Ce ar trebui să fac dacă mă simt gât în ​​timpul sarcinii? | pangudownloads.com
Sunt mama!

Ce ar trebui să fac dacă mă simt gât în ​​timpul sarcinii?

Pentru a prinde un virus este o problemă mică, totuși, în timpul sarcinii, orice răceală este extrem de nedorită, deoarece medicația poate dăuna copilului viitor. Și totuși, nu toate mamele viitoare reușesc să evite boala. Este posibilă tratarea perseninelor în gât în ​​timpul sarcinii?

În acest articol, vom analiza economisirea fondurilor pentru tratamentul răcelilor, precum și principalele cauze și tipuri de afecțiuni în care poate începe o umflare a gâtului.

Cauze de durere în gât

Cauzele durerii neplăcute în gât pot fi mai multe, dar în mod condiționat acestea sunt împărțite în două categorii: infecțioase și neinflamatorii. Primul tip de factori includ bolile cauzate de agenți infecțioși.

În acest caz, transpirația în gât poate fi cauzată de astfel de boli:

Ce ar trebui să fac dacă mă simt gât în ​​timpul sarcinii?
 • durere în gât;
 • laringită;
 • rinofaringită;
 • amigdalite;
 • micoză a laringelui.

Medicii atrage atenția mamelor însărcinate asupra faptului că tratamentul gâtului la apariția unei boli infecțioase nu poate fi amânat, altfel va afecta sănătatea și dezvoltarea fătului.

De ce?

Faptul că procesul inflamator în nazofaringe doar localizate, infectia poate merge mai jos și a lovit căile respiratorii decât cauza probleme foarte grave de sănătate.


După cum sa menționat deja, simptomele similare pot fi cauzate de alți factori care nu sunt legați de infecțioase, și anume:

 1. Boli ale sistemului endocrin. Destul de des, transpirația are loc cu disfuncția glandei tiroide;
 2. Reacție alergică. Spasmele din laringe sunt adesea observate cu alergii la înflorire sau lână de animale de companie;
 3. Distrugerea mecanică a faringelui. În cazul în care corpurile străine intră în laringele (un os de pește sau fructe), apar și disconfort și durere;
 4. Tulburări în activitatea tractului digestiv. Acidul care este emis de stomac poate intra uneori în laringe, în loc să provoace transpirație;
 5. Neuroza de faringe. În cazul încălcării inervației și al înfrângerii terminațiilor nervoase, o persoană poate simți o durere acută sau o bucală în gât.

Cum se vindeca pentru raceli

Ce trebuie să faceți în cazul în care persistă în gât în ​​timpul sarcinii? În primul rând, este necesar să se stabilească cauza disconfortului, precum și să se acorde atenție prezenței simptomelor concomitente.

De regulă, cu o răceală, se poate observa acest model simptomatic:

Ce ar trebui să fac dacă mă simt gât în ​​timpul sarcinii?
 • slăbiciune generală;
 • curge nasul;
 • uscăciune și furnicături în laringe;
 • temperatură ridicată;
 • amigdalele crescute;
 • tuse;
 • dureri de cap.

Dacă vă aflați în oricare dintre simptomele de mai sus, cel mai probabil ați reușit să ridicați o infecție virală. Cum să tratăm o răceală în acest caz?

Utilizați medicamente tradiționale pentru a suprima agenților infecțioși nu poate fi în totalitate, astfel încât primul lucru este de a vedea un medic care va diagnostica boala si prescrie medicamente adecvate, aprobate pentru utilizarea la femeile gravide.

De regulă, cu o frig ușor, tratamentul este redus la utilizarea antisepticelor naturale și a tabletelor absorbabile care ameliorează simptomele neplăcute.

În plus, medicul va sfătui cu siguranță:

 1. Să stai jos. Patul de odihnă nu garantează o recuperare rapidă, dar cu siguranță vă ajută. Așa că încercați să vă asigurați primele câteva zile de odihnă bună;
 2. Bea o băutură fierbinte. Dacă aveți doar un gât de transpirație, dar nu există umflături, nu ezitați să luați 2-3 cești de ceai negru pe zi cu miere și lămâie;
 3. Utilizați produse antivirale. Produse precum ceapa și usturoiul sunt cele mai bune remedii naturale în lupta împotriva virusului. Desigur, în stadiile incipiente ale sarcinii femeile gravide pot suferi de toxicoză, dar în cazul absenței sale, nu neglija utilizarea acestor produse;
 4. Pentru clătire. Curățările regulate se pot face de zece ori pe zi, din cauza căruia va dispărea puffinessul laringelui, precum și umflarea.

Cum îmi clătesc gâtul?

Clătirea gâtului cu ierburi naturale este considerată cea mai sigură și mai eficientă în tratarea răcelii la mamele care se așteaptă.

Dacă vă simțiți disconfort și ați persistat în gât în ​​timpul sarcinii, utilizați aceste rețete pentru soluții de clătire:

Ce ar trebui să fac dacă mă simt gât în ​​timpul sarcinii?
 1. Faceți un decoct de mușețel și salvie, apoi amestecați-l cu 1 linguriță. sare de mare;
 2. În cazul anginei, soluția cu sifon, sare și câteva picături de iod va atenua semnificativ simptomele;
 3. În 1 litru de apă caldă dizolvați 1 linguriță. propolis. Este de dorit ca el a fost insistat anterior asupra alcoolului.

Pentru a obține un efect rapid, se recomandă efectuarea unei proceduri de clătire cel puțin o dată pe oră și jumătate.

Doar în această situație veți putea să vă descurcați rapid cu umflăturile și durerile din laringele.

Cum de a vindeca o tuse?

Dacă persistă gâtul și există o tuse în timpul sarcinii, nu vă puteți doar să vă așezați înapoi.

Există mai multe modalități eficiente de a scăpa de simptomele neplăcute, și anume:

Ce ar trebui să fac dacă mă simt gât în ​​timpul sarcinii?
 • Pentru a scăpa de o tuse puteți utiliza lapte diluat cu 1 linguriță. grăsime (cea mai bună pentru grăsimea subcutanată de gâscă);
 • Mierea și zmeura au, de asemenea, proprietăți învelitoare, astfel încât acestea să poată fi consumate și în absența alergiilor;
 • Răsfoiți o hrană care poate fi cumpărată la farmacie. Dar, înainte de ao cumpăra, specificați compoziția, unele plante medicinale au contraindicații de utilizat pentru mamele însărcinate;
 • Inhalări cu uleiuri esențiale de cimbru sau musetel „Atenuare“ gât și să scape de puffiness.

Dar, înainte de a utiliza aceste metode, consultați un medic. În special se referă la varianta cu inhalări. În caz de intoleranță la unele mirosuri și respirație prea adâncă prin inhalator, pot apărea atacuri de tuse severă.

Cum sa scapi de rinita?

Dacă persistă gâtul și nasul curge în timpul sarcinii, utilizați vasoconstrictor. Cu toate acestea, numai un medic poate prescrie picături nazale, care vor evita consecințele tratamentului necorespunzător. Este foarte important să nu folosiți astfel de picături pentru o perioadă lungă de timp. În plus, "Break through" nasul permite ceapa de phytoncides.

Ce ar trebui să fac dacă mă simt gât în ​​timpul sarcinii?

De asemenea, o opțiune sigură constă în utilizarea unui tort plin format din făină de hrișcă și miere de flori. asemănător „Compresele“ aplicați sinusurilor maxilare, ceea ce vă permite să eliminați pufulitatea și să ușurați respirația prin nas. Dacă aveți un gât de transpirație și există alte simptome de răceală în primele etape ale sarcinii, consultați mai întâi un specialist.

Numai după stabilirea cauzei durerii în laringe, el va fi în măsură să prescrie un tratament adecvat.


În plus, este posibilă atenuarea semnificativă a simptomelor cu ajutorul unor remedii folclorice, care nu vor afecta fătul în nici un fel și nu vor dăuna sănătății mamei viitoare.

Dar indiferent cum faceți ca tratament, consultați în continuare un specialist calificat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 4 = 3