Când și de ce se înregistrează pentru sarcină? | pangudownloads.com
Sunt mama!

Când și de ce se înregistrează pentru sarcină?

Unele femei cred că înregistrarea în timpul sarcinii este necesară numai pentru a primi toate plățile datorate. Nu este nevoie să mergeți la sălile de clasă pentru orice altceva, doar timp încetează. Ei vin la consultare în mijlocul celui de-al doilea trimestru, când burta este vizibilă - refuză examinări suplimentare.

Când și de ce se înregistrează pentru sarcină?

Și apoi spuneți altora cum, în "Spitalul de maternitate aproape a pierdut un copil", cum "Barely pompată" și alte povești de groază.

Între timp, examenul femeii însărcinate în timpul gestației este necesar de către mama însăși. Observând sarcina, obstetrician-ginecologul monitorizează dezvoltarea fătului și determină măsurile obstetricale necesare.

Examinările de rutină ajută la menținerea sănătății femeii și viitorului ei copil.

Prima vizită la ginecolog

În contul în timpul sarcinii este cel mai bine să devii pe o perioadă de 8 până la 12 săptămâni, deși dacă este nevoie - este posibil mai devreme. Dacă avort spontan unei femei, trebuie sa fie testati pentru întreruperea timpurie, este probabil ca ea va avea nevoie de îngrijire medicală de la începutul statului responsabil și să se înregistreze este necesar imediat după confirmarea sarcinii.

La prima inspecție va trebui să rămână.

Pentru a face un card de schimb, medicul va cere în detaliu:

Când și de ce se înregistrează pentru sarcină?
 • istoricul bolilor generale și ginecologice;
 • despre sarcinile anterioare, dacă ar fi sau chiar ar părea;
 • despre timpul începutului menstruației, cursul ciclurilor;
 • cum au fost utilizate contraceptivele;
 • ce medicamente sunt utilizate în mod constant;
 • Contraindicații la dispozitivele medicale, posibile alergeni;
 • boli familiale de natură cronică și ereditară.

Moașa va fi neapărat interesată de vârstă, locul de muncă, obiceiuri care pot influența cursul sarcinii, de exemplu, fumatul sau jocul sportiv. Este necesar să știți acest lucru nu din cauza curiozității indiferente - medicul trebuie să-și imagineze cum să pregătească cel mai bine femeia însărcinată pentru naștere.

Unele femei cred că fumatul sau consumul de alcool ar trebui să fie redus la tăcere, iar apoi să renunțe brusc. În unele cazuri, medicii nu sfătuiesc brusc să renunțe la obiceiurile proaste. Rezoluția radicală - chiar și din cauza factorilor negativi - poate deveni stres pentru organism. Un ginecolog cu experiență va ajuta o femeie să facă față obiceiurilor proaste fără a afecta sănătatea ei.

Analiza sarcinii

În timpul primei vizite la medic, un calendar de sarcină va fi elaborat ținând cont de ciclu, datorită căruia va fi posibilă stabilirea datei exacte de gestație și a datei aproximative a livrărilor viitoare.

Mai mult, este necesar să se efectueze următoarele inspecții obligatorii:

Când și de ce se înregistrează pentru sarcină?
 1. Teste de sânge: total, pentru zahăr, pe grup și factorul Rh, pentru RW - sifilis, pentru HIV, diagnosticul de hepatită virală;
 2. Analiza de urină: totală și rezervor. însămânțare;
 3. Medicul va lua un tampon pentru puritatea vaginului, un test pentru o examinare citologică - pentru a identifica celulele atipice;
 4. Se determină greutatea, înălțimea și dimensiunea pelvisului și se măsoară tensiunea arterială.

Primul ultrasunete poate fi atribuit. Uneori nu este recomandabil să o faceți.

Dacă este necesar, medicul numește examene suplimentare:

 • pentru prezența anticorpilor Rhesus în caz de nepotrivire între factorul Rh maternal și paternal;
 • testul de toleranță la glucoza pe cale orală pentru riscul de diabet gestational.

Studiile privind HIV și RW vor trebui repetate în al treilea trimestru. Analiza generală a sângelui și a urinei se face la fiecare vizită a medicului. Testul pentru toleranța la glucoză este repetat pentru toată lumea în săptămâna 25-26.

Când și de ce se înregistrează pentru sarcină?

La indicații speciale sau la cererea unei femei gravide, organizațiile medicale efectuează studii speciale pentru a calcula riscul de patologii congenitale: la 11-13 săptămâni și la 18-20 săptămâni, împreună cu examinările cu ultrasunete.

20-22 săptămâni determina înălțimea uterului în picioare, și cu 25 de săptămâni de locuri de muncă, unii medici cred că acest lucru ar trebui să se facă de la 16 saptamani - va asculta în mod necesar la bataile inimii fatului.

În timpul vizitelor la medic în trimestrul al II-lea, starea membrelor inferioare a fost deja evaluată - pentru prezența edemului, iar din III - starea glandelor mamare.

Frecventa vizitelor de medic

Dacă nu există indicații speciale, după prima vizită la consultarea femeilor, atunci când a avut loc înregistrarea, oa doua vizită va fi necesară după 10 zile. Apoi medicul însuși va prescrie timpul vizitelor: mai întâi trebuie făcut o dată pe lună, apoi la fiecare 14 zile și apoi - în al treilea trimestru - poate o dată pe săptămână și în fiecare zi.

Când și de ce se înregistrează pentru sarcină?

Se specifică termenul de naștere, pe baza imaginii clinice, a calendarului, a datei ultimului ciclu menstrual.

Clarificarea este necesară nu numai pentru femeia însărcinată, ci și pentru structurile speciale, ale căror atribuții includ plata prestațiilor de maternitate necesare.

Femeile care lucrează furnizează certificatele necesare departamentului de contabilitate al companiei lor, iar pentru persoanele care nu lucrează există opțiuni. Deci, există o practică atunci când plățile sunt efectuate de structurile în care soțul lucrează. În majoritatea cazurilor, femeile șomere se adresează autorităților de protecție socială la locul lor de reședință.

Nuanțe de înregistrare

Când vă înregistrați, trebuie să aveți următoarele documente:

 • cartea de identitate - mai des un pașaport;
 • card medical, dacă este disponibil.

Este foarte important ca femeia însărcinată să se simtă confortabilă, să aibă încredere pe deplin în medicul care îl vede. Are ocazia să aleagă locul în care se va înregistra.

opțiuni:

Când și de ce se înregistrează pentru sarcină?
 • o policlinică la locul de reședință;
 • în orice consultare policlinică sau feminină, care este considerată cea mai competentă, va trebui doar să scrieți o declarație.

Sarcina plătită se efectuează fie în centrele perinatale, fie în casa de maternitate, unde va avea loc livrarea.

Singurele neplăceri ale unui centru perinatal plătit - aceste instituții medicale nu au permisiunea de a emite certificate pentru casele de maternitate. Acest lucru va trebui făcut în plus.

Doamnelor frumoase! Nu ignora vizitele la consilierea femeilor!

Acest lucru vă va ajuta să treceți în siguranță stadiul de livrare și să păstrați sănătatea dumneavoastră și dumneavoastră și copilul dumneavoastră!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

60 − = 54