasta este o bere obișnuită fabricată în fabrică în aceleași condiții tehnice ca și berea alcoolică. Într-o anumită etapă, când băutura este aproape gata, ea este supusă unei filtrări duble - aceasta ar trebui să reducă cifra de afaceri a alcoolilor conținute în produsul fermentat.

După filtrare, experții efectuează măsurători, iar în cazul în care conținutul de alcool nu depășește 1%, standardul este considerat matur și berea este trimisă pentru îmbutelierea în sticle. Este corect să presupunem că băutura alcoolică, după filtrare și măsurare din fabrică, a devenit ca și nealcoolică, ca de exemplu apa minerală a aceleiași fabrici?

Și dacă cineva se apropie strict de întrebare, atunci ar trebui să se îndoiască că beretorii sunt capabili, figurativ vorbind, de "transformarea vinului în apă".

Beer fără alcool

Deci, pe fiecare etichetă de orice marcă de bere nealcoolică puteți găsi informații despre conținutul de alcool în ea ca procent din masa sau în formula chimică cifra de afaceri.

Dar fanii unui gust de bere revigorant merg cu ocazia publicității și inscripției cu litere mari, fiind siguri că nu primesc o doză de alcool deloc.

Pericolul berii nealcoolice

Se pare că le permiteți să bea pentru sănătatea lor, deoarece un astfel de produs nu este primul de acest fel: există țigări lungi, lapte cu conținut scăzut de grăsimi și cocs ușor. Dar cuvântul „fără alcool“ induce în eroare mulți oameni care, din diverse motive, nu pot bea bere, și le dă o lumină verde, nu numai pe sticla pentru gust, dar, de asemenea, cu privire la utilizarea excesivă a acesteia - și adesea foarte mult.

Băuturile fără alcool nu ar trebui să fie beți:

 1. femeile în timpul sarcinii și alăptării;
 2. copii și adolescenți;
 3. înainte de testul de alcool în sânge;
 4. băuturi fără alcool;
 5. alcoolici cu o capsulă chimică ("depusă");
 6. care suferă de boli de rinichi;
 7. în afecțiuni ale pancreasului și ale patologiilor hepatice;
 8. dacă tratamentul include diuretice, imunostimulante sau antibiotice;
 9. la tratament cu ierburi, preparate homeopatice.

Este important să înțelegeți că uneori chiar o doză neglijabilă de alcool este de importanță critică, care poate intra în organism din cauza băuturii unei băuturi. De asemenea, nu uitați că, în unele boli ale interdicției privind berea este asociată nu numai cu conținutul de alcool în el, dar, de asemenea, produsul ca atare și acțiunea sa negativă - creșterea circulației și stresul sistemului digestiv.

O combinație de bere nealcoolică și antibiotice, de exemplu, poate deveni un obstacol în calea recuperării și o sarcină suplimentară asupra organismului.

Pentru cine berea nealcoolică poate fi o alternativă bună?

Aceștia sunt iubitorii de bere care:

 1. după planul beat să continue munca;
 2. bea într-o companie în care trebuie să păstrați controlul;
 3. pot fi limitate la una sau două sticle;
 4. nu-mi place starea de intoxicare
 5. în general, nu au un obicei de bere.

Astfel, berea non-alcoolică vă permite să nu vă simțiți intoxicați datorită conținutului foarte scăzut de alcool din ea, cu toate acestea, are totuși un efect asupra corpului.

Bere nealcoolică în timpul sarcinii și alăptării

Beer fără alcool

După cum sa menționat deja mai sus, mamele însărcinate și care alăptează nu trebuie să folosească bere fără alcool, chiar dacă femeia nu se simte beată deloc.

Cu amenințările existente de avort spontan, dezvoltării fetale sau patologiei fetale deficit de oxigen, cum ar fi berea de produs nedietichesky (inclusiv fără alcool) pot fi declanșa o reacție adversă în corpul copilului.

Acesta poate deveni în viitor motivul unei disbacterioză a unui intestin, a unei alergii și a imunității. Pentru a oferi copilului toate șansele de a se naște și de a crește sănătoși, trebuie să renunțați la tot ceea ce îi poate face rău.

Bucurați-vă de bere fără alcool în timp ce alăptează, de asemenea, nu trebuie să: compoziția laptelui uman reacționează la orice modificări în dieta dumneavoastră și copilul trece o imagine completă a ceea ce „te rog“ Mama însăși. În plus față de riscul de alergii, există totuși posibilitatea tulburărilor de somn la copil, gaz, colică, sindrom de stomac iritabil. Prin urmare, respingerea completă a oricărei bere este mai mult decât justificată.

Aveți grijă de dvs. și de sănătatea dvs. și nu continuați să faceți publicitate!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

37 − = 34