Copilul gemenește într-un vis: care este cauza acestui comportament nocturn al copilului și cum să-l ajuți? | pangudownloads.com
Sunt mama!

Copilul gemenește într-un vis: care este cauza acestui comportament nocturn al copilului și cum să-l ajuți?

În timpul somnului, monitorizăm îndeaproape copiii noștri și orice sunet ne avertizează imediat. Foarte adesea, bebelușii care doresc să doarmă dorm puțin, se învârt, plâng, gemând într-un vis, provocând părinții lor să experimenteze. De ce un copil in vis va suspine si cum sa se comporte tinerilor parinti, vom incerca sa intelegem cu voi.

Care sunt gemetele într-un vis

Copilul gemenește într-un vis: care este cauza acestui comportament nocturn al copilului și cum să-l ajuți?

Observând că copilul a început să doarmă neliniștit, gândurile cele mai neplăcute și chiar deranjante asociate cu dezvoltarea unor patologii periculoase apar în mintea mamei.

Nu este necesar să trageți în grabă concluzii nerezonabile, este mai bine să înțelegeți calm, cu ce astfel de schimbări neplăcute sunt legate.

De fapt, există multe probleme diferite care afectează somnul unui copil, astfel încât, dacă nou-născutul gemește ocazional, acest lucru nu înseamnă că el este bolnav.

În cele mai multe cazuri, gemetele nu sunt legate de perturbarea sistemului nervos al nou-născutului, cel mai adesea fiind cauzată de vise din copilărie. Crezi că copiii nu visează? Acest lucru nu este adevărat, de fapt și ei visează.

Un alt motiv comun pentru care un bebeluș poate stânca în timpul unei odihne de noapte, sunt colici. De îndată ce copilul îi eliberează pe gazici, adoarme imediat și mama nu mai aude niciodată aceste sunete deranjante.

Foarte des în timpul erupției dinților, somnul sugarului este perturbat, devine superficial, neliniștit și de scurtă durată. Pentru a ușura starea copilului, părinții îi pot oferi analgezice sub formă de geluri și unguente care tratează gingia.

Alte cauze ale tulburărilor

Nou-născutul nu numai că urlă într-un vis, dar, de asemenea, de multe ori se cutremură și plânge în același timp. Wincing-ul este un fenomen natural care poate fi observat la majoritatea nou-născuților, pentru că aceasta este modul în care se adaptează la lumea înconjurătoare. Copilul poate să tremure și să moară într-un vis în timpul trecerii de la o fază la alta, ceea ce se întâmplă întotdeauna în timpul unei odihnă de noapte.

Specialiștii observă că frecvența acestor evenimente poate crește dacă copilul se naște prematur, deoarece, în acest fel, el încă mai trece prin faza de dezvoltare intrauterină. În cazul în care crustele corporale nu sunt procese patologice, acest fenomen va trece în orice caz.

Plângând și gemând

Copilul gemenește într-un vis: care este cauza acestui comportament nocturn al copilului și cum să-l ajuți?

Uneori, mama se trezește noaptea din cauza plângerii copilului, se grăbește să-și ia patul, dar se dovedește că bebelușul doarme. Și din nou, femeia este depășită cu gânduri alarmante. Principala cauză a unei astfel de preocupări este colica infantilă, mai ales la băieți.

Pentru a plânge și a suspinat într-un vis, copilul nou-născut poate ajunge până la jumătate de an, în timp ce noul său tract gastrointestinal nu se adaptează la noile condiții. Pentru a ajuta părinții să primească fonduri împotriva colicilor, contactați pediatrul pentru numirea medicamentului.

În plus, asta este cum să conduci un copil pe timp de noapte poate și din cauza absenței mamei. Tot timp de nouă luni, copilul era în contact strâns cu cea mai apropiată persoană, acum este lipsit de o astfel de comunicare, ceea ce poate provoca frică și experiență. Multe mame au pus bebelușul la culcare lângă el, iar când a adormit, l-au pus în pat. După ce sa trezit noaptea fără o mamă, copilul ar putea fi speriat.

Uneori se întâmplă ca bebelușul să strige noaptea și se calmează rapid fără ajutorul părinților. În acest caz, experții spun că faza de somn rapid a venit.

Emoții pozitive

Nu este întotdeauna în timpul unui vis că copilul are emoții negative, sunt chiar foarte plăcute. Adesea părinții pe fața copilului lor văd un zâmbet frumos care îi forțează să înghețe peste pat și să se bucure de acest moment plăcut. De ce copiii zâmbesc în somn? Acest lucru nu este surprinzător, muschii faciali se dezvoltă activ chiar și în timpul odihnei.

Probabil ați văzut cum fiica sau fiica voastră grimase, râde, suspine, se încruntă, dar continuă să doarmă bine. Acest lucru se datorează și faptului că creierul continuă să funcționeze. Dacă auziți că bebelușul râde sau zâmbește, fiți siguri că vede vise excepțional de bune și plăcute, provocând emoții pozitive.

Ce ar trebui să facă părinții?

Dacă tânărul tată și mama se confruntă cu faptul că bebelușul lor este în suspans, este necesar să găsim cauza acestei stări deranjante a bebelușului în timpul odihnei de noapte.

După examinarea copilului, pediatrul ar trebui să explice de ce copilul are astfel de schimbări. Pe baza faptului că gemetele pot fi asociate cu tulburări nervoase, merită vizitat un neurolog.

Pentru o odihnă de noapte liniștită, pediatrii recomandă efectuarea unor astfel de acțiuni:

Copilul gemenește într-un vis: care este cauza acestui comportament nocturn al copilului și cum să-l ajuți?
  • scăldați copilul într-un decoct slab de mușețel și lavandă, puteți pune, de asemenea, o pernă cu aceste plante liniștitoare la capul patoului pentru copii;
  • în seara de mers pe jos în aer proaspăt cu un miez;
  • Hrăniți bebelușul înainte de al pune în pat.

Poate că bebelușul tău iubește tăcerea, atunci trebuie să creezi condiții favorabile pentru restul copilului, eliminând zgomotele străine. Dacă auziți că copilul vostru de o lună gemă într-un vis, încercați să-l luați copilul, se va liniști și va adormi.

Încălzirea liniștită ocazională a nou-născuților în timpul odihnei de noapte nu cauzează îngrijorări serioase. Cu toate acestea, nu exclude și posibile încălcări în dezvoltarea corpului copilului. Rezolva problema dvs. este imposibil, va necesita ajutorul specialiștilor. Discutați cu pediatrul local pentru a afla ce este comportamentul copilului.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

5 + 3 =